AdAm OLaCaK KıZLaR...

bende bi gün msn de yazışırken sohbete tanımadığım kişiler geldi
bende ismimi ninca törtıl yaptım..
sen bunu unut..
Dr.a, eski hocama bilumum yerlere mail at
bi gün hemşire aradı..bu ninca senmisin..sensen sonuçlar iyi çıkmış dedi ahaha
işte o zaman yıldızlar daha parlak göründü

aman o yaştan sonr adam kahrı çekilir mi be,evlenip napıcak..baksın keyfine işte

pardon bacım da,siz kimden bahsettiğimizi nasıl anladınız acaba?? o sapığın nickini ben bile bilmiyorum da..

canım ben diğer topikden (sinir bozucudan )biliyorum

kıdem tazminatı bile vermezler sana
bi çırpıda alırlar kürkünü:)))

Cıplak koşarım o zaman sokaklarda hani şu kadınlar var ya herşeyi cıplak protesto ediyolar onlardan olurum

yap yap kuzum iş de yap,bi yandan iş bi yandan geyik..

o ne ya isim mi ki o??
bi müşterimin adı da EMRE ,TABİ Bİ ANORMALLİK YOK DA İSİM SAHİBİ KADINEMRE HANIM..

İsim yaa adam karabalık seviyomuş demek ki

ay töbeee benim exin adı da emre hanımdı

konuya dalmış olucam ama kalbım yerınden çıkçak gıbı :18::18:

az önce oğlumu markate göturdum vee teee 10 yıl önce plotonık olduğum kişiyi gördum

Baba de oğlum deseydin ne derdi ki

bade bebek erkekmiş hayırlı uğurlu olsun
gerçi tam belli değil büyük ihtimal dedi ama teşekkürler..amin

Emre hanım mı
Yazık isimi önceden koymuşlar ama cinsiyet tutmamış.

Bade Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
İlk bebişin mi??

amin..evet ilk:)
görmemiş anne modundayım ya :)

badecim şimdi okudum bebiş erkekmiş hayırlı uğurlu olsun tez zamanda sağlıkla kucağına al inşallah darısı başıma, tecrübelerinden yararlanırız kısmetse

ahahah ninca sana bundan sonra kaplumkurbaga dicem

:))))
benimlede 18 yaş var..

Benim annem de 66 lı

bende tesadüf fark ettim zaten epeydir diet topiğine girmiyordum baktım aynı kişi görümcemdemden kaçıyorum ismimi değiştirdim falan yazmış işte öleee

ahahah hayat tesadüflerden ibaret katieemm :)
kel olmuşmuydu bari ? :))))

olmamış hala çok yakışıklı pislik

ben geldim böle karşıdan oda oraya mal getırmiş bı kuruyemiş firmasının dağıtımından sorumluymuş

müdür gibi bişi olmuş takımlı felandı neden orda olduğunu soramadım

benı gördü hanı ınsan ıkı defa hızlıca bakarya öle yaptı bende o hareketı görunce ne bakıyon der gıbı yapçaktımki tanıdım

ama tanımamzlıktan geldim adımı söyledı mecbur kaldım bakmaya nasılsın dedı tanımadınmı dedı adını söyledı

adını söyleyınce emcburen tanıdım artık oğlumu sevdı yaşını sordu benımde kızım var 2 ay buyuk dedi (zaten bılıyorum facesınde görmuştum)aane guzel dedım

fazla uzamasın dıye ıyı gunler alışverişe başladım ama ne aldığımı hiç bilmiyorum eve gelince kontrol ettım

İşte evlenen kocadan şikayet eder,
evlenemeyen koca koca diye yanar tutuşur.
Bizimki artık istemem yan cebime koy kıvamında ama
çocuk sevgisi tatmayı çok isterdim deyince içim cız ediyor

Cıplak koşarım o zaman sokaklarda hani şu kadınlar var ya herşeyi cıplak protesto ediyolar onlardan olurum

ahaha femen gacıları
ben de o polisler gibi fırsattan istifade tutarım seni
:))

badecim şimdi okudum bebiş erkekmiş hayırlı uğurlu olsun tez zamanda sağlıkla kucağına al inşallah darısı başıma, tecrübelerinden yararlanırız kısmetse

çok sağol canım..amin..
sanada tüm isteyenlere de nasip olsun inş..

canlarım naber? günde ya da 2 günde 1 yarım saat takılayım size diyorum. yakalansam bile çok değil değil mi? ben de makina değilim ki sürekli çalışayım...alışmış kudurmuştan beterdir misali.
neler yapıyorsunuz bakalım.
şu sebatiye olayını bir kez güzelce biri anlatabilir mi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…