AdAm OLaCaK KıZLaR...

aa akranlamış
bizde seninle akranız :))
beni bide abim var
sen büyük çocukmusun elmiş?

Evet cnm en büyük benim, 89 lu bacım var bir de tekne kazıntısı oğlumuz var. Annem mutluluktan pipisini koparacaktı nerdeyse :KK70:

ahaha femen gacıları
ben de o polisler gibi fırsattan istifade tutarım seni
:))
çok sağol canım..amin..
sanada tüm isteyenlere de nasip olsun inş..

Türkiye burası heryerimi ellerler valla :KK70:

canlarım naber? günde ya da 2 günde 1 yarım saat takılayım size diyorum. yakalansam bile çok değil değil mi? ben de makina değilim ki sürekli çalışayım...alışmış kudurmuştan beterdir misali.:KK23:
neler yapıyorsunuz bakalım.
şu sebatiye olayını bir kez güzelce biri anlatabilir mi bana:KK14:

canımm hoşgeldin on yüz bin kez anlattım ya sana ben dün :KK43:

İpekçiim özledim seni nasılsın canım.
Kaç tabi arada ya.:KK3:
Sebatye olayında ben yoktum , tam anlamadımda aslında.:26:

olmamış hala çok yakışıklı pislik :63::63::63:

ben geldim böle karşıdan oda oraya mal getırmiş bı kuruyemiş firmasının dağıtımından sorumluymuş

müdür gibi bişi olmuş takımlı felandı neden orda olduğunu soramadım

benı gördü hanı ınsan ıkı defa hızlıca bakarya öle yaptı bende o hareketı görunce ne bakıyon der gıbı yapçaktımki tanıdım

ama tanımamzlıktan geldim adımı söyledı mecbur kaldım bakmaya nasılsın dedı tanımadınmı dedı adını söyledı

adını söyleyınce emcburen tanıdım artık oğlumu sevdı yaşını sordu benımde kızım var 2 ay buyuk dedi (zaten bılıyorum facesınde görmuştum)aane guzel dedım

fazla uzamasın dıye ıyı gunler alışverişe başladım ama ne aldığımı hiç bilmiyorum eve gelince kontrol ettım :KK9::KK9:

ayyy kuruyemiş yerdin her gün tühh :)

canlarım naber? günde ya da 2 günde 1 yarım saat takılayım size diyorum. yakalansam bile çok değil değil mi? ben de makina değilim ki sürekli çalışayım...alışmış kudurmuştan beterdir misali.:KK23:

hoş geldin İpek,,,
oy oy oy kıyamam yaaa :KK43:
özlüyorsun dimi bizleri,
bizde seni arıyoruz, banın üstüne bu olay iyi olmadı çok uzak kaldın.

Seboştan haber yokk, işlerime zaman ayıramıyorum deyip ui istemiş,
bizede hiçç bişi sölemedi sohbet esnasında pat diye gitti,
Kader artık makbilii resimlerinide paylaşmıyor ki anılarımızda canlandıralım :KK43:

Hicbirsey yoktu, geyik topiği günlük seyrinde devam ediyordu. hatta o ara kaderle de normal elti muhabbetindelerdi. yarım saat sonra bir baktık sebatiye Uİ olmuş, sonra mune geldi acıklama yaptı, işlerine cok fazla vakit ayıramadığı gerekçesiyle üyelik iptali istemiş.

Bize de hicbir acıklama yapmadı. veda etmedi, bişi söylemedi.

Nokta :KK70:

Cıplak koşarım o zaman sokaklarda hani şu kadınlar var ya herşeyi cıplak protesto ediyolar :KK70: onlardan olurum :KK70:
Baba de oğlum deseydin ne derdi ki :KK70:
femenim elmişim...ya ben de ,ben de,ama bende malzeme yok..yine memcük muhabbeti açıcam ama ne yapayım...sende varsa sen aç,badenin dediği gibi biz seni yakalarız :KK1::KK1:
neyse ki kader yok:):)

ipekcim özledik seni yaa...o kadar da olur canım abartmasınlar..
şimdi cnaım sebatiye normal muhabbetteydi her zamanki gibi,sonra bi baktım üyelik iptali olmuş. ne alaka dedik,mune söyledi bize,amil atmış yönetime işle güçle ilgilenmiyorum,burda çok zaman harcıyorum,üyeliğimi kapatın demiş... kimseye de bahsetmemiş böyle biş olduğundan pat diye gitti yani...
özellikle kader çok kızdı ..

Evet cnm en büyük benim, 89 lu bacım var bir de tekne kazıntısı oğlumuz var. Annem mutluluktan pipisini koparacaktı nerdeyse :KK70:

Türkiye burası heryerimi ellerler valla :KK70:

canımm hoşgeldin on yüz bin kez anlattım ya sana ben dün :KK43:

ahaaha :) pipiye boncuk taktınız mımavi kurdelalı :))))

X