AdAm OLaCaK KıZLaR...

bende alıyodum bakkal amcada kasteye sardırıyordum :)
sokak aralarında delikanlılar biralarını gazeteye sardırıp içiyorlar ya o hisse kapılıyodum bide :)

iyiyim oğluş da iyi çok şükür
sen nasılsın..
ya kaderin göbek adı safiye
o kendince afilli yazmış da
ucu nereye dokunuyo farketmemiş :))
Ayyy işesin yaaa cok sevimli yerim ben oğlumuuuuu ısırırız poposunu

ısır şaplat tükan senin :)

iyiyim oğluş da iyi çok şükür
sen nasılsın..
ya kaderin göbek adı safiye
o kendince afilli yazmış da
ucu nereye dokunuyo farketmemiş :))
)

face de olmuş da olay,o demek istemişki özelden yazarsan ordan,genelden yazarsan ordan alırsın cevabını demek istemiş de olmamış
oh oh maşallah...ben de iyiyim çok şükür canım..bugün saldım işleri geyiğin dibine vurdum valla...

işleri saldım dedim de,bi yandan mail okuyup cevaplıyorum:):)işte kadın ya her işi yapıyoruz aynı anda valla...:):)erkek olsa beceremez..
neyse az önce bi mail aldım KOKO HANIM mail adresi diye şaka sandım meğer kadının adı gerçekmiş

Bugün cok güldüm, hiç iş yaptım, yakında sizin yüzünüzden makamımdan olacam, sonra yeşil kürkü giyip kızılay sokaklarında gezicem

:)) atarlı hatunun hali başka
boşver hep iş olmuyo..arada da lak lak lazım :)

aşdklşasdkalşs koko hanım

Ben de KARABALIK görmüştüm

merhaba kızlar hoop diye dalıyorum yaa o kaderin sapığını diet topiğinden tanıyorum hiç öyle biri deildi çok şaşırdım valla çoluk çocuk sahibi hatta biri ünv te de okuyordu:26:

Bugün cok güldüm, hiç iş yaptım, yakında sizin yüzünüzden makamımdan olacam, sonra yeşil kürkü giyip kızılay sokaklarında gezicem

yap yap kuzum iş de yap,bi yandan iş bi yandan geyik..

aşdklşasdkalşs koko hanım

Ben de KARABALIK görmüştüm
o ne ya isim mi ki o??
bi müşterimin adı da EMRE ,TABİ Bİ ANORMALLİK YOK DA İSİM SAHİBİ KADINEMRE HANIM..

Diyeydi de topluca rahatlıyaydık.
Yaş oldu 46 menapoza kaldı 3 , artık zor ama keşke evlenebileydi.
Sevmesemde üzülüyorum onun için

merhamet işte kittyy,
anlaştığı biriyle yaşlansa güzel olur, ama olmuyorsada nasip herşey.
İlerde size daha çok salça olmasında.

konuya dalmış olucam ama kalbım yerınden çıkçak gıbı :18::18:

az önce oğlumu markate göturdum vee teee 10 yıl önce plotonık olduğum kişiyi gördum

Son düzenleme:
Diyeydi de topluca rahatlıyaydık.
Yaş oldu 46 menapoza kaldı 3 , artık zor ama keşke evlenebileydi.
Sevmesemde üzülüyorum onun için

aman o yaştan sonr adam kahrı çekilir mi be,evlenip napıcak..baksın keyfine işte

merhaba kızlar hoop diye dalıyorum yaa o kaderin sapığını diet topiğinden tanıyorum hiç öyle biri deildi çok şaşırdım valla çoluk çocuk sahibi hatta biri ünv te de okuyordu:26:

pardon bacım da,siz kimden bahsettiğimizi nasıl anladınız acaba?? o sapığın nickini ben bile bilmiyorum da..

Emre hanım mı
Yazık isimi önceden koymuşlar ama cinsiyet tutmamış.

Bade Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
İlk bebişin mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…