- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #15.361
ay kendimi pek edepsiz hissettim , bazen markete gitmeye üşenip erkek bakkaldan pet varmı diye istediğim olmuştur , onlar satmaya utanmıyo ben almaya mı utancam dermişim
hiçte utanmam alırken ama sizin sekreter gibi elimde de sallamam tabi
bu fasulue doğsun ilk iş altını bağlamadan vericem sana
kucağına işettiricem ahaha
iyiyim oğluş da iyi çok şükürama badecim ilk kendisi kaşındı..kadercim demiş ki laf sokan birine:
NERDEN LAF SOKARSANIZ ORDAN CEVAP ALIRSINIZ....
ben de sen nasıl söyledin bu lafı dedim ama tabii kendisi onu kastetmemiş aslında..lafın nereye sokulduğunu biilimiyomuşşş
nasılsın bu arada oğluşun nasıl??
Ayyy işesin yaaacok sevimli yerim ben oğlumuuuuu ısırırız poposunu
görümcene çok güldüm yaa kittyyy :)))))))))))))
aslında nikah memuruna evet dememiş sadece :)
iyiyim oğluş da iyi çok şükür
sen nasılsın..
ya kaderin göbek adı safiye
o kendince afilli yazmış da
ucu nereye dokunuyo farketmemiş :))
)
.Hala diyemedi
face de olmuş da olay,o demek istemişki özelden yazarsan ordan,genelden yazarsan ordan alırsın cevabını demek istemişde olmamış
oh oh maşallah...ben de iyiyim çok şükür canım..bugün saldım işleri geyiğin dibine vurdum valla...
işleri saldım dedim de,bi yandan mail okuyup cevaplıyorum:):)işte kadın ya her işi yapıyoruz aynı anda valla...:):)erkek olsa beceremez..
neyse az önce bi mail aldım KOKO HANIM mail adresi diye şaka sandım meğer kadının adı gerçekmiş
nasip olursa kasımda :)Geyik forever
Bade hayırlısıyla ne zaman geliyor bebiş
Bugün cok güldüm, hiç iş yaptım, yakında sizin yüzünüzden makamımdan olacam, sonra yeşil kürkü giyip kızılay sokaklarında gezicem
belki bi gün der, hoş demesede olur da :)
Bugün cok güldüm, hiç iş yaptım, yakında sizin yüzünüzden makamımdan olacam, sonra yeşil kürkü giyip kızılay sokaklarında gezicem
o ne ya isim mi ki o??aşdklşasdkalşs koko hanım
Ben de KARABALIK görmüştüm
Diyeydi de topluca rahatlıyaydık.
Yaş oldu 46 menapoza kaldı 3 , artık zor ama keşke evlenebileydi.
Sevmesemde üzülüyorum onun için
merhaba kızlar hoop diye dalıyorum yaa o kaderin sapığını diet topiğinden tanıyorum hiç öyle biri deildi çok şaşırdım valla çoluk çocuk sahibi hatta biri ünv te de okuyordu:26: