AdAm OLaCaK KıZLaR...

ay kendimi pek edepsiz hissettim , bazen markete gitmeye üşenip erkek bakkaldan pet varmı diye istediğim olmuştur , onlar satmaya utanmıyo ben almaya mı utancam dermişim :KK1:

hiçte utanmam alırken ama sizin sekreter gibi elimde de sallamam tabi

bende alıyodum bakkal amcada kasteye sardırıyordum :)
sokak aralarında delikanlılar biralarını gazeteye sardırıp içiyorlar ya o hisse kapılıyodum bide :)

ama badecim ilk kendisi kaşındı..kadercim demiş ki laf sokan birine:
NERDEN LAF SOKARSANIZ ORDAN CEVAP ALIRSINIZ....
ben de sen nasıl söyledin bu lafı dedim ama tabii kendisi onu kastetmemiş aslında..lafın nereye sokulduğunu biilimiyomuşşş:KK60:
nasılsın bu arada oğluşun nasıl??
iyiyim oğluş da iyi çok şükür
sen nasılsın..
ya kaderin göbek adı safiye
o kendince afilli yazmış da
ucu nereye dokunuyo farketmemiş :))
Ayyy işesin yaaa :KK70: cok sevimli yerim ben oğlumuuuuu ısırırız poposunu :KK70:

ısır şaplat tükan senin :)

iyiyim oğluş da iyi çok şükür
sen nasılsın..
ya kaderin göbek adı safiye
o kendince afilli yazmış da
ucu nereye dokunuyo farketmemiş :))
)

face de olmuş da olay,o demek istemişki özelden yazarsan ordan,genelden yazarsan ordan alırsın cevabını demek istemiş :KK1::KK1: de olmamış :KK1::KK1:
oh oh maşallah...ben de iyiyim çok şükür canım..bugün saldım işleri geyiğin dibine vurdum valla...

işleri saldım dedim de,bi yandan mail okuyup cevaplıyorum:):)işte kadın ya her işi yapıyoruz aynı anda valla...:):)erkek olsa beceremez..:KK1::KK1:
neyse az önce bi mail aldım KOKO HANIM mail adresi diye şaka sandım meğer kadının adı gerçekmiş :KK1::KK1:

Bugün cok güldüm, hiç iş yaptım, yakında sizin yüzünüzden makamımdan olacam, sonra yeşil kürkü giyip kızılay sokaklarında gezicem :KK1:

face de olmuş da olay,o demek istemişki özelden yazarsan ordan,genelden yazarsan ordan alırsın cevabını demek istemiş :KK1::KK1: de olmamış :KK1::KK1:
oh oh maşallah...ben de iyiyim çok şükür canım..bugün saldım işleri geyiğin dibine vurdum valla...

:)) atarlı hatunun hali başka
boşver hep iş olmuyo..arada da lak lak lazım :)

işleri saldım dedim de,bi yandan mail okuyup cevaplıyorum:):)işte kadın ya her işi yapıyoruz aynı anda valla...:):)erkek olsa beceremez..:KK1::KK1:
neyse az önce bi mail aldım KOKO HANIM mail adresi diye şaka sandım meğer kadının adı gerçekmiş :KK1::KK1:

aşdklşasdkalşs koko hanım :KK70:

Ben de KARABALIK görmüştüm :KK1:

merhaba kızlar hoop diye dalıyorum yaa o kaderin sapığını diet topiğinden tanıyorum hiç öyle biri deildi çok şaşırdım valla çoluk çocuk sahibi hatta biri ünv te de okuyordu:26:

Bugün cok güldüm, hiç iş yaptım, yakında sizin yüzünüzden makamımdan olacam, sonra yeşil kürkü giyip kızılay sokaklarında gezicem :KK1:

yap yap kuzum iş de yap,bi yandan iş bi yandan geyik..

aşdklşasdkalşs koko hanım :KK70:

Ben de KARABALIK görmüştüm :KK1:
o ne ya isim mi ki o??:KK53:
bi müşterimin adı da EMRE ,TABİ Bİ ANORMALLİK YOK DA İSİM SAHİBİ KADIN:KK1:EMRE HANIM..

Diyeydi de topluca rahatlıyaydık.
Yaş oldu 46 menapoza kaldı 3 , artık zor ama keşke evlenebileydi.
Sevmesemde üzülüyorum onun için:KK43:

merhamet işte kittyy,
anlaştığı biriyle yaşlansa güzel olur, ama olmuyorsada nasip herşey.
İlerde size daha çok salça olmasında.

konuya dalmış olucam ama kalbım yerınden çıkçak gıbı :18::18:

az önce oğlumu markate göturdum vee teee 10 yıl önce plotonık olduğum kişiyi gördum :KK30::KK30:

Son düzenleme:
Diyeydi de topluca rahatlıyaydık.
Yaş oldu 46 menapoza kaldı 3 , artık zor ama keşke evlenebileydi.
Sevmesemde üzülüyorum onun için:KK43:

aman o yaştan sonr adam kahrı çekilir mi be,evlenip napıcak..baksın keyfine işte:KK14::KK14:

merhaba kızlar hoop diye dalıyorum yaa o kaderin sapığını diet topiğinden tanıyorum hiç öyle biri deildi çok şaşırdım valla çoluk çocuk sahibi hatta biri ünv te de okuyordu:26:

pardon bacım da,siz kimden bahsettiğimizi nasıl anladınız acaba?? o sapığın nickini ben bile bilmiyorum da..

Emre hanım mı:KK1::KK1::KK1:
Yazık isimi önceden koymuşlar ama cinsiyet tutmamış.

Bade Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.:nazar:
İlk bebişin mi??

X