-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #1.041
Hep aynı terane
Seni kaç kez kabul etti millet , hangisinde adam gibi durdun da burda duracaksın
Niye hep benim gittiğim topiklere damlıyorsun
Ne yaparsan yap bana özel de yazma, iki de bir istek te atma, bıktım ya ne biçim insansın sen
Telefon sapığı gibisin ama cinsiyetin de tutmuyo
Öte de oyna
ismini de öğrenmiş olduk heralde. :)
Tecrübelerinden faydalanmak için başını ağrıtırım artık
Bizde öyle düşündük bakalım hayırlısı.
Neyse ben baymayayım çeyiz muhabbetiyle hadi başka bişey konuşalım
editörler bıktı 50 kez üyelik 50 kez üyelik iptali 50 kez kullanıcı adı değişikliği.... artık inanın söyleyecek söz bulamıyorum, çözümü de bilmiyorum ama bu dakikadan sonra üyelik şansı %0.
Düşünün şimdiye kadar hiç böyle bir mesaj yazmamıştım inanın ne hale geldik.
editörler bıktı 50 kez üyelik 50 kez üyelik iptali 50 kez kullanıcı adı değişikliği.... artık inanın söyleyecek söz bulamıyorum, çözümü de bilmiyorum ama bu dakikadan sonra üyelik şansı %0.
Gunicen klozet takımı aldın mı
Ben şundan almıştım şeklini beğendim diye
Eki Görüntüle 669322
Bunun pembesi
konunun başında da yazmıştım bana yakışmayan bi isim,deniz falan olmalıydı benim adım
her zaman yardımcı olmaya hazırım canım
Pembe en sevdiğim renk
sevgilim diyo evi lolipopa çevirmesen bariAma gerçekten çok hoşmuş.
1 takım var 1 takım daha alsam iyi olur diye düşünüyordum ki çok hoşuma gitti bu
[/I]
Pembe en sevdiğim renk
sevgilim diyo evi lolipopa çevirmesen bariAma gerçekten çok hoşmuş.
1 takım var 1 takım daha alsam iyi olur diye düşünüyordum ki çok hoşuma gitti bu
Mesela az ama öz eşyam olsun istiyorum.
İyi ki almışım dediğin neler var çeyizinde?
:26:
Bende sverim ama oturma grubunda vs. ağır renkler tercih ettim
Pembeyi tek banyoda kullandım
İnternetten siparişle almıştım, memnunum da bayağı kalın
canım mutfak robotum en büyük yardımcım valla bu ara, ama onun dışında fritöz ekmek kızartma makinası kahvaltı takımı mikrodalga fırın falan almadım iyikide almamışım, evin içindede antin kuntin şeyler sevmem biblolar sağda solda kedi köpek figürleri falan, toz demek hepsi, kuru kalabalık, o işlerede girme derim, nevresim takımı falan çok aldım iyi oldu Batman çok sıcak yazları 2 güne bi takım değiştiriyorum,ayrıca misafirler için falan yastık kılıfı çarşaf falan yaptırmıştı annem
bide aldığın kanepedir koltuk takımıdır her neyse dikkat et yataklı ve sandıklı olsun
Hiç değilse bi kısmı ödenmiş olur düğüne kadar fazla sıkılmayız ilerde.
Ailelerde eğer yardımcı olmak isterlerse ısrar ederlerse birleşip adam gibi düğün ve takı yapsınlar
Çok maddiyatçı gördüm kendimi
Sorma sormaa aynen bende
canım mutfak robotum en büyük yardımcım valla bu ara, ama onun dışında fritöz ekmek kızartma makinası kahvaltı takımı mikrodalga fırın falan almadım iyikide almamışım, evin içindede antin kuntin şeyler sevmem biblolar sağda solda kedi köpek figürleri falan, toz demek hepsi, kuru kalabalık, o işlerede girme derim, nevresim takımı falan çok aldım iyi oldu Batman çok sıcak yazları 2 güne bi takım değiştiriyorum,ayrıca misafirler için falan yastık kılıfı çarşaf falan yaptırmıştı annem
Siyah beyaz kombinasyonu hoşuma gidiyor salonda yatak odasında filan.
Kahve tonları çok ağır geliyor bana. Bilmiyorum renk konusunda kararsızım şuan. :44:
Aynen bende öyle
Pek süs eşyasına girmedim
2 mumluk 1 çiçek dışında
Zaten üşenirim herşeyin ayrı yarı tozunu almayakendimi biliyorum.
O iki parçayı da kaldırım hemencecik siliyorum üniteyi şıp diye
Tost makinası, robot ve çaycım aldım mutfağa da.. Bunlar kafi geldi bana
yahu buraya bende gelsem dışlanırmıyım ki
merhaba
Siyah beyaz kombinasyonu hoşuma gidiyor salonda yatak odasında filan.
Kahve tonları çok ağır geliyor bana. Bilmiyorum renk konusunda kararsızım şuan. :44: