- 1 Haziran 2012
- 13.952
- 27
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #1.061
aynen fazlalık demek fazla toz demekbirde ben evdeki hiçbirşeyi koyu renk almadım çok toz gösteriyor diye herşeyim krem tonlarında azbi süs eşyam var zaten onlar da altın sarısı ve krem tonlarında , hele tv ünitesini iyiki krem almışım hiç toz göstermiyor tam benlik , robot en büyük yardımcı bir de çay makinası hem ketıl olarak da kullanıyorum tost makinasına fırsat kalmadı onu da alıcam daha yeni
Bende mutfakta bazı şeyleri almadım. Şimdi okuyunca tecrübeli arkadaşlarımdan iyi ki masraf etmemişim dedim.
Çünkü daha ev belli değil belki mutfak küçük olur filan.
Allahtan nevresimi çok aldım geçen yıl
Birde koku hastasıyım ben,güzel kokmalı yatak yorgan. 2 günde bir değiştiririm tabi
Peki vitrin takımı filan gereksiz dimi?
Benimki de beyaztek çekmeceleri kahve orada toz olmuyor zaten üstler oluyor olursa
Evet çaycım çok iyi oluyo, yemeğe bile suyu onda ısıtıyorum 2 dakikada
soğan domates robotttan geçiyor çaycıda su kaynıyor yemek kendiliğinden pişiyor ,
bulaşıklar makinaya yerleşiyor kendiliğinden yıkanıyor
çamaşırlar makinaya yerleşiyor kendiliğinden yıkanıyor
evi de elektrik süpürgesine genelde eşim tutuyor ,
biz de hala evlilik yorucu diye ağlanıyoruz pesss
Siyah beyaz kombinasyonu hoşuma gidiyor salonda yatak odasında filan.
Kahve tonları çok ağır geliyor bana. Bilmiyorum renk konusunda kararsızım şuan. :44:
Eki Görüntüle 669334
benim yatak odam bu şifoniyerini almadım çünkü dolabım 6 kapılı gayet geniş, onun dışında yatak başlığı falan farklı beyaz başlığım
Bende mutfakta bazı şeyleri almadım. Şimdi okuyunca tecrübeli arkadaşlarımdan iyi ki masraf etmemişim dedim.
Çünkü daha ev belli değil belki mutfak küçük olur filan.
Allahtan nevresimi çok aldım geçen yıl
Birde koku hastasıyım ben,güzel kokmalı yatak yorgan. 2 günde bir değiştiririm tabi
Peki vitrin takımı filan gereksiz dimi?
Allah kolaylık versin bizde öyle yapmıştık , taa sözden nişandan önce aldık beyaz eşyaları düğün öncesi taksidini bitirdik , birde paramız arttıkça ufak tefek para biriktirdik herşeyi kendimiz yaptık birde ufak kredi çektik yakında o da biticek , borçlar bitiyo şükür sonraki borçlara bereket artık ev borcuna giricez yavaş yavaş
Krem ağırlıklıysa hafif kahve olmak şartıyla seviyorum ben , köşem öyle benim
Yemek odası da siyah beyaz
Yatak odam full beyaz
Banyom pembe
Bahçem yeşil
Eki Görüntüle 669334
benim yatak odam bu şifoniyerini almadım çünkü dolabım 6 kapılı gayet geniş, onun dışında yatak başlığı falan farklı beyaz başlığım
Eki Görüntüle 669345
Benim masam ve vitrinim şundan, gerisini almadım
Sandalyelerime de şu çıkartmaları yapıştırtmadım, sade beyaz
Masam siyah ama üstü cam, o desenler camın içinde. Silmesi kolay
Eki Görüntüle 669334
vitrin bana çok gereksi geldi birde son zamanlarda evlenen arkadaşlarımda hiç almadı hem vitrin demek birsürü ıvır zıvır demek ama öyle bi özentin varsa sen bilirsin tabi ,
birde siyah beyaz kombinasyonundan kaçmıştım resmen , annemin televizyon sehpası siyahtı her sabah ilk onun tozunu alırdı acayip toz gösteriyor mesela benim özentim vardır aslında gri tonalrında koltuk krem tonları tv ünitesi masa vs renkler düşünebilir aslında mobilyacıya gidince fikirler öyle bi değişiyo ki
Eki Görüntüle 669341
canım benim salon takımım bu, masasıyla sandalyesiyle aynı bi tek arkada uzun bişey varya o yok
Ben yemek odasını takım almadım, evim zaten minik
Bi masasını bi vitrini aldım
Çünkü o çeyiz setini koyacak başka yerim yok ki
Taba takımlarımı, bardak takımlarımı ona koydum
Günlükler mutfakta, mutfak dolabımda çok yer yok tencere, tava, süzgeç derken..
nemişş benimkide bu İstikbal valensia modeli, yalnız sürgülü benim dolap, bide şifonyeri almadım,
aynalıklı şifonyer komidinler şeklinde, birde yatağını bazalı aldım yatak başımda beyaz derili bununki mobilya idi değiştirdim.
Elbette öyle olursa bende severim kahveyi ama çok boğucu detayları olan mobilyalar var onlar kötü.
Beyaz çok şık duruyor yatak odasında hele deri başlıkları
Bak bizim böyle
Kahve çok az
Eki Görüntüle 669351 Eki Görüntüle 669352
Eki Görüntüle 669353 Eki Görüntüle 669354
Odayı komple böyle koyabiliyorumminik olduğundan tek çekimle olmuyo
çookkk güzel
senin bide kendi evin ne alsan yapsan hakkındır
Eki Görüntüle 669345
Benim masam ve vitrinim şundan, gerisini almadım
Sandalyelerime de şu çıkartmaları yapıştırtmadım, sade beyaz
Masam siyah ama üstü cam, o desenler camın içinde. Silmesi kolay