AdAm OLaCaK KıZLaR...

muhtemelen gelicek belliki laftan anlamıyo, utanacaksın madem yapma dimi, apartman hayatına uyum sağlayamıcaksan müstakil ev al ya da yaptır kafana göre

Tanıdıksa ve sorun cıkmayacağına inanıyorsanız iyi olur tabi. Atıyorum takriben 6 bin tutsa 10 ayda ödersiniz 600 600. Para biriktiremeyeceğinize inanıyorsanız bu sekilde yapın tabi.

Tanıdıksa ve sorun cıkmayacağına inanıyorsanız iyi olur tabi. Atıyorum takriben 6 bin tutsa 10 ayda ödersiniz 600 600. Para biriktiremeyeceğinize inanıyorsanız bu sekilde yapın tabi.

Hiç değilse bi kısmı ödenmiş olur düğüne kadar fazla sıkılmayız ilerde.
Ailelerde eğer yardımcı olmak isterlerse ısrar ederlerse birleşip adam gibi düğün ve takı yapsınlar
Çok maddiyatçı gördüm kendimi

Bende huyluyum
Bir de servis esnasında onlarla uğraşmayayım diye bunu sevdim işte
Alan kendi katlasın peçetesini

Sorma sormaa aynen bende

Bence de. Calısıyorken eliniz ayagınız da sağlamken ne diye onlar yapacak? Hem kendiniz yapmış olursunuz söz sahibi de olmazlar. Onlar da güzel bir düğün yapsınlar yeter.

Mubarek bi de misafir gelirse bize iki tarafta kalabalık artık elimde peçeteleri savururum o sinirle

Bizimkiler de şenliklidir tek kendileri gelmez arkadaş akraba da isterler yanına
Bende bu peçetelikten aldım masanın ortasında duruyo şimdi, gelen alsın lazım oldukça bana ne

aaaaaaaaah ahh geçen sene bu zamanlar ben de düğün telaşındaydım düğün oldu bitti 8 ay geçti bile...

Tecrübelerinden faydalanmak için başını ağrıtırım artık

Bence de. Calısıyorken eliniz ayagınız da sağlamken ne diye onlar yapacak? Hem kendiniz yapmış olursunuz söz sahibi de olmazlar. Onlar da güzel bir düğün yapsınlar yeter.

Bizde öyle düşündük bakalım hayırlısı.
Neyse ben baymayayım çeyiz muhabbetiyle hadi başka bişey konuşalım

Bizimkiler de şenliklidir tek kendileri gelmez arkadaş akraba da isterler yanına
Bende bu peçetelikten aldım masanın ortasında duruyo şimdi, gelen alsın lazım oldukça bana ne

En son pazar günü kahvaltıda 15 kişi olunca ben mutfakta peçetelerle halay çekiyodum kayınvalidemin gülmesiyle kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…