AdAm OLaCaK KıZLaR...

Bende bizim üsttekine adımı söyledim, ev hanımı o, dedimki seslen bana eğer evde isem cam açıksa kapatayım, ikidebir bişiler silkeliyo, yok efendim ben dememişim sanki akşam camın önünde zeytin çekirdeği bulunca çıktım bende, ayıp oluyo ama dedim, kıpkırmızı özür diledi, yapmaz dedim ama geçende de kilim silkeliyor benim cam açık, çıktım cama sen laftan anlamıyorsun sanırım dedim :) yine özürler.. bakalım devamı gelicek mi?

muhtemelen gelicek belliki laftan anlamıyo, utanacaksın madem yapma dimi, apartman hayatına uyum sağlayamıcaksan müstakil ev al ya da yaptır kafana göre

Kesin tarih belli değil henüz ama biz haftasonu beyaz eşyaları seçip taksitlere başlamak istiyoruz.
Ailelere yük olmadan ikimiz yapacağız herşeyi. Tanıdık beyaz eşyacı var onla konuştuk
Şimdi mesela 10 bin ödeyeceğiz taksitle,diyelim ki 10.ayda düğün olursa o zamanki istediğimiz modeli alacağız :KK56:
Sence iyi mi düşünmüşüz ?

Tanıdıksa ve sorun cıkmayacağına inanıyorsanız iyi olur tabi. Atıyorum takriben 6 bin tutsa 10 ayda ödersiniz 600 600. Para biriktiremeyeceğinize inanıyorsanız bu sekilde yapın tabi.

$2013-03-24 19.01.58.jpg

İki kişiyken bize katlıyorum peçeteyi :KK1:

Tanıdıksa ve sorun cıkmayacağına inanıyorsanız iyi olur tabi. Atıyorum takriben 6 bin tutsa 10 ayda ödersiniz 600 600. Para biriktiremeyeceğinize inanıyorsanız bu sekilde yapın tabi.

Hiç değilse bi kısmı ödenmiş olur düğüne kadar fazla sıkılmayız ilerde.
Ailelerde eğer yardımcı olmak isterlerse ısrar ederlerse birleşip adam gibi düğün ve takı yapsınlar :KK53:
Çok maddiyatçı gördüm kendimi :KK17:

Bende huyluyum :KK1:
Bir de servis esnasında onlarla uğraşmayayım diye bunu sevdim işte
Alan kendi katlasın peçetesini :KK53:

Sorma sormaa aynen bende :KK53:

Hiç değilse bi kısmı ödenmiş olur düğüne kadar fazla sıkılmayız ilerde.
Ailelerde eğer yardımcı olmak isterlerse ısrar ederlerse birleşip adam gibi düğün ve takı yapsınlar :KK53:
Çok maddiyatçı gördüm kendimi :KK17:

Bence de. Calısıyorken eliniz ayagınız da sağlamken ne diye onlar yapacak? Hem kendiniz yapmış olursunuz söz sahibi de olmazlar. Onlar da güzel bir düğün yapsınlar yeter.

Mubarek bi de misafir gelirse bize iki tarafta kalabalık artık elimde peçeteleri savururum o sinirle :KK52:

Bizimkiler de şenliklidir tek kendileri gelmez :KK1: arkadaş akraba da isterler yanına
Bende bu peçetelikten aldım masanın ortasında duruyo şimdi, gelen alsın lazım oldukça bana ne :KK53:

aaaaaaaaah ahh geçen sene bu zamanlar ben de düğün telaşındaydım düğün oldu bitti 8 ay geçti bile...

Tecrübelerinden faydalanmak için başını ağrıtırım artık :KK76:

Bence de. Calısıyorken eliniz ayagınız da sağlamken ne diye onlar yapacak? Hem kendiniz yapmış olursunuz söz sahibi de olmazlar. Onlar da güzel bir düğün yapsınlar yeter.

Bizde öyle düşündük bakalım hayırlısı.
Neyse ben baymayayım çeyiz muhabbetiyle hadi başka bişey konuşalım :KK52::KK17:

Bizimkiler de şenliklidir tek kendileri gelmez :KK1: arkadaş akraba da isterler yanına
Bende bu peçetelikten aldım masanın ortasında duruyo şimdi, gelen alsın lazım oldukça bana ne :KK53:

En son pazar günü kahvaltıda 15 kişi olunca ben mutfakta peçetelerle halay çekiyodum kayınvalidemin gülmesiyle kendime geldim :KK60:

X