- 11 Aralık 2012
- 1.571
- 0
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #1.001
Yeni gelen arkadaşlarlar sizlere de günaydın.
Albüm oluşturamam ama bir ara isteyene özelden atabilirim resim.
Bu arada cümlemde anlatım bozukluğu olmuş :) Değiştirmeye üşendim.
İyiyiz balımmm sen napıyosun
As. hoş geldin
Hoşbuldum
Ne yapayım işte yavaş yavaş çeyiz işlerine el atıyorum
Bi bakayım dedim size napıyosunuz
benim resimleride eşim boyutlandırdı, paintte açtı ordan yaptı ama tam olarak bilmiyorum
bu arada az önce komşumla atıştım, bi ses duydum salon camına bişey çarptı, bi baktım ki balkonda bi yığın tavuk kemiği, topladım yukarı çıkardım kemikleriniz balkonuma düşmüş camımı kırıyolardı diye çat pat Türkçeyle aaa kızım ben onu önce çöpe çırpmıştım dedi yalana bak kemik çöpe düşmezmiydi çırpsa, valla tüm hümanistliğimi burda bırakıp gelicem ha
Bi tek benden utandı
Oyyyy işin en tatlı kısımları, anneler gününe hazırla kendini cok indirim olur. Country tarzı cok moda.
Peçetelik aldın mı
Benim sevdiğim bi peçetelik vardı
İkea ya gelmiş nihayet
Eki Görüntüle 669306
Şu işte
Çaktırma şimdi kıskanacaklar
En tatlı ve en karmaşık kısmıymış yaşadıkça öğreniyorumAnneler gününde de çift hediye alacağız bi de dediğin gibi indirimleri dört gözle takipteyim valla hoşuma gideni doldurcam eve
Gerçekten çok hoşmuş bu
Hemen gitmeli ikeaya
Jpeg resmi paintte acın, resim/yeniden boyutlandır kısmından boyutu düşürebilirsiniz.
Ohaa yaa, ohaaa. Utanmasa tavuğu atacakmıs
Çaktırma şimdi kıskanacaklar
Gerçekten çok hoşmuş bu
Hemen gitmeli ikeaya
benim resimleride eşim boyutlandırdı, paintte açtı ordan yaptı ama tam olarak bilmiyorum
bu arada az önce komşumla atıştım, bi ses duydum salon camına bişey çarptı, bi baktım ki balkonda bi yığın tavuk kemiği, topladım yukarı çıkardım kemikleriniz balkonuma düşmüş camımı kırıyolardı diye çat pat Türkçeyle aaa kızım ben onu önce çöpe çırpmıştım dedi yalana bak kemik çöpe düşmezmiydi çırpsa, valla tüm hümanistliğimi burda bırakıp gelicem ha
ECD75 sen nasıl gönderiyorsun özelden resim, tarif etsene
Allah kolaylık versin cnm. Cok hoş seyler var ikeada.
kendileri en üstte oturuyolar tabi ohhh, bide sabah sabah tavukmu yediniz bu nedir yaa
Tamam
Neden sevdim bu peçeteliği bilin ?
Peçeteyi katlamak gerekmiyo çünkü