AdAm OLaCaK KıZLaR...

Ne yapayım işte yavaş yavaş çeyiz işlerine el atıyorum :KK24:
Bi bakayım dedim size napıyosunuz :KK53:

Peçetelik aldın mı
Benim sevdiğim bi peçetelik vardı
İkea ya gelmiş nihayet

$2013-03-22 21.42.21.jpg

Şu işte :KK3:

benim resimleride eşim boyutlandırdı, paintte açtı ordan yaptı ama tam olarak bilmiyorum
bu arada az önce komşumla atıştım, bi ses duydum salon camına bişey çarptı, bi baktım ki balkonda bi yığın tavuk kemiği, topladım yukarı çıkardım kemikleriniz balkonuma düşmüş camımı kırıyolardı diye çat pat Türkçeyle aaa kızım ben onu önce çöpe çırpmıştım dedi yalana bak kemik çöpe düşmezmiydi çırpsa, valla tüm hümanistliğimi burda bırakıp gelicem ha

benim resimleride eşim boyutlandırdı, paintte açtı ordan yaptı ama tam olarak bilmiyorum
bu arada az önce komşumla atıştım, bi ses duydum salon camına bişey çarptı, bi baktım ki balkonda bi yığın tavuk kemiği, topladım yukarı çıkardım kemikleriniz balkonuma düşmüş camımı kırıyolardı diye çat pat Türkçeyle aaa kızım ben onu önce çöpe çırpmıştım dedi yalana bak kemik çöpe düşmezmiydi çırpsa, valla tüm hümanistliğimi burda bırakıp gelicem ha

Jpeg resmi paintte acın, resim/yeniden boyutlandır kısmından boyutu düşürebilirsiniz.

Ohaa yaa, ohaaa. Utanmasa tavuğu atacakmıs

Bi tek benden utandı :KK17::KK1:

Çaktırma şimdi kıskanacaklar :KK53:

Oyyyy işin en tatlı kısımları, anneler gününe hazırla kendini cok indirim olur. Country tarzı cok moda.

En tatlı ve en karmaşık kısmıymış yaşadıkça öğreniyorum :KK25: Anneler gününde de çift hediye alacağız bi de dediğin gibi indirimleri dört gözle takipteyim valla hoşuma gideni doldurcam eve :KK52:

Peçetelik aldın mı
Benim sevdiğim bi peçetelik vardı
İkea ya gelmiş nihayet

Eki Görüntüle 669306

Şu işte :KK3:

Gerçekten çok hoşmuş bu :KK23:
Hemen gitmeli ikeaya :KK4:

Çaktırma şimdi kıskanacaklar :KK53:

En tatlı ve en karmaşık kısmıymış yaşadıkça öğreniyorum :KK25: Anneler gününde de çift hediye alacağız bi de dediğin gibi indirimleri dört gözle takipteyim valla hoşuma gideni doldurcam eve :KK52:

Gerçekten çok hoşmuş bu :KK23:
Hemen gitmeli ikeaya :KK4:

Allah kolaylık versin cnm. Cok hoş seyler var ikeada.

Bende bizim üsttekine adımı söyledim, ev hanımı o, dedimki seslen bana eğer evde isem cam açıksa kapatayım, ikidebir bişiler silkeliyo, yok efendim ben dememişim sanki akşam camın önünde zeytin çekirdeği bulunca çıktım bende, ayıp oluyo ama dedim, kıpkırmızı özür diledi, yapmaz dedim ama geçende de kilim silkeliyor benim cam açık, çıktım cama sen laftan anlamıyorsun sanırım dedim :) yine özürler.. bakalım devamı gelicek mi?

Allah kolaylık versin cnm. Cok hoş seyler var ikeada.

Kesin tarih belli değil henüz ama biz haftasonu beyaz eşyaları seçip taksitlere başlamak istiyoruz.
Ailelere yük olmadan ikimiz yapacağız herşeyi. Tanıdık beyaz eşyacı var onla konuştuk
Şimdi mesela 10 bin ödeyeceğiz taksitle,diyelim ki 10.ayda düğün olursa o zamanki istediğimiz modeli alacağız :KK56:
Sence iyi mi düşünmüşüz ?

Bu yüzden evde kalmayı sevmiyorum kızlar
Bizim sokakta normal insan yok sanırım, varsa da ben tanımıyorum
Anında görsem olay çıkarırım kesin
Sonradan görünce yöneticiye söylüyorum
Kim yapıyo bilemem ama mademengel olamıyosunuz bahçeyi temizleteceksiniz o zaman merdivenciye veya başkasına
Ben atmadığım şeyi toplamam, insan olanda onları bahçeye değil çöpe atar diyorum

X