- 20 Kasım 2010
- 8.078
- 44
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
İst. nereye geldiniz Sovr ?
:) yok yaa bdv beni katılaştırdı dokunmuyor artıkEvet kafamı dağıtmam lazım.
Evet yaz gelsin moganda denize(?) nazır kahvaltı falan edeyim :) icim acılsın.
Sabah zor geldim bi de arabanın frenleri boşaldı. Kafa kafaya giriodum bi arabaya. Kim gidecek ostime yaa, zaten bir de uzaylı görmüş gibi bakıyorlar :S
kulaklarım ağrıyodu doktora gittim bi ton şey saydı östaki tüplerim tıkalıymış baş ağrısı yapıyo bu meret bide boğazımda nodül varmış reflüden mütevellit, yarın iş başı yapıyorum 1 hafta semirdim evde
biz bi arkadaşa geldik pek dolaşmadık yani valla ilk gidişim tam gittiğimiz yeri bilmiyorum ama şu viaporta yakın bi yere gittik neresi oluyorsa artık semt olarak
:) yok yaa bdv beni katılaştırdı dokunmuyor artıkEvet kafamı dağıtmam lazım.
Evet yaz gelsin moganda denize(?) nazır kahvaltı falan edeyim :) icim acılsın.
Sabah zor geldim bi de arabanın frenleri boşaldı. Kafa kafaya giriodum bi arabaya. Kim gidecek ostime yaa, zaten bir de uzaylı görmüş gibi bakıyorlar :S
ooo may gat ostime mi gideceksin tek gitme bari, gerçi bişey olacağından değil ama dediğin gibi yerler adamı gözleriyle, ben batıkentte oturuyodum Ankaradayken annemler hala orda Çakırlar diye bi yer var belki duymuşsundur :)
Ben densizin tekine rast gelince ayar oluyorum
Çünkü cezam 60, susmak zorunda kalıyorum
Alışık değilim susmaya
Benim de bir kabusum var ensemde hep
Uyuz oluyorum burda bile rahatlık yok
ooo may gat ostime mi gideceksin tek gitme bari, gerçi bişey olacağından değil ama dediğin gibi yerler adamı gözleriyle, ben batıkentte oturuyodum Ankaradayken annemler hala orda Çakırlar diye bi yer var belki duymuşsundur :)
Ayyy ostim deme ya, benim de araç muayene zamanım yaklaştı, adam arıyorum arabamı muayeneye götürtecek.
Hiç sevmem öyle yerlere gitmeyi.
Hic susuyomuş gibi görünmüyosun :) İnce ince giydiriyosun
Geçmiş olsun nemesis.
Batıkent şu müstakil evlerin sitelerin olduğu yermi canım ?
eşimin akrabalarıda var orda oturan. henüz gitmedik tabi.
Viaporta gittiniz mi üstü açık AVM :)
Anadolu yakası Kartal - Pendik taraflarına gelmişsiniz canım.
2 günlük evraklar
Dün akşam ben çıkarken geldi resmen
Çok çalışmam gerek te içimden gelmiyo
Günaydın kızlar
Ancak bu kadar frenleyebiliyorum kendimi napim
Mantıklı gelmiyosa cici kızlar gibi soruyomuş gibi yapıyorum
Aslında saçma demek istiyorum evet
sağol canım
evet canım o bölge Ankaraya gelirsem bende orda oturucam inşallah,ulaşım rahat merkezi ortam nezih,gerçi sincan metrosu işi bozacak ama neyse
amaaan napçan çalışıp, benimde bissürü işim var da şirket kapancak ya hiç içimden gelmiyo tüm hevesim uçtu gitti , hatta hafta sonu kapanıyo sözde ama resmi olarak devam ediyo hiç bi iş olmucak ama ben devam etçem 2-3 ay yani paso oturcam nasıl iş anlamadım , nikah şekeri falan getirim de bari ek iş yapim canım sıkılır
ahahha ben anlıyorum senin ince ince döşediğini :) Cici kız imajının altında bir kedi saklı
Devir politik olma devri napalım
Çok tepem atarsa tırmalarım tabi