AdAm OLaCaK KıZLaR...

nası isteyebiliyo ki iş sahibi olmak illaki parayla mı oluyomuş , ookumadı diyelim çalışsın yükselsin emek versin , yanlız babanlar her dediğini yapmaya devam ederlerse en büyük kötülüğü kardeşine yapıyorlar

Kız anaları böyle de, emin ol senin anneciğin o kardeşin evlendiğinde de gelinden çekinecek...

Yapı meselesi bu, kadın olgun, görmüş geçirmiş, sen kimlerle kıyaslıyorsun

Boşversene...

Umarım bu saçma fikre kimse önem vermez
50 bin istese neyse 500 bin nedir yahu bunca insanın hayatı..

Evet kız anneleri çok ince, incelikten kırılacaklar..

Ben hep derim kimse vazgeçilmez değil diye
Abime de dedim, ben seni yoksayabilirim benim için önemli değil
Eşinle mi bi yerlere gidersin ahbaplarınlar mı istersen de hiç gelme ( eşi izin vermezse anneme gelemiyo ) beni enterese etmez
Ama annem sen ne yaparsan yap vazgeçemiyo işte
Anneme de kızıyorum ama belki de anne olmadığımdan bu duyguyu bilemiyorum dedim

Canım bende anneyim, evet evlattan vazgeçilmez ama

Evlat senden vazgeçmişse ne gelir elden...

Benim 3 tane ablam var
Hepsi birbirinden akıllı insanlar
Ama bi tane parazit herkese yetiyo maalesef

Canım bende anneyim, evet evlattan vazgeçilmez ama

Evlat senden vazgeçmişse ne gelir elden...

Evet
Annem de bunu kabullenemiyo
32 yaşına getirdim elin kızı aldı, yüzünü bile göstermiyo diyo
Haklı da ama senin oğlun madem 32 yaşında , birinden izin almadan bi yere gidebilme yetisine sahip değil mi ?
Eşinden icazet almayı bekliyo

Hayır yani 12-1 lere kadar eve gelmez, babam kızardı da iplemezdi bu adam
Şimdi mi söz dinleyesi tutmuş

Beni kınayanlar olabilir ama
Ben hep biz 4 kardeşiz derim kendi içimizde konuşurken
Abimi dahil etmem, etkisiz eleman kendisi çünkü

babam ben senin arkandayım demişya ondan yüz buluyo işte, başkası bunun nazını çekermi
şu kadar kazanırız bu kadar kazanırız diyo yahu diyorum bu pizzacı akşama kadar elektrik yakıyo motorcuların ayrı motorların ayrı sigortası var içerde çalışan adamlar olucak, ruhsatı bilmem nesi, reklam giderleri aylık %10 alıyomuş ana şirket, daha ortada gelir muallak giderler baba gibi, manyak yaa valla, hani bi ticaret zekası olur kendini ispatlamış olur neyse dersin, amaaaaaan battık dicek bi para değil ki bu

Toz pembe hayalleri sbeebiyle ne paraları batırıyorlar böyleleri Nemesis, dikkatli olun
Gerçi aklına koyduysa yapar birşeyler borca harca girer, yine baban kapatır
Bu işler böyle maalesef

Toz pembe hayalleri sbeebiyle ne paraları batırıyorlar böyleleri Nemesis, dikkatli olun
Gerçi aklına koyduysa yapar birşeyler borca harca girer, yine baban kapatır
Bu işler böyle maalesef

babam şimdide caymış başkasının yanında çalışsın pişsin diyo onu önceden dicektin,babamda bi hoş annem de kardeşim de, diceksiniz ki bi sen mi düzgünsün yok valla ben de ayrı bi terelelliyim

erkek evlatlara hep daha töleranslı olunuyor sonrada ah vah edıyolar aileler
üvey annemle üvey babam emekli olurken benden borç aldılar üvey abım öz çocukları 1 mılyar çıkarıp veremedı çünkü iş kurucam deyıp deyıp para batırdı yıllarca neyse ben verdım 30 mılyar edıyor şuuan ve geri alamadım çünkü üvey abım yıne iş kurdu ve benım altınlar hayal oldu

babam şimdide caymış başkasının yanında çalışsın pişsin diyo onu önceden dicektin,babamda bi hoş annem de kardeşim de, diceksiniz ki bi sen mi düzgünsün yok valla ben de ayrı bi terelelliyim

Her ailede var
İnsan haksızlığa gelemeyince bazen kendi de keçileri kaçırmıyor değil zaman zaman
En ufak bi sorun bile sana yansıtılıyorsa hem de

Ben ilgilenmemeyi tercih ettim, iyi veya kötü ne yapıyorsa yapsınlar bana ne dedim
Sanırım bundan, gelinin bana ayrı bi hayranlığı var
Muhabbetim olmamasına rağmen her yerde övgü dolu sözlerle bahsediyormuş, ordan burdan da ekliyor reddediyorum
Ağrısız başıma iş alamam

Helal mi ama değil
Senin hakkına girdiler, yarın birgün bi yerlerden çıkar
Çıkmazsa bile öteki dünyası var işin
Müslüman değillerse anlarım da madem müslümansın ölümün bi son olmadığını biliyosun ne bu cesaret ?

doğru demişte dediğin gibi baştan diyeymiş keşke , kardeşinin her anlamda pişmesi lazım sanırım , büyümesi ,uslanması , doğru düzgün hayaller kurması için umarım büyük hayal kırıkları ile karşılasmasına gerek kalmaz da laf söz dinler azcık

Uzak duruyorsun ya ondandır,

Annesinden kıskanıyormuş ya pes...

sözde müslümanlar

işin garibi benı borçlu çıkardılar daha ustune bana baktıkları bedeli ödememi istediler yanı benden borç isterken aslında hiç gerı ödemıyceklermiş böyle düşünerek benden borç istemişler aklımdan çıkaramıyorum 8 yıl sonra bır evladım oldu parayı ödemek düşecek dye onu bıle görmeye gelmedıler oysakı ıyı gunlerımızde nekadar çok ağlardım onların yanında üzüntümü görüyorlardı

Kıyamam ya,

Öz anne ve baban nerede?

Uzak duruyorsun ya ondandır,

Annesinden kıskanıyormuş ya pes...

Evet annem ayağına kahvaltılar sundu da beğenmedi hanım
Demek benim gibi soğuk nevalelerden hoşlanıyo

Tek annemden değil herkestenmiş, ablamlara da toplu mesaj atmış niye hep X im olduğunda uğrayalım mı diye soruyorsunuz yeter bırakın X imin peşini diyomuş ablamlardan da kıskanıyomuş yani

Ben bunları çok geç duydum, hem çalışıyordum hemde öyle gitme gelme mevzularına girmem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…