- 20 Kasım 2010
- 8.078
- 44
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
canım bu bahsettiği pizzacı için 500 bin tl gerekiyo sermaye, babam varını yoğunu satıcak 53 yaşında hayatını bu işe bağlıcak, istediği bu, ya olmazsa ben korkarım yani babamdan böyle bişey istemeye, anneme kıyamıyorum zaten babamdan çok çekti bide kardeşim üzüyo, çık gel batmana dedim eşimden çekiniyo, eşim annesine dese uça uça gelir ama kız anaları böyle
canım bu bahsettiği pizzacı için 500 bin tl gerekiyo sermaye, babam varını yoğunu satıcak 53 yaşında hayatını bu işe bağlıcak, istediği bu, ya olmazsa ben korkarım yani babamdan böyle bişey istemeye, anneme kıyamıyorum zaten babamdan çok çekti bide kardeşim üzüyo, çık gel batmana dedim eşimden çekiniyo, eşim annesine dese uça uça gelir ama kız anaları böyle
huy olmuş onda demekki , evli mi eşi açısından sorun olmuyor mu
Ben hep derim kimse vazgeçilmez değil diye
Abime de dedim, ben seni yoksayabilirim benim için önemli değil
Eşinle mi bi yerlere gidersin ahbaplarınlar mı istersen de hiç gelme ( eşi izin vermezse anneme gelemiyo ) beni enterese etmez
Ama annem sen ne yaparsan yap vazgeçemiyo işte
Anneme de kızıyorum ama belki de anne olmadığımdan bu duyguyu bilemiyorum dedim
Canım bende anneyim, evet evlattan vazgeçilmez ama
Evlat senden vazgeçmişse ne gelir elden...
beş parmağın beşi bir değil işte , ne kadar erkek te olsa bazı insanlar geç olgunlaşıyor veyahut hiç olgunlaşmıyorlar bu durumları yapı olarka yapışıyor üstlerine ,iş hayatına atılsın,kendi parasını kazansın o zaman annesini babasını seni daha iyi anlıycak ama şimdi ne deseniz boş gereksiz sinir harbinden başka birşeye yaramaz gibime geliyor
Toz pembe hayalleri sbeebiyle ne paraları batırıyorlar böyleleri Nemesis, dikkatli olun
Gerçi aklına koyduysa yapar birşeyler borca harca girer, yine baban kapatır
Bu işler böyle maalesef
babam şimdide caymış başkasının yanında çalışsın pişsin diyo onu önceden dicektin,babamda bi hoş annem de kardeşim de, diceksiniz ki bi sen mi düzgünsün yok valla ben de ayrı bi terelelliyim
erkek evlatlara hep daha töleranslı olunuyor sonrada ah vah edıyolar aileler
üvey annemle üvey babam emekli olurken benden borç aldılar üvey abım öz çocukları 1 mılyar çıkarıp veremedı çünkü iş kurucam deyıp deyıp para batırdı yıllarca neyse ben verdım 30 mılyar edıyor şuuan ve geri alamadım çünkü üvey abım yıne iş kurdu ve benım altınlar hayal oldu
babam şimdide caymış başkasının yanında çalışsın pişsin diyo onu önceden dicektin,babamda bi hoş annem de kardeşim de, diceksiniz ki bi sen mi düzgünsün yok valla ben de ayrı bi terelelliyim
Her ailede var
İnsan haksızlığa gelemeyince bazen kendi de keçileri kaçırmıyor değil zaman zaman
En ufak bi sorun bile sana yansıtılıyorsa hem de
Ben ilgilenmemeyi tercih ettim, iyi veya kötü ne yapıyorsa yapsınlar bana ne dedim
Sanırım bundan, gelinin bana ayrı bi hayranlığı var
Muhabbetim olmamasına rağmen her yerde övgü dolu sözlerle bahsediyormuş, ordan burdan da ekliyor reddediyorum
Ağrısız başıma iş alamam
Helal mi ama değil
Senin hakkına girdiler, yarın birgün bi yerlerden çıkar
Çıkmazsa bile öteki dünyası var işin
Müslüman değillerse anlarım da madem müslümansın ölümün bi son olmadığını biliyosun ne bu cesaret ?
sözde müslümanlar
işin garibi benı borçlu çıkardılar daha ustune bana baktıkları bedeli ödememi istediler yanı benden borç isterken aslında hiç gerı ödemıyceklermiş böyle düşünerek benden borç istemişler aklımdan çıkaramıyorum 8 yıl sonra bır evladım oldu parayı ödemek düşecek dye onu bıle görmeye gelmedıler oysakı ıyı gunlerımızde nekadar çok ağlardım onların yanında üzüntümü görüyorlardı
Uzak duruyorsun ya ondandır,
Annesinden kıskanıyormuş ya pes...