AdAm OLaCaK KıZLaR...

sözde müslümanlar

işin garibi benı borçlu çıkardılar daha ustune bana baktıkları bedeli ödememi istediler yanı benden borç isterken aslında hiç gerı ödemıyceklermiş böyle düşünerek benden borç istemişler aklımdan çıkaramıyorum 8 yıl sonra bır evladım oldu parayı ödemek düşecek dye onu bıle görmeye gelmedıler oysakı ıyı gunlerımızde nekadar çok ağlardım onların yanında üzüntümü görüyorlardı

Şeytandan beterler
Nerden neler düşünmüş te borçlu çıkarmışlar pes
Boşver, onlar er ya da geç ayığını bulacak sen düşünüp te üzülme bunları hep

Toz pembe hayalleri sbeebiyle ne paraları batırıyorlar böyleleri Nemesis, dikkatli olun
Gerçi aklına koyduysa yapar birşeyler borca harca girer, yine baban kapatır
Bu işler böyle maalesef

kız arkadaşlarıda hep kendi gibi yaa yeni nesil ne olmuş böyle,kadın gibi küçücük kızlar,nerde burun sürttürecek kız

onuda söylemıyorlar

Deli mi bunlar
Saklayıp ne yapacaklar böyle kötü davranırken
Onlar değilse bile çevrelerden bilen yok mudur ?

Benim bi kuzenim böyleydi, baba öz anne üveydi
Biz sadece ikimiz bile araştırıp bulduk
Tabi çok geç olmuştu biz büyüyene kadar
Kuzenim gitti bi kere gördü, annem düzenini kurmuş ben gidip rahatsızlık veremem dedi
Ama en azından aklaında soru işaretleri kalmadı
Şimdi ne üvey annesiyle ne de öz, Rusya'ya gitti düzen kurdu kendine
Öz babası daha beterdi üvey annesinden o yüzden kaçtı gitti çocuk

O mahallede yıllardır oturuyorlarsa mahalleli biliyor olabilir
Olmadı kendi kardeşleri, kardeşlerin çocukları biliyordur mutlaka
Bak benim kuzenimden herkes sakladı
Ben daha çocukken bile doğruların saklanmasına göz yummamışım :KK1: evcilik oynadığımız çağlarda kuzenime dedim 'Üzülme, o senin annen değil ondan böyle davranıyor' dedim.
Amcam ertesi hafta geldi hesap sordu:KK47:
Çocuktuk çünkü, kuzenim de gitmiş evde anlatmıştı

öz anne babanı bulmayı denedin mi hiç canım

Nasıl bu kadar hakkına girebiliyorlar ya,

Kendin araştırsan, hiç mi bi bilgin yok :KK43:

Deli mi bunlar
Saklayıp ne yapacaklar böyle kötü davranırken
Onlar değilse bile çevrelerden bilen yok mudur ?

Benim bi kuzenim böyleydi, baba öz anne üveydi
Biz sadece ikimiz bile araştırıp bulduk
Tabi çok geç olmuştu biz büyüyene kadar
Kuzenim gitti bi kere gördü, annem düzenini kurmuş ben gidip rahatsızlık veremem dedi
Ama en azından aklaında soru işaretleri kalmadı
Şimdi ne üvey annesiyle ne de öz, Rusya'ya gitti düzen kurdu kendine
Öz babası daha beterdi üvey annesinden o yüzden kaçtı gitti çocuk
ben bulmayı çok istıyoruma ben başka bı ülkede doğmöuşum 5 yaşında geldım trye nerden nasıl bulabılırımki tek bır akrabam bıle yok akraba dediğim herkes yalandan akraba yanı sorabıleceğim kımse yok sorduklarımda herkes ayrı hıkaye söyluyo çünkü herkese ayrı bişi anlatmışlar işin içinden çıkamyorum eskıden asla uıstemezdım okadar aptaldımki eğer öz ailemi ararsam onlar üzülür sanıyordum hiç bi zaman kendımı düşünmedım ve çok zararını gördum bunun

ben bulmayı çok istıyoruma ben başka bı ülkede doğmöuşum 5 yaşında geldım trye nerden nasıl bulabılırımki tek bır akrabam bıle yok akraba dediğim herkes yalandan akraba yanı sorabıleceğim kımse yok sorduklarımda herkes ayrı hıkaye söyluyo çünkü herkese ayrı bişi anlatmışlar işin içinden çıkamyorum eskıden asla uıstemezdım okadar aptaldımki eğer öz ailemi ararsam onlar üzülür sanıyordum hiç bi zaman kendımı düşünmedım ve çok zararını gördum bunun

Türkiye de olsa çok daha kolay olurdu tabi
Ama yüzyüze olmasa da
Bi isim soyisimle bile internetten ulaşman mümkün

nasıl bi duygu tahmin bile edemiyorum canım, kime benzediğimi merak ederdim heralde ben olsam,karakterim kime benziyo vs

İnternetten falan araştırsan :KK43:

Offf çok üzüldüm ya, Allah yardımcın olsun

Umarım birgün Allah kavuşturur sizi...

Tv programları bile var bu yönde
Onların eli kolu yurt dışına bile yeter
Nasıl bakarsın bu duruma bilmem ama
İzdivaç programlarına bile çıkılıyorsa, öz anneni babanı bulmaya çalışmak çok daha mantıklı geliyo bana

Türkiye de olsa çok daha kolay olurdu tabi
Ama yüzyüze olmasa da
Bi isim soyisimle bile internetten ulaşman mümkün

elimde isim soy isim hiç bişi yok asla vermedıler asla bukadar detaylı konuşmadılar görüştüğümüz gunlerde ben tvye bıle çıkmayı düşündüm bana yaptıklarından sonra onlara muhtaç olmadığımı benımde gerçek bı ailem olabıleceğini göstermek için ama bulamazlar yokki ne isim ne bişi belkide ölmüşlerdir annemın doğumda öldüğünü falan söyluyordu ama ınanmıyorum birinbiri yaşasa bır kardeşim olsa butun sulalemı bulmuş kadar mutlu olurum ama yok ip ucu yok

nasıl bi duygu tahmin bile edemiyorum canım, kime benzediğimi merak ederdim heralde ben olsam,karakterim kime benziyo vs

ewt çok merak edıyorum arabesk olmak istemıyorum ama cnm sıkıldığında şuda benım akrabam dıye bırılerını aramak çok istıyorum haftaya oğlumun d. gunu var en mutlu gunlerımden biri ama benım çağıracak kımsem yok eşimin ailei gelecek onlarda gözüömün üstünde kaşım var dıye dalaga geçen tıpler bişi söledsem bıle bırbırlerıne bakışıp gülüyorlar okadar cnm yanıyorki

ewt çok merak edıyorum arabesk olmak istemıyorum ama cnm sıkıldığında şuda benım akrabam dıye bırılerını aramak çok istıyorum haftaya oğlumun d. gunu var en mutlu gunlerımden biri ama benım çağıracak kımsem yok eşimin ailei gelecek onlarda gözüömün üstünde kaşım var dıye dalaga geçen tıpler bişi söledsem bıle bırbırlerıne bakışıp gülüyorlar okadar cnm yanıyorki

Allah ıslah etsin onları, bak burda çarşaf çarşaf kardeşimi yerdim kızdım ama vicdansız merhametsiz değil en azından o çok daha büyük bi maraz, çöpleri karıştıran senin kv miydi

elimde isim soy isim hiç bişi yok asla vermedıler asla bukadar detaylı konuşmadılar görüştüğümüz gunlerde ben tvye bıle çıkmayı düşündüm bana yaptıklarından sonra onlara muhtaç olmadığımı benımde gerçek bı ailem olabıleceğini göstermek için ama bulamazlar yokki ne isim ne bişi belkide ölmüşlerdir annemın doğumda öldüğünü falan söyluyordu ama ınanmıyorum birinbiri yaşasa bır kardeşim olsa butun sulalemı bulmuş kadar mutlu olurum ama yok ip ucu yok

Tüylerim diken diken oldu inan
En ufacık bi ipucu yok mu
Keşke olsa , olsa da çözümlense

Ama herşeye hazırlıklı olmalısın bu yola çıkarken
Bulamayabilirsin
Bulsan bile üvey ailenden bile kötü çıkabilirler
Çünkü sen bebeksin ama onlar yetişkinler seni verirken, pişman olup aramaya koyulsalar bulurlardı diye düşünüyorum
Benim amcam zorbaymış gerçi, yengeme izin vermemiş çocuğunu görmesi için hep kavga çıkarmış, bu da bi ihtimal hani
Herşeye hazırlıklı old iye söylüyorum, yoksa aradılar belki üvey ailen sakladı bilemeyiz.

Ben en azından soru işaretleirnin bitmesi açısından bulunmasından yanayım
Kuzenimle yıllardır dertleşirdik ( Erkek kuzenim )
Aradık taradık bulduk büyüklerden bilen varmış adını sanını
Ama ne oldu, kuzenim boşver dedi annem kendine bi düzen kurmuş. Bende kuracam dedi Rusya'ya gitti
Çok kurcalamadım, evladım deyip bağrına bassa kuzenim gitmezdi çünkü
Yeniden evlenmiş, kuzenim de rahatsız etmek istememiş.

X