- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
Maşallah valla
Hem kardeşine hem sevgilisine
Ben eşimle sevgiliyken veya nişanlıyken
Bi kere o verirse ikinciye ben verirdim ve fazla lüks yerlere de gitmeyelim derdim
Ben kimseden birşey kabul edemem, oh ödesin erkek değil mi 100 de yerim gözüyle bakamam yani
Benim bi gururum var, görmemişler gibi neden sömüreyim milleti
Hem sevgiliyiz daha dimi belki yarın ayrılacağız bende hakkı kalsın istemem
Gerçi ne şaşırıyorsam, bizim gelin de böyleydi
3 kere işyeri batırdı abim, tabi batan para babamlarındı
Para kalmayınca aldı abimi kendi ailesinin sokağına götürdü gelin, ben sevindimannem ağlar hala anlatırken
Öyleleri daha değerli cidden, olsa daha fazla da verirler ben eminim herşeye rağmen
Maşallah valla
Hem kardeşine hem sevgilisine
Ben eşimle sevgiliyken veya nişanlıyken
Bi kere o verirse ikinciye ben verirdim ve fazla lüks yerlere de gitmeyelim derdim
Ben kimseden birşey kabul edemem, oh ödesin erkek değil mi 100 de yerim gözüyle bakamam yani
Benim bi gururum var, görmemişler gibi neden sömüreyim milleti
Hem sevgiliyiz daha dimi belki yarın ayrılacağız bende hakkı kalsın istemem
Gerçi ne şaşırıyorsam, bizim gelin de böyleydi
3 kere işyeri batırdı abim, tabi batan para babamlarındı
Para kalmayınca aldı abimi kendi ailesinin sokağına götürdü gelin, ben sevindimannem ağlar hala anlatırken
Öyleleri daha değerli cidden, olsa daha fazla da verirler ben eminim herşeye rağmen
valla yoruldum bunların tantanasıyla uğraşmaktan, elimi eteğimi çekicem bende
aynen kader 1 o öderse 2. de ben öderdim mutlaka.
Evin eşyalarının bile yarısını biz aldık. Ama kv tarafı her şeyi yapmış gibi gerim gerim gerildi.
Onlar hak ettiği için değil, ben üstüme düşüne yaptım sadece. Ama anlayana tabiiii
Şuan anladıkları dilden görgüsüz cimri bi insanım.
Ben hatta hani ben erkeğim hesap ödetmem tarzı bi yaklaşım duymayayım diye
Yeni yeni sevgili olduğumuzda mesajla yazdım
Sıfatın ne olursa olsun ben birşey kabul edemem, hesabı bile 1 sen ödüyosan 2.ye ben ödemek isterim
Şimdiden söylüyorum ki o esna da şaşırıpta yok mok filan deme dedim
Bende birçok şeyimi kendim yaptım, ailemden bile birşey kabul etmedim
Siz paşanıza yeni eşya dayadınız dedim zahmet etmeyin
Bizim paşa da sizinkiler gibi rahattı diye evlenmem ben derdi
32 yaşında evlendi , hemde öyle biri denk geldi ki.. Ben zaten hep diyorum, belki de yaptıklarından dolayı Allah onu eşi ile cezalandırıyor diye..
bizimkiler erkek olduğu için şımartmadılarda o doğduğunda elimiz sıkışıktı babam kredi ödüyodu falan, ilgi daha azdı ona, o azlığı parayla telafi etmeye çalıştılar öyle alışınca öyle gidiyo işte, benim korkum babamda çok kızıyo artık, o da bunaldı dedem hasta büyük amcam zaten piyasada yok küçüğüde pek umursamıyo tüm yük babamda, kardeşim asaba babam asabi kavgaları kötü olucak,ondan korkuyorum
Bizimkilerinde parayla alakalı değil kız erkek ayrımıda yok, abimin huyu sorumsuzluk aynı imkanlar ilgi sevgi ikimizede eşit verildi,
ben ne kadar kurallı sorumluysam bazı şeylerden o tam tersi. Kardeş de olsa huylar farklı işte.
Bizim paşa da evlenmiyor,
Eşiyle cezalandırılmaktan mı korkuyor nedir :))
annem her sabah geriliyomuş ne kahvaltı hazırlasam diye şaka gibi yaa
Al işte aynen ya aynen....
Olabilir
Gelinin annesinin karşısına taşındıklarında annemler çok içerledi
Bize yakın olmak zorunda değilsin ama ne o öyle iç güveyi gibi tam dibine gittiniz kaynanın İstanbul da başka semt mi yoktu vs. dediler
Abim de bi ara bana geldi, sen bişeyler saymayacak mısın bana dedi
Yoo deidm gerek duymuyorum, zaten senin eşin var başında bi de ben bela okumayayım
Annem çok üzüldü de dedi, boşver dedim ilk üzüşün değil senin
Benim abim değişik biri, kötü alışkanlığı yok.. Ama arkadaş sevdalısı ve çok kerizlemişlerdir bunu, açıp batırdığı firmalar hep arkadaş ortaklığındandır. Sende ticaret kafası yok dedim beni dinlemedi, kızmaz da mesela.. Dinler ama uygulamaz sadece.. Eli maşalı bi eşi oldu şimdi de o kerizliyo bunu..
Aslında alışık olmanız lazım diyorum annemlere, bu çocuk saf geldi saftrik gitcek. Annem kızıyo bana
beş parmağın beşi bir değil işte , ne kadar erkek te olsa bazı insanlar geç olgunlaşıyor veyahut hiç olgunlaşmıyorlar bu durumları yapı olarka yapışıyor üstlerine ,iş hayatına atılsın,kendi parasını kazansın o zaman annesini babasını seni daha iyi anlıycak ama şimdi ne deseniz boş gereksiz sinir harbinden başka birşeye yaramaz gibime geliyor
beş parmağın beşi bir değil işte , ne kadar erkek te olsa bazı insanlar geç olgunlaşıyor veyahut hiç olgunlaşmıyorlar bu durumları yapı olarka yapışıyor üstlerine ,iş hayatına atılsın,kendi parasını kazansın o zaman annesini babasını seni daha iyi anlıycak ama şimdi ne deseniz boş gereksiz sinir harbinden başka birşeye yaramaz gibime geliyor
anlayan için çok ağır laflar etmişsinde işte...
Benim abimin kendi işi, geliri iyi,
Ama hala evin küçük çocuğu...