- 25 Haziran 2012
- 3.261
- 15
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
Kıyamam ya,
Öz anne ve baban nerede?
sözde müslümanlar
işin garibi benı borçlu çıkardılar daha ustune bana baktıkları bedeli ödememi istediler yanı benden borç isterken aslında hiç gerı ödemıyceklermiş böyle düşünerek benden borç istemişler aklımdan çıkaramıyorum 8 yıl sonra bır evladım oldu parayı ödemek düşecek dye onu bıle görmeye gelmedıler oysakı ıyı gunlerımızde nekadar çok ağlardım onların yanında üzüntümü görüyorlardı
Toz pembe hayalleri sbeebiyle ne paraları batırıyorlar böyleleri Nemesis, dikkatli olun
Gerçi aklına koyduysa yapar birşeyler borca harca girer, yine baban kapatır
Bu işler böyle maalesef
onuda söylemıyorlar
onuda söylemıyorlar
onuda söylemıyorlar
kız arkadaşlarıda hep kendi gibi yaa yeni nesil ne olmuş böyle,kadın gibi küçücük kızlar,nerde burun sürttürecek kız
öz anne babanı bulmayı denedin mi hiç canım
Nasıl bu kadar hakkına girebiliyorlar ya,
Kendin araştırsan, hiç mi bi bilgin yok
ben bulmayı çok istıyoruma ben başka bı ülkede doğmöuşum 5 yaşında geldım trye nerden nasıl bulabılırımki tek bır akrabam bıle yok akraba dediğim herkes yalandan akraba yanı sorabıleceğim kımse yok sorduklarımda herkes ayrı hıkaye söyluyo çünkü herkese ayrı bişi anlatmışlar işin içinden çıkamyorum eskıden asla uıstemezdım okadar aptaldımki eğer öz ailemi ararsam onlar üzülür sanıyordum hiç bi zaman kendımı düşünmedım ve çok zararını gördum bunun
Deli mi bunlar
Saklayıp ne yapacaklar böyle kötü davranırken
Onlar değilse bile çevrelerden bilen yok mudur ?
Benim bi kuzenim böyleydi, baba öz anne üveydi
Biz sadece ikimiz bile araştırıp bulduk
Tabi çok geç olmuştu biz büyüyene kadar
Kuzenim gitti bi kere gördü, annem düzenini kurmuş ben gidip rahatsızlık veremem dedi
Ama en azından aklaında soru işaretleri kalmadı
Şimdi ne üvey annesiyle ne de öz, Rusya'ya gitti düzen kurdu kendine
Öz babası daha beterdi üvey annesinden o yüzden kaçtı gitti çocuk
ben bulmayı çok istıyoruma ben başka bı ülkede doğmöuşum 5 yaşında geldım trye nerden nasıl bulabılırımki tek bır akrabam bıle yok akraba dediğim herkes yalandan akraba yanı sorabıleceğim kımse yok sorduklarımda herkes ayrı hıkaye söyluyo çünkü herkese ayrı bişi anlatmışlar işin içinden çıkamyorum eskıden asla uıstemezdım okadar aptaldımki eğer öz ailemi ararsam onlar üzülür sanıyordum hiç bi zaman kendımı düşünmedım ve çok zararını gördum bunun
Türkiye de olsa çok daha kolay olurdu tabi
Ama yüzyüze olmasa da
Bi isim soyisimle bile internetten ulaşman mümkün
nasıl bi duygu tahmin bile edemiyorum canım, kime benzediğimi merak ederdim heralde ben olsam,karakterim kime benziyo vs
eşin destekler mi seni bu konuda?
ewt çok merak edıyorum arabesk olmak istemıyorum ama cnm sıkıldığında şuda benım akrabam dıye bırılerını aramak çok istıyorum haftaya oğlumun d. gunu var en mutlu gunlerımden biri ama benım çağıracak kımsem yok eşimin ailei gelecek onlarda gözüömün üstünde kaşım var dıye dalaga geçen tıpler bişi söledsem bıle bırbırlerıne bakışıp gülüyorlar okadar cnm yanıyorki
elimde isim soy isim hiç bişi yok asla vermedıler asla bukadar detaylı konuşmadılar görüştüğümüz gunlerde ben tvye bıle çıkmayı düşündüm bana yaptıklarından sonra onlara muhtaç olmadığımı benımde gerçek bı ailem olabıleceğini göstermek için ama bulamazlar yokki ne isim ne bişi belkide ölmüşlerdir annemın doğumda öldüğünü falan söyluyordu ama ınanmıyorum birinbiri yaşasa bır kardeşim olsa butun sulalemı bulmuş kadar mutlu olurum ama yok ip ucu yok