Acınacak halde miyim?

benzer durumu ben yaşıyorum
4 yıllık evliyim
her gördügüm konustugum kişi bana çocuk yap yap yap
kimisi diyo sizinde bi kıymık çocugunuz olsa biri kadın doktorlarına yönlrndiriyo felan felan bitmez bunlar ne zaman evlenccen ne zaman cocuk ne zaman bitmez bu insanlar
ama benide kurutup tüketiyo böyle söylemler iyice soguyorum galiba

İşte bitmiyor evlen çocuk diyecekler bir tanesi olunca ikinci diyecekler . Kime ne arkadaşım belki ben evliliğe veya anneliğe hazır değilim. Beni de tüketiyorlar artık

bende 27 yasindayım işim bile yok ... evet bazilari aciyor allah yuzune baksin diyor ... yok mu görustugun populer soru ...iyide ben istemiyorum anlamiyorlar ... kötü olsa sen sectin diyecekler o yuzden sen bildigini yap ..

bende 27 yasindayım işim bile yok ... evet bazilari aciyor allah yuzune baksin diyor ... yok mu görustugun populer soru ...iyide ben istemiyorum anlamiyorlar ... kötü olsa sen sectin diyecekler o yuzden sen bildigini yap ..
Rabbim sana gönlünce bir iş nasip etsin inşallah. Evet canım çok haklısın kendi etti buldu derler bu defa.

Amacına ulaşmış sanıyorlar tek amacım koca ya :)))

Tek amaci koca olan insan var mi bilemem ama oyle insanin da mutluluk sebebi sadece esi olacagi icin husrana ugramasi tahminimce daha kolay olur.

Bence sana bu konuda imada bulunursa
Durumundan memnun olduğunu hayattaki tek amacinin bir erkege kapak atip kenarda beklemek olmadigini ifade edebilirsin.
Beni rahataiz etmeyen bu durumun sizide rahatsiz etmesi gerektigine inanmiyorum da diyebilirsin.

Evlililik asamasinda dünürlerde cok ilginc seyler oluyor hepsi bi havalara giriyor takilma

Doğru beni rahatsız etmiyor sonuçta bu durum böyle söylersem belki anlar.

esas hayati evlenmekten ibare sayan , hayatta hicbir amaci olmayan cevrenizdeki insanlar acinacak durumda
he he deyip gecin allah askina vizyonsuz ve cahil insanlar
Tabi ki sevdiğinle evlenmek güzeldir fakat evlenmek için evlenmek ne kadar doğru. Ve zamanı değilse neden bu baskı.

Tabi ki sevdiğinle evlenmek güzeldir fakat evlenmek için evlenmek ne kadar doğru. Ve zamanı değilse neden bu baskı.
zamani olsa da bu baski yapilacak bir konu mudur size gore ? yani 40 yasinda olsaydiniz normal mi olacakti bu baskilar?
hayata evlenmek icin gelmiyoruz , kimse evlenmek zorunda degil

26 yaşındasınız daha . Şaka mı bu insanlar. Erken evleniyorlar sanırım çevrenizde.
Şimdi ki aklım olsa 30 dan önce evlenmezdim. 24 evlendim.

zamani olsa da bu baski yapilacak bir konu mudur size gore ? yani 40 yasinda olsaydiniz normal mi olacakti bu baskilar?
hayata evlenmek icin gelmiyoruz , kimse evlenmek zorunda degil
Yok canım zamanı derken benim için zamanı değilse demek istedim. Yaştan dolayı değil

26 yaşındasınız daha . Şaka mı bu insanlar. Erken evleniyorlar sanırım çevrenizde.
Şimdi ki aklım olsa 30 dan önce evlenmezdim. 24 evlendim.
Aslında genel olarak 25-30 yaş arasında evleniyorlar ama hep bir baskı oluyo. Bende 30 dan önce istemiyorum tabi bunlarla nasıl başa çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…