- 8 Kasım 2016
- 122
- 57
- 18
- 33
UmarımBelki anlar o da kapasite varsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
UmarımBelki anlar o da kapasite varsa
Tabiki ya sen mutluysan sorun yok onlar eleştiri hayranlıktandırSonuçta bir tercih , bunu yaşamak senin elinde dayatmalar hakikaten yoruyor insanı. Boşuna moralini bozma mı diyorsun ?
Ne yazıkki bitmiyorBen 24 yasindayim bana da yapiyollar bacim bunlar anadan kiza nesil bitmiyor
Bu defa farklı anlaşılır sinir yapmıış aaaa falan diye bilirsin bu tip insanları :)Bence abiniz ve kizkardesiniz gereken mesajı verememişler karşı tarafa.
Uygun bi ortamda herkesin içinde söylesinler o böyle çok mutlu bu tarz yorumlar hoş değil desinler.
Siz de cevap verin bence herkes haddini bilecek jdksbs :)
Vallahi sinirlendim densizlere.
Benim asıl derdim o aslındaa :) zorla dert sahibi yapmazlarsa :))Şöyle bir durum olsa sevgiliniz olsa ne yapsaniz da evlenemeseniz anlarim ama 26 yasindasin hemde kendi parani kazaip gonlunce takiliyosun. Eminim senin yerinde olmak istiyolardir. Bosver sen onlaroo ne guzel kardeslerin evleniyo ne giysem derdine dus:)
Herkesin tercihleri farklı sonuçta benim için uygun zaman değil demek ki. Hayırlısı olsun canım bir ömür mutluluklar diliyorum şimdiden:)Benimde kızkardeşim benden önce evlendi bende çalışıp geziyordum o zamanlar, onun kısmetiydi o o yolu tercih etti. benim çevremde yüzüme demesede eminim arkamızdan demiştir. Desinler bırak sen önüne bak bence. Bak bende bu yıl evlencem inşallah Allah'tan bi mani olmazsa diyen dediğiyle kalır boşver takma .
Ne kafada insanlar var yaaaMerhaba kızlar , moralimi oldukça bozan bir konu da size danışmak,içimi dökmek istiyorum. Benim abim nişanlı kısmetse yakında düğünü olacak , kız kardeşim var onun da sevgilisinin ailesiyle tanışıldı her şey gayet güzel yani. Fakat kız tarafı olsun erkek tarafı olsun sanki beni mutsuz etmeye çalışıyorlar . 26 yaşındayım ve evlilik düşünmüyorum şuan çalışıyorum kendi paramla yiyorum geziyorum istediğimi yapıyorum. Her iki tarafında ailelerinden evde kalmış muamelesi görüyorum. Kız tarafına gittiğimizde biri benim için “umutsuz vakaa” dedi. Ve dün akşam erkek tarafına gittik damadın yengesi çıkışta hiç bir şeyi kafana takma dedi şaşırdım kaldım cevap veremedim. Gelince anneme sordum somurtkan mıydım diye annem hayır bir şey mi oldu dedi. Anlattım bende kardeşin senden önce evlenecek ya senin kafaya taktığını düşünüyordur dedi. Boşver doğru zamanda doğru insan olsun gibi konuştu. Ama cidden bunaldım insanların sürekli evlenecek birini bulmasından , evlenmedin diye baskı yapmalarından , mutluyken mutsuz etmelerinden. Bunu neden yaptıklarını bile bilmiyorum genelde cevap vermem ama artık çok sıkıldım.
Aaaaaa ayni dert bendede var ama sen hiç üzülme bak bende 39 yaşindayim senden daha umutsuz vakkayım insanlarin gözünde ve hergün insanlardan evlilik serenati dinlemekten yoruldum,bıktım ama neyapalim evlilikte bir tercih meselesi herkes evleniyor diye bizde evlenmek zorunda değiliz... Şu abuk subuk insanların yani toplumun baskısı olmada hayat daha güzel olacak amannnn evlenincede susmayacaklar. Bu sefer çocuk nezaman çocuk yapacaksin kardeş nezaman yani onların soruları acimalari hiç bitmeyecek.. Demem o ki sen kendini nezaman hazır hissedersen o zaman evlen şampiyon ve insanlar için istemediğin hiçbirşeyi yapma yaranamazsin çünkü.Merhaba kızlar , moralimi oldukça bozan bir konu da size danışmak,içimi dökmek istiyorum. Benim abim nişanlı kısmetse yakında düğünü olacak , kız kardeşim var onun da sevgilisinin ailesiyle tanışıldı her şey gayet güzel yani. Fakat kız tarafı olsun erkek tarafı olsun sanki beni mutsuz etmeye çalışıyorlar . 26 yaşındayım ve evlilik düşünmüyorum şuan çalışıyorum kendi paramla yiyorum geziyorum istediğimi yapıyorum. Her iki tarafında ailelerinden evde kalmış muamelesi görüyorum. Kız tarafına gittiğimizde biri benim için “umutsuz vakaa” dedi. Ve dün akşam erkek tarafına gittik damadın yengesi çıkışta hiç bir şeyi kafana takma dedi şaşırdım kaldım cevap veremedim. Gelince anneme sordum somurtkan mıydım diye annem hayır bir şey mi oldu dedi. Anlattım bende kardeşin senden önce evlenecek ya senin kafaya taktığını düşünüyordur dedi. Boşver doğru zamanda doğru insan olsun gibi konuştu. Ama cidden bunaldım insanların sürekli evlenecek birini bulmasından , evlenmedin diye baskı yapmalarından , mutluyken mutsuz etmelerinden. Bunu neden yaptıklarını bile bilmiyorum genelde cevap vermem ama artık çok sıkıldım.
Geri kafalılık yani :-o yanlış anlama bu arada sana güçsüzsün demek istemedim :-SAslında güçsüz görünmüyorum canım çok güleryüzlü davranıyorum işimde iyi ama onların algısı hep evde kaldın gibi bunu değiştiremiyorsun .
Küçük görmüyorum canım ama üzmeye mi çalışıyorlar anlamadım , ben gayet mutluyum böyle.eğerki umursamadığınız için o tiplere cevap vermediyseniz acınacak halde olmak ve siz aynı cümle içinde dahi kullanılamaz.
ama o ne idüğü belirsiz insanların lafları ile kendinizi küçük görüyorsanız evet acınacak haldesiniz.