• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar hisseder mi?

Selamlar herkese öncelikle geceniz güzel geçsin bugün kafama takılan bir durum oldu sizinle de paylaşmak istedim fikir almak istiyorum sizlerden. Bugün erkek arkadaşımla yani sevgilimle güzel bir gün geçirdikten sonra evlerimize dönmek için metroya binecektik metro boş şekilde geldi bindik ikimiz, daha sonra hemen bir kız bindi sevgilimin gözünün içine baktı bayağı uzun uzun baktı sonra bir şey söyleyecekti böyle kızın yüz ifadesi değişti.
Sonra benim ona baktığımı görünce kız oturdu ve başka tarafa bakmaya başladı daha sonra bize hiç bakmadı 1.02 durak sonra sevgilime mesaj attım kızı tanıyor musun diye daha bakmadan yo dedi yanımda oturuyordu sevgilim bu arada kız duymasın diye mesaj attım ona, sonra tekrardan bakmıyorsun bak öyle cevap ver dedim yo tanımıyorum falan dedi ama ben tuhaf hissettim o anki kriz durumuna sebep olmaması sebebiyle sevgilimin geçiştirdiğini düşündüm ama sizce farklı bir durum olabilir mi aralarında bir şey varsa bilmek isterim daha öncesinden yani ben bunu problem edecek bir insan değilim geçmişteki bir insanı gördüğü zaman ya da herhangi biriyle karşılaştığımız zaman problem edecek biri değilim ama çok huzursuz oldum kıza hanımefendi bir sorun mu var diye sorsaydım fakat nedense o an soramadım ne yapmalıyım siz osanız ne yapardınız
Belki yol tarifi soracaktı yanında seni görünce sevgilisi var başıma bela almayayım dedi vazgeçti. Ya da birisine benzetmiş olabilir. Ben metroda giderken bazı insanları eski erkek-kız arkadaşlarıma benzetirim. Olur öyle bazen. Ama kıskançlık seviyen çok fazla. Böyle ilişki yürümez adamı bunaltırsın haberin olsun.

El eleydik, baya bi öfkeliydi kız kendi kendine bi iki kelime etti. Ama anlamadım. O yüzden aslında takıldım. Sevgilimin geçmişini hiç sormadım. Kimle kaç yıl sevgili oldu neden ayrıldı falan 1 yıllık güzel bi ilişkim var. Evet evet problem ettim.
Sebebi benden bişey gizlenmesine tahammül edemiyorum. Eğer bahsettiğiniz ikinci ihtimali düşündüm varsa açıkça söylemesini beklerdim. 3. İhtimal olduğunu düşünmüyorum.
Geçmişi çok kurcalamamak lazım. Anlatmaması sizin için daha iyi. Önemli olan ilişkiniz esnasjnda başkalarıyla sizi aldatmasın

normalde kıskanç biri misiniz, sevgilinizi stalklar mısınız? dışarıda ya da sosyal medyada herhangi bir yerde gördüğünüz biri için "bu kız kim" diye bir soru sorar mısınız? ona göre yorumlayalım :)

böyle ufak tefek şeylere kafa takan biriyle hayat geçmez. yani sizinle hayat geçmez. üzgünüm ama olmaz yani. ona tak buna tak. sana niye baktı ona niye baktın falan. o an kafana taksan da eve gider gitmez unutursun. normal unuturuz üstünde çok durmayız. yoksa bu hayat çekilmez olur.

daha bunun evliliği var. evlilikte nasıl olacaksınız? sürekli eşinizi markaj altında mı tutacaksınız? nefes alamayacak mı?
sokakta bize bakan çok. bize her bakanı eşimiz kafaya taksa bizi dışarı çıkarmaz eve kitler...

Bi noktada da sevgilinize güvenmek zorundasınız. Sizden genelde bir şeyler saklayan biriyse zaten bu ilişkiyi uzatmayın.

Back