Acınacak halde miyim?

Bence abiniz ve kizkardesiniz gereken mesajı verememişler karşı tarafa.
Uygun bi ortamda herkesin içinde söylesinler o böyle çok mutlu bu tarz yorumlar hoş değil desinler.
Siz de cevap verin bence herkes haddini bilecek jdksbs :)
Vallahi sinirlendim densizlere.

Şöyle bir durum olsa sevgiliniz olsa ne yapsaniz da evlenemeseniz anlarim ama 26 yasindasin hemde kendi parani kazaip gonlunce takiliyosun. Eminim senin yerinde olmak istiyolardir. Bosver sen onlaroo ne guzel kardeslerin evleniyo ne giysem derdine dus:)

Benimde kızkardeşim benden önce evlendi bende çalışıp geziyordum o zamanlar, onun kısmetiydi o o yolu tercih etti. benim çevremde yüzüme demesede eminim arkamızdan demiştir. Desinler bırak sen önüne bak bence. Bak bende bu yıl evlencem inşallah Allah'tan bi mani olmazsa diyen dediğiyle kalır boşver takma .

Bu defa farklı anlaşılır sinir yapmıış aaaa falan diye bilirsin bu tip insanları :)

Benim asıl derdim o aslındaa :) zorla dert sahibi yapmazlarsa :))

Herkesin tercihleri farklı sonuçta benim için uygun zaman değil demek ki. Hayırlısı olsun canım bir ömür mutluluklar diliyorum şimdiden:)

eğerki umursamadığınız için o tiplere cevap vermediyseniz acınacak halde olmak ve siz aynı cümle içinde dahi kullanılamaz.
ama o ne idüğü belirsiz insanların lafları ile kendinizi küçük görüyorsanız evet acınacak haldesiniz.

cevap vermediginiz için bunlar oluyor.negüzel bir huyunuz var.
kimseye birşey ispat etmiyor düşüncenizi bildirmeyip aptal durumuna düşürüyorsunuz.
siz çok akıllısınız kapı agzında laf sokmaya çalışan birini ancak kardeşiniz evlenip gidene kadar göreceksiniz bir daha kim bilir nezaman karşılaşırsınız.
üzülmeyin evlilik magrifet degil insan olmak edep ahlak sahibi olmak magrifet.
siz de bunlar var.
dillerini kafesinde tutamayan kafesin içinde ki beyni kullanamayan biri de olabilirdiniz olabilirdiniz

Doğru zaman da doğru kisiyle inşallah diye cvp ver :) banada aynısını yaptılar çok iyi anlıyorum. Ama sonra iyiki evlendim dediğim eşime denk geldim. Kv gorumce hariç tabi

Evlenmeyi bi mok sananlardan gına geldi. Cahil cuheyla bunlar. Zaten yapanlarda hep kadinlar!!!! Takma kafani.

Ne kafada insanlar var yaaa
Allah herkese başka başka kısmet vermiş
Elbet sizinde vardır nasibinizde biri
Yeri zamanı vardır bunu bilende bi tek Allahtır
Hem daha yaşınız kaç yaaa
ne öyle nenem karı gibi evde kaldın kafaları
Dinlemeyin takmayın geri beyinleri yaa
Hayat senin hayatın ver cevaplarını otursunlar aşağı
Evliliği ben yapıcam derdi sana mı düştü hayırdır diyiverin

Aaaaaa ayni dert bendede var ama sen hiç üzülme bak bende 39 yaşindayim senden daha umutsuz vakkayım insanlarin gözünde ve hergün insanlardan evlilik serenati dinlemekten yoruldum,bıktım ama neyapalim evlilikte bir tercih meselesi herkes evleniyor diye bizde evlenmek zorunda değiliz... Şu abuk subuk insanların yani toplumun baskısı olmada hayat daha güzel olacak amannnn evlenincede susmayacaklar. Bu sefer çocuk nezaman çocuk yapacaksin kardeş nezaman yani onların soruları acimalari hiç bitmeyecek.. Demem o ki sen kendini nezaman hazır hissedersen o zaman evlen şampiyon ve insanlar için istemediğin hiçbirşeyi yapma yaranamazsin çünkü.

Küçük görmüyorum canım ama üzmeye mi çalışıyorlar anlamadım , ben gayet mutluyum böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…