• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acınacak halde miyim?

Hayır, hayatı evlilikten ibaret de sayabilirler ama bunların yaptıkları terbiyesizlik. Bir genç kıza sırf evlenmediği için umutsuz vaka demek hangi düzgün insanın işi olabilir? Kim bilir kardeşlerinize ne der bu zihniyetteki insan.
Ha ben olsam orada onu sustururdum. Ben asla lafımı söylemeden duramam. Çünkü insanlar daha da azıyor, kendilerinde her şeyi söyleme hakkı görüyorlar.
Canım bişey diyemiyosun herkes sana odaklanıyor o anda. Ve yaşca büyük olunca tebessüm ediyosun ama aslında söylemek istediğin o kadar çok şey oluyo ki. Sanane ablacım sanane demek istiyorum hayat benim hayatım.

İnsanlar işi gücü yok işte, kendilerine meşgale arıyorlar. Ben 22 yaşında nişan olduğumda, ablam 26 yaşındaydı ve de evlenme niyetinde değildi. Gerek onun gerek benim çevremizdeki herkes, ve de ailemiz, ablama karşı aynen böyle bir tavra girdi. Artık bu durumdan ben rahatsız oluyordum inanın. Birşey yapmanıza gerek yok zaten, insanlar o psikolojiye girdiğinizi sanıyor ya da öyleylemişsiniz gibi davranıyor.
Şuan ablana karşı alınan tavrın aynısını yaşıyorum. Bir an önce düğün olsa da görüşmek zorunda kalmasam sürekli diyorum

Ay kız saçmalama en iyisi yani kendi paranı kazanıyorsan ye iç gez karşına zamanı gelince zaten çıkar ya karşılarında ben güçlü kendine güvenen havası bırak ez geç onları erkenden evlenipte napcakmışsın ev iş, iş ev mi

Çok sıktı bu bekara baskı vs.Bana da yaparlardı çok hatta bir keresinde bir arkadaşım benimle alay bile etmişti Joeytribbiani evlenebilicek de biz görücez diye , tabii sözde arkadaş.Bunu bana diyen arkadaş da her şeyini bildiğim biriydi nerdeyse hep mutsuzdu eşinden çok dertliydi beni ailesine ezdiriyo vs diye dert yanardı.Ama herkesin içinde de bana evlenmemle ilgili laf sokuştururdu.Demem o ki herkes her şeyi söyler cahillikten , kıskançlıktan her sebepten olabilir.Takmayın.Ha tersleyince de kocasızlıktan asabileşmiş diyebiliyor bu gerizekalılar.
İşte o anda sende evlendin mutsuzsun senin gibi olmamak için bekliyorum demek gerek ama dediğin gibi kıskançlık , kocasızlık diyorlar bu defa

Kulaklarınızı tıkayın, üzülmeyin
Ne zaman gönlünüzce biri olursa ozaman evlenirsiniz zaten, sırf evlenmiş olmak için evlenen onca mutsuz insan varki.
Evet ani kararla evlenip boşanan veya devam edip mutsuz o kadar çok kişi var ki çevremde. Acınacak halde görmelerine üzülüyorum değilim aslında

Ay kız saçmalama en iyisi yani kendi paranı kazanıyorsan ye iç gez karşına zamanı gelince zaten çıkar ya karşılarında ben güçlü kendine güvenen havası bırak ez geç onları erkenden evlenipte napcakmışsın ev iş, iş ev mi
Aslında güçsüz görünmüyorum canım çok güleryüzlü davranıyorum işimde iyi ama onların algısı hep evde kaldın gibi bunu değiştiremiyorsun .

Merhaba kızlar , moralimi oldukça bozan bir konu da size danışmak,içimi dökmek istiyorum. Benim abim nişanlı kısmetse yakında düğünü olacak , kız kardeşim var onun da sevgilisinin ailesiyle tanışıldı her şey gayet güzel yani. Fakat kız tarafı olsun erkek tarafı olsun sanki beni mutsuz etmeye çalışıyorlar . 26 yaşındayım ve evlilik düşünmüyorum şuan çalışıyorum kendi paramla yiyorum geziyorum istediğimi yapıyorum. Her iki tarafında ailelerinden evde kalmış muamelesi görüyorum. Kız tarafına gittiğimizde biri benim için “umutsuz vakaa” dedi. Ve dün akşam erkek tarafına gittik damadın yengesi çıkışta hiç bir şeyi kafana takma dedi şaşırdım kaldım cevap veremedim. Gelince anneme sordum somurtkan mıydım diye annem hayır bir şey mi oldu dedi. Anlattım bende kardeşin senden önce evlenecek ya senin kafaya taktığını düşünüyordur dedi. Boşver doğru zamanda doğru insan olsun gibi konuştu. Ama cidden bunaldım insanların sürekli evlenecek birini bulmasından , evlenmedin diye baskı yapmalarından , mutluyken mutsuz etmelerinden. Bunu neden yaptıklarını bile bilmiyorum genelde cevap vermem ama artık çok sıkıldım.
Yasin cok genc sen bakma o orumcek kafa
Merhaba kızlar , moralimi oldukça bozan bir konu da size danışmak,içimi dökmek istiyorum. Benim abim nişanlı kısmetse yakında düğünü olacak , kız kardeşim var onun da sevgilisinin ailesiyle tanışıldı her şey gayet güzel yani. Fakat kız tarafı olsun erkek tarafı olsun sanki beni mutsuz etmeye çalışıyorlar . 26 yaşındayım ve evlilik düşünmüyorum şuan çalışıyorum kendi paramla yiyorum geziyorum istediğimi yapıyorum. Her iki tarafında ailelerinden evde kalmış muamelesi görüyorum. Kız tarafına gittiğimizde biri benim için “umutsuz vakaa” dedi. Ve dün akşam erkek tarafına gittik damadın yengesi çıkışta hiç bir şeyi kafana takma dedi şaşırdım kaldım cevap veremedim. Gelince anneme sordum somurtkan mıydım diye annem hayır bir şey mi oldu dedi. Anlattım bende kardeşin senden önce evlenecek ya senin kafaya taktığını düşünüyordur dedi. Boşver doğru zamanda doğru insan olsun gibi konuştu. Ama cidden bunaldım insanların sürekli evlenecek birini bulmasından , evlenmedin diye baskı yapmalarından , mutluyken mutsuz etmelerinden. Bunu neden yaptıklarını bile bilmiyorum genelde cevap vermem ama artık çok sıkıldım.
Ya cnm birak sen soyle evlenmeyi bir marifet sanan manyaklari.cogu kiskandigi icin yapiyor emin ol.hala kaldimi ya boyle cahiller bu devirde.banada yaparlardi calusiyodum o yaslarda.elin ayagin saglam neden acinacak halde olasin.koca bulanlarin basi goge eriyo heralde gerikafali beyinsizler.hayatta tek amaci kocaya gitmek olan sig beyinli insanlari umursamamani ve hayatini yasamani oneririm.ye ic gez evlilik sonrasi mumla ariyosun bunlari

Allah başka dert vermesin ya daha 26 yasindaymissin? Kendi paranı da kazanıyorsun boşver kim ne derse desin gül gec

Daha 26 yaşındasınız gayet genç bir yaş, hiç dert etmeyin insanların tavırlarını ağzı olan konuşuyor.
Kiminin karşısına 20 yaşında çıkar doğru insan kiminin 40 yaşında.
Ekonomik özgürlüğünüz var kimseye muhtaç değilsiniz, hayatın tadını çıkarın , size evde kalmış muamelesi yapan insanlardan uzak durun:)
Çekinmeyin lafı yapıştırın, kimsenin haddine değil sizin hayatınız hakkında yorum yapmak

Gereksiz insanlar ve gereksiz dusunceleri her evlenen mutluktan ucuyor muymus?

Hayata neresinden bakiyor bu insanlar aldirma sen ama cevaplarini ver ver ki bir daha yanlis dusunmesinler

Bana da diyorlar bende haklısınız diyorum.söylenecek söz kalmadığı için susuyorlAr. Hatta onlardan önce ben muhabbeti açıp evde kaldım diyorum :KK53: Bekarım mutluyum ulennn:KK53:

Yasin cok genc sen bakma o orumcek kafa

Ya cnm birak sen soyle evlenmeyi bir marifet sanan manyaklari.cogu kiskandigi icin yapiyor emin ol.hala kaldimi ya boyle cahiller bu devirde.banada yaparlardi calusiyodum o yaslarda.elin ayagin saglam neden acinacak halde olasin.koca bulanlarin basi goge eriyo heralde gerikafali beyinsizler.hayatta tek amaci kocaya gitmek olan sig beyinli insanlari umursamamani ve hayatini yasamani oneririm.ye ic gez evlilik sonrasi mumla ariyosun bunlari
Hepinize çok teşekkür ederim boşuna üzülüyorum bana üzülmelerine. Kesinlikle cahillikten başka bir şey değil hayatıma bunları almam en büyük talihsizliğim

Aman daha 22 yaşındayım bana bile bi düğün ortamında "darısı başına" muhabbetleri yapıyorlar. Geçen de yine böyle bi muhabbet oldu ailem lafi yapıştırdı "biz çocukları gelin etmiyoruz, daha ona çok var" diye:bicak:

Gereksiz insanlar ve gereksiz dusunceleri her evlenen mutluktan ucuyor muymus?

Hayata neresinden bakiyor bu insanlar aldirma sen ama cevaplarini ver ver ki bir daha yanlis dusunmesinler
Canım o zaman da evlenemedi sinir yaptı olurum terbiyesiz olurum. Üzüldüğüm şeye bak üzülmediğimi kanıtlamak istiyorum

Bana da diyorlar bende haklısınız diyorum.söylenecek söz kalmadığı için susuyorlAr. Hatta onlardan önce ben muhabbeti açıp evde kaldım diyorum :KK53: Bekarım mutluyum ulennn:KK53:
Esprisini yapıyorum bazen evde kardeşim de sen evlenemediğinden değil istemediğinden evlenmiyosun diyo ama bunu diğerlerine anlatt :işsiz:

Aman daha 22 yaşındayım bana bile bi düğün ortamında "darısı başına" muhabbetleri yapıyorlar. Geçen de yine böyle bi muhabbet oldu ailem lafi yapıştırdı "biz çocukları gelin etmiyoruz, daha ona çok var" diye:bicak:
Ne güzel cevaplarını vermişler haklı olarak . O zaman da yapıyorlardı ama gün geçtikçe artıyor :KK48:

Back