Acınacak halde miyim?

minnak91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
122
57
18
33
Merhaba kızlar , moralimi oldukça bozan bir konu da size danışmak,içimi dökmek istiyorum. Benim abim nişanlı kısmetse yakında düğünü olacak , kız kardeşim var onun da sevgilisinin ailesiyle tanışıldı her şey gayet güzel yani. Fakat kız tarafı olsun erkek tarafı olsun sanki beni mutsuz etmeye çalışıyorlar . 26 yaşındayım ve evlilik düşünmüyorum şuan çalışıyorum kendi paramla yiyorum geziyorum istediğimi yapıyorum. Her iki tarafında ailelerinden evde kalmış muamelesi görüyorum. Kız tarafına gittiğimizde biri benim için “umutsuz vakaa” dedi. Ve dün akşam erkek tarafına gittik damadın yengesi çıkışta hiç bir şeyi kafana takma dedi şaşırdım kaldım cevap veremedim. Gelince anneme sordum somurtkan mıydım diye annem hayır bir şey mi oldu dedi. Anlattım bende kardeşin senden önce evlenecek ya senin kafaya taktığını düşünüyordur dedi. Boşver doğru zamanda doğru insan olsun gibi konuştu. Ama cidden bunaldım insanların sürekli evlenecek birini bulmasından , evlenmedin diye baskı yapmalarından , mutluyken mutsuz etmelerinden. Bunu neden yaptıklarını bile bilmiyorum genelde cevap vermem ama artık çok sıkıldım.

Canım sen milleti boşver agızları torba degilki buzesin herseyden nem kaparlar sen evlenmek istediğini için evlen yaşın sanki çok büyük 40 50 yaşındasın ya umutsuz vaka diye bakıyor her şey nasip allah temiz insanı çıkarsın karşına üzme tatlı canını evlilikte kumar gibi insan evlenince daha iimi daha kötü mü olacağını bilmez

Bende öyle istiyorum canım,istediğim şeyleri istediğim zaman yapmak istiyorum. Evlenmek kısmet işi tabi ki. Tüm hayatımı buna endeksleyip yaşamamı bekliyorlar galiba. Genelde neşeliyimdir ama böyle olunca kabuğuma çekiliyorum kimseyle konuşmak istemiyorum. Amin canım güzel dileklerin için senin de istediğin her şey düşündüğün güzellikte olsun

kulak asmayın
olur böyle insanlar
onların her söylediğini dikkate alıcak olsak kanser oluruz sıkıntıdan

Hımmm bütün evliler ,size bunu söyleyenler eminim mutluluktan kiriliyordur...
Insanın tek hedefi evlenmekmis gibi ne yazık
Değil mi bunu hedef olarak görmeleri ne kadar kötü. Her şey bi yere kadarmış zamanım gelmiş güyaa

Bunu abim veya kardeşime de yansıtamıyorum ki dikkat etsinler diye uyarı da bulunsunlar. Bence de cahillik
Gerçekten hayret ettim. Aynısını benim teyzeme yapmışlardı aynı muameleyi, ama teyzem 40 yaşındaydı. Gerçi isterse 60 olsun asla böyle cahilce bir yaklaşım kabul edilemez. Teyzem çok incinmiş beddua etmişti, kadının kocası öldü diğer sene
Sizin incinmenize bile gerek yok gülün geçin

Keşke senin kadar akıllı olsaydım, hemen eşime kandım nisanda 5 yılım bitecek evliyim bi senede nişanlılık bak daha seninle yaşıtım3 yaşnda oğlum var ve tamam huzurluyum ama o rahat hayatı yaşayamadım kendi paramla gönlüm istediği gibi gezemedim hep içimdedir, bide memurum mesela hafta sonu annemle istediğimi yapardım şimdi çocuk rahat bırakmıyo o yüzden istediğini yap idolümsün bidaha dünyaya gelsem30 dan önce evlenmem :)

Yani bu bir tercih olabilir. Yaşa takılı kalmaları ne kötü yaşı 40 olabilir ama evli olan senden daha mutludur belki de. Neden mutsuz etmeye çalışıyorlar hiç anlamam.

Şuan beni o kadar rahatlattın ki , hiç değilse acınacak halde değilmişim. Sonuçta nasip kısmet işi evlilik.Eşinle, oğlunla çok mutluu ol inşallah huzurun hiç kaçmasın :)

Biz artık 30 yaş üstü evlenene normal bakıyoruz, bizde mi tuhaflık var? Yaşınız gayet yerinde ayrıca kendinizden emin olup aile kurmak istediğiniz ve maddi anlamda da sıkıntınız olmadığı takdirde(ki çalışıyorsunuz) kendiniz istediğiniz zaman evlenirsiniz.Milletin ağzını bantlayamayız konuşup dururlar, siz kendi önünüze bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…