Açılmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimileriniz mi? Biz kim pardon? Hanımefendi ben ateistim :)
Tüm yorumları okursanız anlarsınız ne demek istediğimi. Neymiş bikiniye kadar inermiş . Ne olmuş bikiniye kadar inerse acaba ? Bu arada benimde ailemdeki herkes kapalı hatta annem ve babam hacı herkes giyinişim hakkında düşüncesini söyler ama müdehale etmek gibi bir durum söz konusu olmadı asla. Benim tepkim bikinili yorumaydı ama bakıyorum da insanlar baya müzdarip bu durumdan

E bu sizi ilgilendirmez ki

yasadigim ulkede istersen donla gez , kimse karismiyor, donup bakmiyor..

bizde ise bir bitmedi gitti su acik - kapali tartismalari...

ister basina ortu baglar , onden sacini cikartir, 10 kilo makyaj yapar, asiri parfum surer..

ister mini etegi ile pembe saci ile gezer... hepimiz ozgur bireyleriz kardesim, birakin .. isteyen istedigi sekle burunsun..

yemin ederim, pijama ve terlikle markete yahut yuruyuse cikabilmenin luksunu bu ulkede tattim..

konu sahibi arkadasim , seni anliyorum.. bu dusunceni eyleme dokmek istiyorsun ama cevrenden alacagin tepkilerden, belki elestirilerden, ayiplamalardan urkuyorsun... zor bir durum.. umarim hakkinizda en dogru karari verirsiniz..

İşte aynı şey diyoruz, onlar bikiniyi eleştiriyor, siz kapalı olup makyaj yapanları vb. Vb.

Keske bi de birbirimize bikbiklemesek bu konularda

Karismaktan kastım gidip o kişiyle muhattap olmak değil, yani o öyle yapmış diye kınamak bile karismaktir. Sizde biliyorsunuz ne demek istediğimi de bir kelimeyle değişmiyor yazdığınız.
Siz düşüncenize zıt olan bir şeyi hiç mi eleştirmiyorsunuz ? İyi ozaman oturun ve hiç bir şey hakkında iyi yada kötü demeyin… kimseyi kırmıyorum yada hakaret etmiyorum sadece eleştiri yapıyorum

Siz düşüncenize zıt olan bir şeyi hiç mi eleştirmiyorsunuz ? İyi ozaman oturun ve hiç bir şey hakkında iyi yada kötü demeyin… kimseyi kırmıyorum yada hakaret etmiyorum sadece eleştiri yapıyorum
Karşıdaki insanı rahatsız etmeyen şeyleri elestirmem, mesela parfümü rahatsiz ediyorsa uyaririm ama sımsıkı heryeri kapalı ya da çırılçıplaksa eleştirmek haddime degil

Ne güzel de yakışır bikini, kıskananlar çatlasın diye gezer salına salına

Bu kararı siz vere bilirsiniz şuan hâlâ ikilem içindesiniz net karar verememissiniz dışarıdaki insanların ne düşündüğü ne konuştuğu önemli değil sizin ne istediğiniz önemli olan

Karşıdaki insanı rahatsız etmeyen şeyleri elestirmem, mesela parfümü rahatsiz ediyorsa uyaririm ama sımsıkı heryeri kapalı ya da çırılçıplaksa eleştirmek haddine degil
Hanımefendi dediğimi anlamıyorsunuz sanırım . Gidip o insana hakaret etmiyorum yada uyarmıyorum. Bunu yapmış olsam haklısınız bu benim haddime değil. Ama düşünce özgürlüğü diyede bişey var. İyi düşünürüm yada kötü düşünürüm bu sadece beni ilgilendirir.

Tamam

Herkese yorumları için çok teşekkür ederim. Tek tek okudum mantık çerçevesinde yazam herkesin yazısını.
Ama olay başka yerlere gidiyor. Tartışma olacağı aklıma gelmemişti.

Eklemek istediğim. Açıkken devamı gelir kısmına üzüldüm. Saçı göstermek daha az günah, kısa kol daha mı çok günah yani.

Ben günah sevap kısmından bahsetmedim. Zaten anlayanlar yazmışlar. Teşekkür ederim tekrar herkese

Benim sorumun cevabı bu değildi! Geçiştirmeyin bence. Duvara tosladınız. Bikiniye laf edenle sizin aranızda bir fark olmadığını görmüşsünüzdür umarım!

Tam tersi ne olmuş başörtülü kadın, makyaj yapıp, dar kıyafet giyerse? Kime ne?
O yorumu eleştirip aynısını siz yapıyorsunuz. Şaka gibi.

Insanlar özgür giyim kusamda istediğini giyine bilir ne var bunda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…