ablam ve evli erkekle iliskisi

Bana yapabilecek birşeyin yok gibi geldi. Ablan kaç yaşında kadın kendi aklı fikri yok ki. İnşallah doğru yolu bulur. Sen ne kadar üstüne gidersen daha çok ters teper inan bana.

iyimisin bacım sen? kızın her bi konusu farklı birinde 54 kilo birinde 70 birinde bekar birinde evli. YASAK bu sitede bu tarz durumlar halllaaaaaaammmmm yaa

Evet evet, konu sahibi taaa 2009'dan beri sırf bizi trollemek için 250 tane mesaj yazmış. Size iyi dedektifçilikler hamfendi, gerçeklere ulaşırsanız haber edin

Anaam cidden konu sahibi arkadasim.merak ettim de bi evliyim hamile miyim demissniz. Bi erkek arkadasim demissiniz. Ben de anlamadim..

Karisinin bilmeye hakki var.suskun kalarak bu igrenc olaya alet olmus olursun.ortada cocukta olsa aldatilan kadin bilmeli mutlaka.

2009da evliyim demissiniz. 2014te beni erkek arkadasimdan ayirin bi erkek arkadasim var demissiniz. Hadi bosanmisainiz desem. Ama 2009 bu sefer tekrar bir erkek arkadas konusu acmissiniz??? Merak etmedim degil..

Ablana kul hakkından bahset bence... Çünkü evli bir adamla sevgili ve o kadının hakkına giriyor. Ne biliyor adamın kadınla yatmadığını, her gece yanlarında mıymış. Böyle yaparak mutlu olamayacağını söyle ona. Adamın eşini bul ona söyle bu durumu, ya da kendi ailene söyle müdahale etsinler. Ablan bu yaptığı yüzünden çok çeker. Ben olsam ne yapar eder mani olurdum buna.

Aklima adamin karisini aramak geliyor ama sonucunda adamla kadin bosanir diye korkuyorum. Keske ablamdan ayrilacagina karisini sececine emin olsam
Canım adamla kadın kolay kolay boşanmaz. O adam boşanacak olsa şimdiye üz kere boşanmıştı karısından. Kimliğini belli etmeden adamın eşini bul ve ispiyonla bence o adamı.

Bence bu işe karışmayın. Adamın karısı evinde belkide çocuğu ve eşiyle hiçbirşeyden habersiz mutluysa ve zaten adamla ablan bir süre sonra zaten ayrılacaklarsa yazık kadını huzursuz mutsuz etmek daha büyük yanlış olur. Bence bırakın süreç kendiliğinden herşeyi çözer. Siz hayatınıza bakın. Herkes yaşamının sorumluluğunu kendisi omuzlar sonuçlarına katlanır. Buraya aldatılan kadına haber verdikten sonra yaşananları bildirmenizde hiç doğru olmaz. Siz kendi işinize bakın.

iyimisin bacım sen? kızın her bi konusu farklı birinde 54 kilo birinde 70 birinde bekar birinde evli. YASAK bu sitede bu tarz durumlar halllaaaaaaammmmm yaa

7 senedir belki bu sitedeyim. Daha da fazladir belki. Gercekligi mi sorgulayacak olan siz degilsiniz. Yonetim. Talep ederlerse tum bilgilerimi yollarim. Bosandigimi da o konulari madem iyi okudunuz yazmistim. Off yerde gereksiz bi tip mutlaka cikiyor

Anaam cidden konu sahibi arkadasim.merak ettim de bi evliyim hamile miyim demissniz. Bi erkek arkadasim demissiniz. Ben de anlamadim..
Hanimefendi konularimi iyi okursaniz bosandigimi yazdim. Hayatimin her gelismesini buraya aktaramiyorum malesef o kadar vaktim olmadi 2009dan bu yana

Adamın bahaneleri inan bana aynı durumda ki her adamın söylediğini seyler yalan dolan

Su saatten sonra da gecmisimle alay edilmesini kaldiramayacagim. Editorlerden konuyy kilitlemeleribi rica ediyorum. Gercekligimle ilgili bi supheleri varsa mesaj yoluyla kendilerind her turlu bilgiyi veririm.

Su saatten sonra da gecmisimle alay edilmesini kaldiramayacagim. Editorlerden konuyy kilitlemeleribi rica ediyorum. Gercekligimle ilgili bi supheleri varsa mesaj yoluyla kendilerind her turlu bilgiyi veririm.

Sitede her gün açılan sahte konular ister istemez kişiyi temkinli yapıyor.

..

Siz ne yapmaya karar verdiniz ? Siz o kadının yerinde olsaydınız Allah korusun ne yapılmasını isterdiniz ; bunu sorarak kendinize doğru yolu bulabilirsiniz. Zor bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…