iyimisin bacım sen? kızın her bi konusu farklı birinde 54 kilo birinde 70 birinde bekar birinde evli. YASAK bu sitede bu tarz durumlar halllaaaaaaammmmm yaa
iyimisin bacım sen? kızın her bi konusu farklı birinde 54 kilo birinde 70 birinde bekar birinde evli. YASAK bu sitede bu tarz durumlar halllaaaaaaammmmm yaa
Ablana kul hakkından bahset bence... Çünkü evli bir adamla sevgili ve o kadının hakkına giriyor. Ne biliyor adamın kadınla yatmadığını, her gece yanlarında mıymış. Böyle yaparak mutlu olamayacağını söyle ona. Adamın eşini bul ona söyle bu durumu, ya da kendi ailene söyle müdahale etsinler. Ablan bu yaptığı yüzünden çok çeker. Ben olsam ne yapar eder mani olurdum buna.Yemin ederim kafalari yiycem. Ablam 34 yasinda ve su anda evli bi erkekle iliskisi var. 1 yildir. Adam manyagin ondr gideni. Surekli psikolojik siddet uuygulayan surekli bagiran yalan soyleyen biri. Ablamsa salak salak yok kadinla yatmiyorlar yok kadini sevmiyor yok ayrilacaklar muhabbeti yapiyor. Adamin bi de cocugu var 2 yasinda.
Lutfen hhakaretlerden ve bela okumalardan once bana yol gosterin. Ablam ve bu adami nasil ayirabilirim?
Canım adamla kadın kolay kolay boşanmaz. O adam boşanacak olsa şimdiye üz kere boşanmıştı karısından. Kimliğini belli etmeden adamın eşini bul ve ispiyonla bence o adamı.Aklima adamin karisini aramak geliyor ama sonucunda adamla kadin bosanir diye korkuyorum. Keske ablamdan ayrilacagina karisini sececine emin olsam
Anaam fake miymis bu? .. du ben de konularina bakayim..
Evet evet, konu sahibi taaa 2009'dan beri sırf bizi trollemek için 250 tane mesaj yazmış. Size iyi dedektifçilikler hamfendi, gerçeklere ulaşırsanız haber edin
ayyyy yok deme oyle deme şimdi gene bazı tipler tuhaf yorumlar yapar . dar görcez herşeyi illa .
Ya bi de 2009da boyu 168mis. 2014te 162ye dusmus
bide çook eskiden, yeni evlendim yazmış .. ondan sonraki yıllarda bi baktımm, erkek arkadaşıyla evlenmesine yakın bi süre varmış
Ya bi de 2009da boyu 168mis. 2014te 162ye dusmus
Hanimefendi konularimi iyi okursaniz bosandigimi yazdim. Hayatimin her gelismesini buraya aktaramiyorum malesef o kadar vaktim olmadi 2009dan bu yanaAnaam cidden konu sahibi arkadasim.merak ettim de bi evliyim hamile miyim demissniz. Bi erkek arkadasim demissiniz. Ben de anlamadim..
Adamın bahaneleri inan bana aynı durumda ki her adamın söylediğini seyler yalan dolanSeviyor. Hem de saplantili hastalikli bi sevgi. Adamin ona bagirmasi hosuna bile gidiyor gibi geldi. Ben adamla da tanistim ve adama dedim. Cocugun var dedim. Ablam yanimdaydi. Acik acik konustum. Sen karini sevmiyor olabilirsin ama cocuguna yapiyorsun dedim. Bu konusmadan itibaren ya ayril ya da karinin cocugunun yanina don dedim. Yok mallarin bi kismi karisinin ustuneymis yok bi sure daha ayrilamazmis. Masadan kavga ederek kalktim. Terk ettim ortami.
Su saatten sonra da gecmisimle alay edilmesini kaldiramayacagim. Editorlerden konuyy kilitlemeleribi rica ediyorum. Gercekligimle ilgili bi supheleri varsa mesaj yoluyla kendilerind her turlu bilgiyi veririm.