Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumlarinizi okudum. Kadina facebook uzerinden ulasicam bu gece... Karisma diyenler olmus ama bunu bilip yasamak bende agir bi yuk. Gelismelerden haberdar edicem sizi de.
Hani deniliyorya " seni ilgilendirmez" ; hayır efendim, bal gibide ilgilendirir. Yakınlarımda böyle birşey olsa ortalığı ayağa kaldırırım.
Ve o yakınım! olan kişiyi uyarırım, dinlemezse işini bozarım ve onunla arama ciddi mesafe koyarım.
Böyle kişilerle iletişim kurulmaz; vicdan ve akıl yoksa böyle yapıyorlardır , ee bunların eksik olduğu kişiyle neden iletişim kurayım ki ?
Başlarım özel hayat denilen karmaşaya. O özel hayat başkasının hakkına giriyorsa ozellikten çıkar.
Kimse özel hayat içerisinde başka bir hayatı mahvetme hakkına sahip değil.
Özel bir gücüm olsa hepsini yok ederdim. İşte burada dualara sığınıyorum.
"Böyle kişiler islah olsun , olmayanlar birbirlerini bulsun ve birbirlerinin sadakatsizliğiyle boğulsunlar"
Kendimi o kadının yerine koydum. Evimde iki yaşında bir melekle uğraşıyorum , akşam yemeğimi yapıyorum, gün içinde yapılması gerekenleri yapıyorum, belkide çalışıyorum ve o adam dışarıda beni sevmediğini söyleyerek cirit atıp akşam yanıma gelip uyuyor; canım acıdı, çok acıdı.
Ablanızın vicdan sahibi olmasını diliyorum.
O adamında foyası çıksın ortaya, o kadın onu gerçekten affetmediği surece mutlu olmamasını gönülden diliyorum.
Çok ofkeleniyorum böyle konularda. Kontrolden çıkıyor duygularım.
evlimisin nişanlı mı ?? buraya adam akıllı gel bende sana yorum yapim . konulara baktımda önce evlilikle ilgili başlıklar var.. sonra erkek arkadaşınla ilgili başlıklar. bilgilerindede nişanlı yazıyo
Konu sahibi evli olsa ne olur, nişanli olsa ne olur? Evliler sadece evli bašliğina, nişanlilar sadece nişanli başliğina mi yazabiliyor? EN ÖNEMLİSİ DE BUNLARIN KONUYLA NE ALAKASI VAR? hey allaam..
ablanın işi gücü yatak..Yemin ederim kafalari yiycem. Ablam 34 yasinda ve su anda evli bi erkekle iliskisi var. 1 yildir. Adam manyagin ondr gideni. Surekli psikolojik siddet uuygulayan surekli bagiran yalan soyleyen biri. Ablamsa salak salak yok kadinla yatmiyorlar yok kadini sevmiyor yok ayrilacaklar muhabbeti yapiyor. Adamin bi de cocugu var 2 yasinda.
Lutfen hhakaretlerden ve bela okumalardan once bana yol gosterin. Ablam ve bu adami nasil ayirabilirim?