Ablani bir şekilde tehdit etsen ailene söylemekle mesela bir sonuca ulasabilir misiniz? Bu arada evli mi ablaniz.
Sizin yapabileceginiz bir sey göremiyorum ben. Bir ihtimal adamin karısını facebooktan filan bulup anonim bir şekilde söyleyebilirsiniz. Kadinin bilmeye hakki var.Ablam ne annemden ne babamdan korkar zaten ayri sehirde yasiyor. Ben tehdit etsem "soyle bana ne" der. Dahasi benimle de bi daha gorusmez. Evli degil kendisi.
Hangi ortamda tanışmışlar,adamı önceden tanıyor muydunuz? Ablanıza da diğer kadına da üzüldüm ama ablanız evli oldğunu bile bile görüşmeyecekti diğer kadının yerine koyacaktı azıcık.
Bir de adam ne diyecekki karımla aram süper ama seni de tutuyorum eğleniyoruz diye tabiki de aramız kötü ayrılmak üzereyiz gibi yalanlar söyleyecek
Ya adam o zaman karisini bosarsa? Vebal almis olmam mo? Cocuk da varSizin yapabileceginiz bir sey göremiyorum ben. Bir ihtimal adamin karısını facebooktan filan bulup anonim bir şekilde söyleyebilirsiniz. Kadinin bilmeye hakki var.
Hımmm o zaman evliliğini de yıkabilir diyorsun yani.peki ablan bu adamı seviyor mu,adamın onu eskiden sevmesinin etkisinde kalıp mı konuşuyor, eskiden sevseydi ayrılmazdı bence demekki ablan duygusal boşluk yaşıyorSoyle ki... Adam ablama ablam 20 yasinda o 28 yasindayken deli gibi asikti. Hatta ben adamin adinin gectigini hatirliyorum. Bunlar o donem bi sure cikmislardi ama ablam sonra ayrilmak istemis. Seneler sonra adam ablami malum siteden buluyor ve yazismaya basliyorlar. Sonrasi malum...
Peki ya bir kadin şuan kandirilirken aldatilirken ve siz bunu bilirken vebal almış olmuyor musunuz? Ne kadar yanlış bir düşünce. Kadın bilmek ve hayatina ona göre devam etmek zorunda.Ya adam o zaman karisini bosarsa? Vebal almis olmam mo? Cocuk da var
Hımmm o zaman evliliğini de yıkabilir diyorsun yani.peki ablan bu adamı seviyor mu,adamın onu eskiden sevmesinin etkisinde kalıp mı konuşuyor, eskiden sevseydi ayrılmazdı bence demekki ablan duygusal boşluk yaşıyor