ablam ve evli erkekle iliskisi

ablanı karsına alıp yanlıslarını yuzune soyledıysen ve hala vazgecmıyorsa
bırak ne halt yerse yesın.. tekmeyı yıyınce aklı basına gelır

iyisimi siz adamin karisina ulasin durumu soyleyin .zaten adamin anlattigi gibiyse ayrilirlar olur biter. yok.adam karisini seviyorsa zaten bitirir ablanizla iliskisini ...baska care bulamadimm

Söyle adamın eşine o şerefsizin donuna kadar alsın.ablana bi şey Söylemek istemiyorum ağzımı açarsam çok kötü olacak. Sadece inşallah kendi daha beterini Yaşar belki bi nebze hatasını anlar

insan kendini ne de güzel kandırıyor. ablanız inanmak istemiş ama 2 yaşında bebeği olan adam kaç senedir sevmeyebilir eşini . ayrıca sevse çoktan ayrılır ablanı bu duruma sokmazdı ki . kendisi de aslında biliyordur ama buna inanmak istemiştir.

Minareyi çalan kılıfını hazırlıyor.
Devreye girersen ya iftiracı ya da kıskanç olursun.
Ablana evli bir erkeğin hayatında olmasının kabul edilebilir bir durum olmadığını,
Allah'ın adaletinin er geç tecelli ederek acı çekeceğini hatırlat kenara çekil bence.

Yorumlarinizi okudum. Kadina facebook uzerinden ulasicam bu gece... Karisma diyenler olmus ama bunu bilip yasamak bende agir bi yuk. Gelismelerden haberdar edicem sizi de.

Aileniz biliyor mu durumu . Kadının ablana dava açma hakkı varsa bilmiyorum da . Ablanla sakince konuş bir istersen illaki sözünü dinleyeceği birileri vardır .

İyi yaparsın en azından demedim yapmadım de mezsin o masumu düşün yazıktır cvocugujuda aldatiyor ceksin cezasii ablan başka turlu akillanacaga benzemiyor gözü dönmüş

mutlaka karısına söyle haberi olsun.herhalde kadın öğrenince kocasına hesap sorar hatta belki boşanmak ayrılmak ister.kocası bunu duyunca tabiki karısını bırakmak istemeyecek ve eğer biraz vicdani varsa çocuğu için asla boşanmayacak ve doğal olarak ablanızdan ayrılacak.işte o zaman ablanız anlayacak herşeyi.ablanızın yaptığı hiç hoş bir durum değil.

Söyle ama kendini belli etmeden söyle bence. Sonuçta ortalık fena karışırsa sen de arada kalırsın

Hani deniliyorya " seni ilgilendirmez" ; hayır efendim, bal gibide ilgilendirir. Yakınlarımda böyle birşey olsa ortalığı ayağa kaldırırım.
Ve o yakınım! olan kişiyi uyarırım, dinlemezse işini bozarım ve onunla arama ciddi mesafe koyarım.
Böyle kişilerle iletişim kurulmaz; vicdan ve akıl yoksa böyle yapıyorlardır , ee bunların eksik olduğu kişiyle neden iletişim kurayım ki ?

Başlarım özel hayat denilen karmaşaya. O özel hayat başkasının hakkına giriyorsa ozellikten çıkar.
Kimse özel hayat içerisinde başka bir hayatı mahvetme hakkına sahip değil.
Özel bir gücüm olsa hepsini yok ederdim. İşte burada dualara sığınıyorum.
"Böyle kişiler islah olsun , olmayanlar birbirlerini bulsun ve birbirlerinin sadakatsizliğiyle boğulsunlar"

Kendimi o kadının yerine koydum. Evimde iki yaşında bir melekle uğraşıyorum , akşam yemeğimi yapıyorum, gün içinde yapılması gerekenleri yapıyorum, belkide çalışıyorum ve o adam dışarıda beni sevmediğini söyleyerek cirit atıp akşam yanıma gelip uyuyor; canım acıdı, çok acıdı.
Ablanızın vicdan sahibi olmasını diliyorum.
O adamında foyası çıksın ortaya, o kadın onu gerçekten affetmediği surece mutlu olmamasını gönülden diliyorum.

Çok ofkeleniyorum böyle konularda. Kontrolden çıkıyor duygularım.

adamın karısı kesinlikle bilmeli.Yazık değil mi 2 yaşında çocuğu varmış.Bari o kendini kurtarsın.Ablanız için şimdilik yapacak birşey yok.önce diğer kadının öğrenmesi lazım aldatıldığını

evlimisin nişanlı mı ?? buraya adam akıllı gel bende sana yorum yapim . konulara baktımda önce evlilikle ilgili başlıklar var.. sonra erkek arkadaşınla ilgili başlıklar. bilgilerindede nişanlı yazıyo

evlimisin nişanlı mı ?? buraya adam akıllı gel bende sana yorum yapim . konulara baktımda önce evlilikle ilgili başlıklar var.. sonra erkek arkadaşınla ilgili başlıklar. bilgilerindede nişanlı yazıyo

Konu sahibi evli olsa ne olur, nişanli olsa ne olur? Evliler sadece evli bašliğina, nişanlilar sadece nişanli başliğina mi yazabiliyor? EN ÖNEMLİSİ DE BUNLARIN KONUYLA NE ALAKASI VAR? hey allaam..

ben olsam aileme ve adamın karısına söylerdim. ne demek karısıyla yatmıyor yaa adam evli! isterse öpüşmüyor olsun sevgili yapma hakkı oluyor mu? allah akıl fikir versin böyle kadınlara yazık hakkaten yazık.. ablanızı kurtarın bu işten. bir kadın erkeklerle yatıp bu benim hayatım size ne der sonuna kadarda haklıdır. ama bir kadın evli bir adamla yatmasa bile sevgili bile olsa kendini savunacak en ufak yanı yoktur. işte namus dediğimiz kavram varya o bu işte. bir bebeğin ve bir kadının hayatını mahvediyor ablanız. onu bu yanlıştan kurtarmak için gerekirse odasına kilitleyin yani aklınıza gelen en radikal fikirleri uygulayın hayatını mahvetmesin..

Konu sahibi evli olsa ne olur, nişanli olsa ne olur? Evliler sadece evli bašliğina, nişanlilar sadece nişanli başliğina mi yazabiliyor? EN ÖNEMLİSİ DE BUNLARIN KONUYLA NE ALAKASI VAR? hey allaam..

iyimisin bacım sen? kızın her bi konusu farklı birinde 54 kilo birinde 70 birinde bekar birinde evli. YASAK bu sitede bu tarz durumlar halllaaaaaaammmmm yaa

ablanın işi gücü yatak..
psikolojisi bozuk biriyle beraber olan kendi eder kendi bulur..
ayrılmalarında etkili olursa ablan diğer evli olduğu kadına iyilik yapar ..kadın kurtulur böyle bir kocadan..birazda ablan çeksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…