ablam ve evli erkekle iliskisi

Ne desek boş.kendine nir tünel kazıp kacar yine.cünkü ablan takıntılı halde seviyor,psikoojik destek lazım.

karisini biriyle aldatan onu da bir gun baskasiyla aldatir...bu hep boyledir zaten...birak,kendisi anlasin hatasini...ben sadece adamin karisina uzuldum...

bunlar hep sevgi eksikligi saygi eksikligi
ozellikle kiz cocuklarimizi cok ama cok sevgiyle buyutmeliyiz ki
her sapik duyguyu sevgi sanmasinlar

bence söylersem eşine şu olur bu olur ihtimallerini düşünme ve söyle en azından bunuda yapmadım yapsaydım engel olabilirdim pişmanlığı yaşamazsın

canıımmm o belkibirgün isimli kişi varya kul hakkından anlamaz... alışveriş yapıp para ödemeden kaçan birisi o

allah akıl fikir versin diyorum.
eski işyerinde arkadaşım böyleydi on yıldır metres hayatı yaşıyordu ve karısıyla ayrı kalıyorlar diyordu..
yedi ve sekiz yaşlarında çocukları vardı adamın..
çocukları leylekler getiriyor ya tabi.

adamın eşi bi öğrenir boşanma davasıyla bi tazminat davası açarsa ablan o zaman görür evli adamla birlikte olmayı.yatmıyorlarda 2 yaşındaki çocuğu bakkaldan mı almış şuursuz adam.

Heee heee. Ben de bunu anlamıyorum. Kadınların kendi karaktersizliğini kabul etmeyip sığındığı bir yalan bu. Aldatan erkekler karılarına bunu pek hissettirmiyorlar zaten. Hep bi yalanları var. Babamın ailesinde de var bunlardan. Eniğinden cücüğüne hepsi karısını aldatıyor. Ne p.ç insanlar. Bir de görsen karılarına nasıl güzel davranıyorlar. Dışarıdan baksan kaç yıllık evli ve birbirlerine aşıklar. Bir yalakalıklar bir yalakalıklar. Babamı onlara kızarken gizlice dinliyoruz, hayret ediyoruz. Kadınlar da salak... Ne diye bakarlar evli adama anlamam. Allahtan babamla amcam bunlara çekmemiş. Babaları annelerini aldattığı için çok yıpranmışlar çocukken. Kendileri öyle şeyler yapmıyorlar.

öyle tabi..
aldatıldığı anlaşılmasın diye erkek daha bir sarılıyor karısına..

aşkın gözü kördür canım. ablana tam anlamıyla yönelince o şiddet öğrenecektir yada o adam öğretecektir kafasına vura vura bazı şeyleri öğrenmesi için bunu olması gerekir elinden geleni yapıp uyardıktan sonra cevap alamıyorsan yapacak bir şey yok.

ablam kardeşim bile olsa başkasının evliliğini yıkacak bir ahlaksızlıkta bulunana cephe alırım

Öyle bişey yaptıysa Allah ıslah etsin ne diyeyim. Al birini vur ötekine. Kul hakkı kul hakkıdır...
Evet canım yaptı .hemde elbiselerimin hepsini birden aldı. Sonra kayıp. Tek bir cvp vermiyor Mesajlarıma. ve hiç bişey olmamış gibi buralarda mesaj yazıyor insanlara.

evet egoistçe bir yorum da eksikti o da geldi. bazı insanlar kafalarını çevirip kendi işine bakarsa içi rahat edebilir ama hepimiz öyle değiliz

Bence adamın karısını aldattığına dair bir sürü delil ispat toplayıp kadına verin. Burada mağdur biri varsa o da o kadın ve çocuğudur. Kadın boşanacaksa bile elinde delil olsun ki tazminat alabilsin.
Boşanmayacaksa da adam zaten o kadından asla ayrılmaz, ablanıza olan olacak yoksa.

evet egoistçe bir yorum da eksikti o da geldi. bazı insanlar kafalarını çevirip kendi işine bakarsa içi rahat edebilir ama hepimiz öyle değiliz
Bu egoistlik değil sadece o ailenin özel hayatına saygı. Hiç kimseye düşmez yargılamak düzen bozmak. Herkes kendinden sorumlu bu hayatta. Birbirimize saygı duyarak yaşamalıyız. Benim söylediğim bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…