- 11 Kasım 2014
- 275
- 325
- 37
canıımmm o belkibirgün isimli kişi varya kul hakkından anlamaz... alışveriş yapıp para ödemeden kaçan birisi oAblana kul hakkından bahset bence... Çünkü evli bir adamla sevgili ve o kadının hakkına giriyor. Ne biliyor adamın kadınla yatmadığını, her gece yanlarında mıymış. Böyle yaparak mutlu olamayacağını söyle ona. Adamın eşini bul ona söyle bu durumu, ya da kendi ailene söyle müdahale etsinler. Ablan bu yaptığı yüzünden çok çeker. Ben olsam ne yapar eder mani olurdum buna.
Öyle bişey yaptıysa Allah ıslah etsin ne diyeyim. Al birini vur ötekine. Kul hakkı kul hakkıdır...canıımmm o belkibirgün isimli kişi varya kul hakkından anlamaz... alışveriş yapıp para ödemeden kaçan birisi o
Heee heee. Ben de bunu anlamıyorum. Kadınların kendi karaktersizliğini kabul etmeyip sığındığı bir yalan bu. Aldatan erkekler karılarına bunu pek hissettirmiyorlar zaten. Hep bi yalanları var. Babamın ailesinde de var bunlardan. Eniğinden cücüğüne hepsi karısını aldatıyor. Ne p.ç insanlar. Bir de görsen karılarına nasıl güzel davranıyorlar. Dışarıdan baksan kaç yıllık evli ve birbirlerine aşıklar. Bir yalakalıklar bir yalakalıklar.allBiah akıl fikir versin diyorum.
eski işyerinde arkadaşım böyleydi on yıldır metres hayatı yaşıyordu ve karısıyla ayrı kalıyorlar diyordu..
yedi ve sekiz yaşlarında çocukları vardı adamın..
çocukları leylekler getiriyor ya tabi.
öyle tabi..Heee heee. Ben de bunu anlamıyorum. Kadınların kendi karaktersizliğini kabul etmeyip sığındığı bir yalan bu. Aldatan erkekler karılarına bunu pek hissettirmiyorlar zaten. Hep bi yalanları var. Babamın ailesinde de var bunlardan. Eniğinden cücüğüne hepsi karısını aldatıyor. Ne p.ç insanlar. Bir de görsen karılarına nasıl güzel davranıyorlar. Dışarıdan baksan kaç yıllık evli ve birbirlerine aşıklar. Bir yalakalıklar bir yalakalıklar.Babamı onlara kızarken gizlice dinliyoruz, hayret ediyoruz. Kadınlar da salak... Ne diye bakarlar evli adama anlamam. Allahtan babamla amcam bunlara çekmemiş. Babaları annelerini aldattığı için çok yıpranmışlar çocukken. Kendileri öyle şeyler yapmıyorlar.
aşkın gözü kördür canım. ablana tam anlamıyla yönelince o şiddet öğrenecektir yada o adam öğretecektir kafasına vura vura bazı şeyleri öğrenmesi için bunu olması gerekir elinden geleni yapıp uyardıktan sonra cevap alamıyorsan yapacak bir şey yok.Yemin ederim kafalari yiycem. Ablam 34 yasinda ve su anda evli bi erkekle iliskisi var. 1 yildir. Adam manyagin ondr gideni. Surekli psikolojik siddet uuygulayan surekli bagiran yalan soyleyen biri. Ablamsa salak salak yok kadinla yatmiyorlar yok kadini sevmiyor yok ayrilacaklar muhabbeti yapiyor. Adamin bi de cocugu var 2 yasinda.
Lutfen hhakaretlerden ve bela okumalardan once bana yol gosterin. Ablam ve bu adami nasil ayirabilirim?
Aynenöyle tabi..
aldatıldığı anlaşılmasın diye erkek daha bir sarılıyor karısına..
Evet canım yaptı .hemde elbiselerimin hepsini birden aldı. Sonra kayıp. Tek bir cvp vermiyor Mesajlarıma. ve hiç bişey olmamış gibi buralarda mesaj yazıyor insanlara.Öyle bişey yaptıysa Allah ıslah etsin ne diyeyim. Al birini vur ötekine. Kul hakkı kul hakkıdır...
Bence bu işe karışmayın. Adamın karısı evinde belkide çocuğu ve eşiyle hiçbirşeyden habersiz mutluysa ve zaten adamla ablan bir süre sonra zaten ayrılacaklarsa yazık kadını huzursuz mutsuz etmek daha büyük yanlış olur. Bence bırakın süreç kendiliğinden herşeyi çözer. Siz hayatınıza bakın. Herkes yaşamının sorumluluğunu kendisi omuzlar sonuçlarına katlanır. Buraya aldatılan kadına haber verdikten sonra yaşananları bildirmenizde hiç doğru olmaz. Siz kendi işinize bakın.
Bu egoistlik değil sadece o ailenin özel hayatına saygı. Hiç kimseye düşmez yargılamak düzen bozmak. Herkes kendinden sorumlu bu hayatta. Birbirimize saygı duyarak yaşamalıyız. Benim söylediğim bu...evet egoistçe bir yorum da eksikti o da geldi. bazı insanlar kafalarını çevirip kendi işine bakarsa içi rahat edebilir ama hepimiz öyle değiliz