ablam ve evli erkekle iliskisi

Ablanızla ne tür bir iliskisi var.Karısıyla yatmıyorsa eğer? Erkek zaten evde eşinden memnun değilse aldatır normalde.Ablana ne söylersen soyle o olaya duygusal baktıgı için seni tenezzül etmeyecektir.O adamda bosanmayacaktır.

Ablan adamın olumsuz özelliklerini nasıl farkedebilir..?
bence bunu bi düşün.
körkütük aşk modunda olması yaşadığı boşluktandır diye düşünüyorum.

Maalesef ablaniz gibi insanlar Anlık düşünüp anlık olaylardan keyif alıyorlar.
Benimde bir tanidigim evli nisanli erkeklere ilgi duyuyordu,babası güç bela ayırdı tanidıgımı,sonra onu istemeye biri geldi ve tamam evlenirim ben bunla dedi. Evlendİler.yani demem oki, sen ayiramassin onu O kendi karar verip ayrilacak...

Okudum da cogu kisi adamin karisina soylenmesi yonunde yazmis.
Birincisi mallar kadinin uzerine bile olsa eger kadini kandirip adam uzerine yapmaz ve adam da baskasina devretmezse mallar bosanmada kimin uzerine olursa olsun esit paylastirilir. Evlilikten sonra edinilen mallar ortaktir.
Ikincisi kadina soylemek daha kotu yapar. Adam yalan iftira diyerek esini ikna yoluna gider. Kadin da ortada bir cocuk oldugu icin babasiz cocuk buyutmemek adina esine inanma yolunu secer. Biri soyledi diye hic bir kadin hemen bosanma yolunu secmez. Kafasi karmakarisik olur. Suphelenir kurcalar ama adam bir sekilde kadini kandirir. Adam da asla birisi soyledi diye metresinden ayrilmaz. Daha temkinli davranip metresiyle gorusur.
Bu is sadece metresin onu birakmasiyla biter. Ha buarada metres biraksa da adamin kani bozuk oldugu icin baskasini bulur yine karisini aldatir. Bu tipler ayni yalanlarla sadece kendi egolari icin bunu yaparlar. Salak metresler de sevildiklerini vazgecilmez olduklarini dusunurler.
Bu arada zina suc degil artik. Adamin karisi sadece tazminat davasi acabilir hem adama hem de metresine. Bunun icin de delil gerekir.
Bu tip durumlarda zaman gercekleri ortaya koyar. Soylemek care degildir. Adam asla iflah olmayacaktir. Metresin de su an gozleri perdeli, ne desen fayda etmez. Bir kulagindan girer digerinden cikar. Adama da birsey soylemek kar etmez, zaten adam adam olsa yapmaz boyle birseyi.
Adamin karisi zamanla herseyi farkedecektir. Allah yardimcisi olsun o kadinin.

Karisi ogrenirse nasil olsa biliyor diye erkekler daha rahat davraniyorlar bu tip durumlarda

Böyle konular empati nedeniyle hep yanlış yerden ele alınıyor.

Ablanız belli ki kendine pek değer veren biri değil. Çirkin bir ilişki yaşıyor. Neden çirkin? Çünkü ilişkiyi 3 kişi yaşamayı kabul ediyor. Bir kadın da onunla bağlantılı bir şekilde kandırılıyor.

Adam ise karısını sevmiyor. Karısını sevmiyor. Lütfen kadınlar da artık kendini şu şekilde kandırmayı bıraksın : ''Karısını seviyor, karısını bırakamaz ama heyecan arıyor.'' Nereden biliyorsunuz? Forum kendisini aldattığı kişiyle evlenen eski kocalara sahip kadınlarla dolu.

Zaten insanlar karılarını sevdikleri için değil de, alışkanlıklarından kopmak istemedikleri için boşanmıyor genelde. Sevse başka bir kadınla işi olur mu?

Zaten adam karısını seviyor olsa aldatmaz. Yani bu konu sahibinin ablası olur, başka biri olur fark etmez. O evlilik, sevgi bağı bitmiş.

Çocuk da çok alakasız bir noktada. Duygusallık nedeniyle sanki konu sahibinin ablası olmasa çocuk harika bir hayat yaşarmış ya da evlilik mükemmelmiş gibi davranmanın anlamı yok. Çocuğun babası karaktersiz bir insan bir kere. Bunu hiçbir abla değiştiremez.

Ama konu okurken ne oluyor, üyeler kendini aldatılan kadının yerine koyuyor. E tabi sevilmiyor olamaz üye, seviliyordur da kocası heyecan arıyordur. Boşanmak da istemez kesin kocası. Hayret bir şey.

Ablana empati yapmasını söyle..küçücük bir çocuğun günahını çekeceğini söyle..vicdanı varsa belki işe yarar..

Şuan bunu bilip susmakla sizde büyük vebal altındasınız bunu bilin! Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır diye bir hadisi şerif var. Bir an evvel o kadının bunu bilmesi lazım. Böyle ahlaksız iğrenç bir duruma müsade etmeyin, keza sustukça sizde aynı suça ve sıfatlara ortaksınız bana göre, çok çok üzgünüm...

adamin karisina soyle de donuna kadar alsin herifin, mallari almayi beklerken mal gbi kalsin..
ya da ilk olarak bununla tehdit et adami.. Rabbim hepimize hidayet versin..

Dünyada adam mi yok anlamiyorum.bu evli erkeklerle birliktelik yasayanlari.bu tur bayanlarda kusura bakmayin heyecan mi katiyorlar hayatlarina adam evli karisini aldatiyor fiye mutlu mu hissediyorlar kendilerini.adam karisiyla yatmiyorsa mutsuzsa bosanir bosanmadigina gore sorun yok demektir.Senin yapabilicegin hic birsey yok canim ablan cocuk degil yasida kucuk degil dogruyu yanlisi bilicek yasta Allah akil fikir vicdan versin ikisinede.Ne ekersen onu bicersin demisler ilerde ablanda evlenince insallah boyle birsey kendi basina gelmez.

En fazla 3 yıl sonra ablan sıkıstırcak adamı ayrıl karından dıye oda ben istıyorum o ayrılmıyo dıycek.olan ablanın gıden senelerıne olucak o zaman dankkk dıye bı zıl calıcak beynınde ancak o zaman anlar hatasını.kesın sunları sayıyordur ablana eşimi sevmeden evlendım aılem baskı yaptı,cahildim :)))pis kokuyo temızlık yapamıyo,hep aç gezıyorum vs vs ablanda yazık bılmıyorkı adam karısıyla catır catır gezıyo eglenıyo yatıyo kalkıyo

Bence adamın numarasını al ablana hiç kötü davranma adamın hereşyini öğren sanki adamın başka sevgilileride varmş gibi göster msj falan attır ablanda bu adam herkesle konşuyo diye belki bırakır.bu tipler kendi leri yapar acımaz ama kendilerine yapınca çıldrır.sende ablanın yavas yavas kafasına gir bu adamın baska sevgiliside var diye

Eşi öğrenirse kendine de tazminat davası açabileceğini, kadının kendisini rezil etmek için iş yerine kadar gelebileceğini hatta çalıştığı yerin bu davadan haberi olursa işinden olbileceğini, toplumda ahlaksızlıkla dışlanabileceğini, kadının akrabaları sorun çıkarırsa oturduğu çevrede bilr rezil edebileceklerini söyleyebilirsin.

Aynen öyle.. çok haklısınız. Burdakiler adamın karısını sevmediğine inanmak istemiyor, çünkü kendileri de aldatiliyor.

Adam karısıni sevseydi aldatmazdi. Bu kadar basit. Ama bu gerçek, konu sahibinin ablasının kendi kendine haksızlık ettigi gerçeğini de degistirmiyor. Böyle adamlara " boşan da gel" demek lazim.

Anadan atadan korkmayan başına buyruk ablan senden mi korkacak Allah hidayet versin içine ...yuva yıkan kadınlarla muhattap olma ablan dahi olsa.

küçük değil 34 yaşında kadın sen ne yapabilirsin sözünü nasıl geçirebilirsin ki

inşallah ettiklerini çeker vicdansızlar

Ne zaman ki bu sitede olsun başka yerlerde olsun . 4 - 8 - 10 vs .senelik sevgililerini nişanlılarını bırakıp yeni buldukları ile evlenenleri gördüm .Evliliğe saygımı yitirmeye başladım .Eskiden yuva yıkanın yuvası olmaz diyordum .Artık ne ekersen onu biçersin diyorum . Ablam bağırmasından zevk alıyor diyorsun ki . Adam sevse ablana bağırmaz kötü davranmaz sonuçta ablanın gitme sansı var .Onunla evli olan o değil demek ki ablanı kaybetmekten korkmuyor . Onlar hayatınızdan çıksa bile siz kardeş kalmaya devam edeceksiniz . Ablan hata yapıyor olabilir . Sen yine de ablanı sakince uyarmaya çalış .

Arkadaslar dun mesaji atmadim cunku bi arkadasim adamin kadinin face sifresini biliyor olma ihtimali oldugunu soyledi. Bu sebeple sahte hesabimdan arkadaslik istegi yolladim. Adam ablama gittigi bi zaman telefonunu isteyecegim. Henuz kabul etmedi arkadaslik istegimi.

Uzgunum soylemek zorundayim. Hem ablam icin hem kadin icin... Umarim adam ablami terk eder veya ablami secerse de bi kurus birakmaz umarim adamda.

Elim ayagim ttitriyor. Telefonda ben konusmayacagim bu arada. Arkadasim konusacak. : ( yakalanmam umarim. Ablam beni siler hayatindan

Silerse silsin ablan seni hayatindan. Asil o korkmali sen silersin onu diye ya neyse. Haberdar et gelismelerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…