ablam ve evli erkekle iliskisi

Çok zor bı durum ama koca kadına da karısamazsınız ki dinler mi sizim:KK43: :KK43:

Evet canım yaptı .hemde elbiselerimin hepsini birden aldı. Sonra kayıp. Tek bir cvp vermiyor Mesajlarıma. ve hiç bişey olmamış gibi buralarda mesaj yazıyor insanlara.
Başının gözünün sadakası olsun diyecem de rızanla vermemişsin olmaz. Nefret ediyorum böyle şeylerden. Bu konuyla ilgili yorum yapmayacağım o yüzden.

canıımmm o belkibirgün isimli kişi varya kul hakkından anlamaz... alışveriş yapıp para ödemeden kaçan birisi o

Aaaaa nasıl ya böyle yorumla falan değil açık açık teşhir etsene güzelim.
Aileden geliyor demek ki hırsızlık. Bunun başka adı yok çünkü. Hırsızlık.
Geçmiş olsun bu arada.

canıımmm o belkibirgün isimli kişi varya kul hakkından anlamaz... alışveriş yapıp para ödemeden kaçan birisi o

Yazdığın şey doğru mu diye düşündüm basta ama konu sahıbı 56 dakika önce gelmiş konusunu okumuş,
Sen nasıl bana böyle bir şey söylersin diye sana sormamış.
Giydiklerinin üzerinde paralanmayacagını biliyordur inşallah.

Olmaz olsun böyle abla..Karakter yoksunu mahluk.Evli adamdan baska sevgili bulamamıs mı kendine?Bir de eski sevgilisiymis zamanında adamı istememis öyle demissin,adam evlenince kıymete binmis sevgili olmus.Karaktere bak:KK62:ceker cezasını insallah hayatının sonuna kadar yalnız kalır ablan.

7 senedir belki bu sitedeyim. Daha da fazladir belki. Gercekligi mi sorgulayacak olan siz degilsiniz. Yonetim. Talep ederlerse tum bilgilerimi yollarim. Bosandigimi da o konulari madem iyi okudunuz yazmistim. Off yerde gereksiz bi tip mutlaka cikiyor
Ya bi de 2009da boyu 168mis. 2014te 162ye dusmus :KK70::KK70:
Süper siniz arkadaşlar daha başka kimsenin canını yakmamasi için lütfen heryerde yazın. Bu belkibirgun nickli varlık ne olduğu belli değil. Benden alışveriş yapıp ödemeden kaçtı. Hiçbir mesajıma cvp vermedi.kul hakkına girme burda ugrasarak evime katkı sağlıyorum diye yalvarmama rağmen beni duymak istemedi.belkibirgun isimli varlik sana sesleniyorum.insallah Yiyemezsin. Giyemezsin....dikkat edin bu varlığa arkadaş lar...

Kalp bazen aklın kabul etmediği şeyleri yaparmis. Allah doğru yolu göstersin ablanıza. Kinamayin. Insan kınadıgını yasamadan ölmez mis. Adamın karısırezalet çıkarabilir. Zamana bırakın. Ablanız elbet gerçekleri görecek.

Yorumlara gel...
Adama laf diyen az.
Herkes ablayı suçluyor.
Tek başına adamı zorla ilişkiye zorlamış sanki.
Adam zaten aşıkmış. Kendisi bulmuş görüşmüş.
Tamam kız da hayır dememiş ama bi zahmet önce bu herifi suçlayalım.
Koca koca insanlar ayrıca. Kimse müdahale edemez. Karısı belki anlıyordur belki ruhu duymuyordur.
O yüzden aldatıldığını haber vermek iyi olabilir.
Ama adam psikopatın teki demişsiniz; bu durumda size zarar vermeye kalkar mı onu da düşünmek lazım. Karısına anlatılırsa hiç delil bırakmamak gerekir ki adam kimin dediğini anlamasın. Ama illa ki sizden şüphe eder. Zor bir durum. İkinci seçenek ise görmezden gelip herkesi kendi haline bırakmak. Bir şekilde su akar yolunu bulur.

X