- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben anlamadım burda nick kullandığına göre nasıl anlıyorsun kim olduğunu?Evet canım yaptı .hemde elbiselerimin hepsini birden aldı. Sonra kayıp. Tek bir cvp vermiyor Mesajlarıma. ve hiç bişey olmamış gibi buralarda mesaj yazıyor insanlara.
Başının gözünün sadakası olsun diyecem de rızanla vermemişsin olmaz. Nefret ediyorum böyle şeylerden. Bu konuyla ilgili yorum yapmayacağım o yüzden.Evet canım yaptı .hemde elbiselerimin hepsini birden aldı. Sonra kayıp. Tek bir cvp vermiyor Mesajlarıma. ve hiç bişey olmamış gibi buralarda mesaj yazıyor insanlara.
canıımmm o belkibirgün isimli kişi varya kul hakkından anlamaz... alışveriş yapıp para ödemeden kaçan birisi o
canıımmm o belkibirgün isimli kişi varya kul hakkından anlamaz... alışveriş yapıp para ödemeden kaçan birisi o
Matkettende hırsızlık yapmıştı bile bile mal mı satılır be bacım.Evet canım yaptı .hemde elbiselerimin hepsini birden aldı. Sonra kayıp. Tek bir cvp vermiyor Mesajlarıma. ve hiç bişey olmamış gibi buralarda mesaj yazıyor insanlara.
Ne bileyim ben bu kadını ,yoksa kadin mi ne olduğu belli olmayan varlığı tanımıyorum. Ki.ama her konusunda heryerde yazacam..sürekli takip ediyor beni hırsız arkadaş. ...Ma
Matkettende hırsızlık yapmıştı bile bile mal mı satılır be bacım.
Kim olduğunu nasıl bir varlık olduğunu merak bile etmiyorum.nicki belkibirgun. .heryerde yazacam mm.Ya ben anlamadım burda nick kullandığına göre nasıl anlıyorsun kim olduğunu?
7 senedir belki bu sitedeyim. Daha da fazladir belki. Gercekligi mi sorgulayacak olan siz degilsiniz. Yonetim. Talep ederlerse tum bilgilerimi yollarim. Bosandigimi da o konulari madem iyi okudunuz yazmistim. Off yerde gereksiz bi tip mutlaka cikiyor
Süper siniz arkadaşlar daha başka kimsenin canını yakmamasi için lütfen heryerde yazın. Bu belkibirgun nickli varlık ne olduğu belli değil. Benden alışveriş yapıp ödemeden kaçtı. Hiçbir mesajıma cvp vermedi.kul hakkına girme burda ugrasarak evime katkı sağlıyorum diye yalvarmama rağmen beni duymak istemedi.belkibirgun isimli varlik sana sesleniyorum.insallah Yiyemezsin. Giyemezsin....dikkat edin bu varlığa arkadaş lar...Ya bi de 2009da boyu 168mis. 2014te 162ye dusmus
Peki kim oldugunu bilmiyorsan o söylediklerini nasıl yaptı ,açık yazsana şunu canım yaKim olduğunu nasıl bir varlık olduğunu merak bile etmiyorum.nicki belkibirgun. .heryerde yazacam mm.