ablam ve evli erkekle iliskisi

Karisina haber vereceksin tabiki.Sonrasinda adam zaten tipis tipis karisina donecek.
Ablanin ne aileni ne seni sallamadigi asikar.Bunu acilen yapmalisin.

Sen elinden geleni yapmissin yapilacak birsey yok ablan gercekleri anlayip adamdan nefret edene kadar devam etcek insallah gec kalmaz.

Seviyor. Hem de saplantili hastalikli bi sevgi. Adamin ona bagirmasi hosuna bile gidiyor gibi geldi. Ben adamla da tanistim ve adama dedim. Cocugun var dedim. Ablam yanimdaydi. Acik acik konustum. Sen karini sevmiyor olabilirsin ama cocuguna yapiyorsun dedim. Bu konusmadan itibaren ya ayril ya da karinin cocugunun yanina don dedim. Yok mallarin bi kismi karisinin ustuneymis yok bi sure daha ayrilamazmis. Masadan kavga ederek kalktim. Terk ettim ortami.
Canım demek ki adam parayı düşünüyor veya bahane yaratıyor,eğer gerçekten göze alsaydı hemen ayrılırdı,evli olduğu kadının hakkı o paralar ayrıca kadın bunu öğrense tazminatla o adamın mal varlığın tamamını alabilir ayrıca ablana dava açsa kazanır emsal örnekleri var.

Çok kötü bir yola girmişler ya ablan olunca daha çok üzülüyosun tabi.34 yaşında kadın, sen ne diyebilirsin seni dinlemez ki.Aslında diğer kadını haberdar etsen bi şekilde iyi olur çünkü böyle bir evlilik süreceğine bitsin ve ablanla evlensin veya eşiyle devam edecekse ablanla biter o kadar rezillikten sonra

Yüzsüzlükleri kendilerini aşmış,diğer kadın ve cocuğa acıdım.

Adamin karisina ablanin adresini ver. O yapar yapacagini.. Ablan da ondan sonra akillanir insallah.
Cunku ablana iyi bir ders lazim.
Boyleleri icin siddete karsi degilim.
Ha adami da kadinin abileri falan varsa döver insallah.

Yazdikllariniza bi sure cevap veremeyebilirim biraz isim var ama gelince her yazilani okuyacagim. Umarim saglikli bi karar vermemde yardimci olursunuz da bu is en az zararla noktalanir:KK43:

Önce Adam'ı tehdit et ayrılmazsan eşine ailene söylerim gibi. Baktın takmıyor adamın ailesine söylersin sonrasında da karısına.
Ablanın konuşmamasını takma ayrılıp zaman geçirdikten sonra anlar zaten yaptığı hatayı.

Yazdikllariniza bi sure cevap veremeyebilirim biraz isim var ama gelince her yazilani okuyacagim. Umarim saglikli bi karar vermemde yardimci olursunuz da bu is en az zararla noktalanir:KK43:
Bence ismini belirtmeden adamin eşine ulaş ve apacik deliller sun,adamin ayrilmama nedeni karisinin ailesinden cekiniyor olmasida olabilir,ogrenirlerse gorusmeyi kesebilir

Yalan dolan adam palavracı kadından ayrılmaz kadın ögrense belki o eşinden ayrılır ablanıza diycek lafım yok metres olmayı kendine yakıştıran bi kadından daha tehlikelisi yoktur diye düşünüyorum...

Eger annenizden Babanizdan korkmuyosa adamin karisina anlatirim deyip tehdit edin.Allah yardim etsin zor durum.

Sen hiç uğraşma ver adamın karısına belli kanıtları kim olduğunu açık etme tabi gerisi o kadın hal eder

O adam asla karısından ayrılmaz bi evli adam vardı kendinden 20 yas küçük bi kızla sevgiliydi kıza yüzük takmalar falan karısını sevmediği yalanları atıyodu aynı bu adam gibi sonrada arkadaslarına karımın tırnağını değişmem ona diyodu yani bu tip erkekler heyecan arıyor asla karısını cocugunu bırakıpta ablanla evlenmez bence adamın karısıyla konus yoksa ablan cok acı ceker adam karısından ayrılmaz ortada kalan abşan olur adamın karısına cocuklarınada cok üzüldüm böyle vicdansızları allaha havrle ediyorum ..

Evlilik yıkma diye birşey olmaz bu durumda. Kandırılmak evliliğin yıkılmasından saha ağır.
Zaten buna evlilik denmez.
Allah böyle adamları YOK ETSİN, CEHENNEMİN DİBİNE ATSIN.

Bence önce adama ulaşın, tehdit edin, olmuyorsa kadına ulaşın.
Boşverin ablanız konuşmasın sizinle, küssün ne olacak ki ?

Ablanıza da deyin ayrıca " karısını aldatan bir şeref karakter yoksununun yarın öbür gün ablanızı aldatmayacağının garantisi var mı ? İki yaşındaki melek bir yavruyu duşunmeyecek kadar adileşmiş bir adam o.
Ablanızın başına gelse ne hissederdi, elinde iki yaşında bir çocukla. İlahi adalet olduğunu söyleyin ablanıza. Korksun biraz. Hiç mi vicdanı yok ?

Madem sevmiyor ayrılsın. Ablanız ve ablanız gibileride Allah islah etsin. Yazık çok yazık.

Adamın karısına haber vermelidin.. Yorumlarından anladığım kadarı ile adam karısından agrılıcak ama mal kaçırma derdinde , eğer gerçekten o küçük yavruyu düşünüyorsan karısına hemen haber ver .. Malları kaçırmadan karısı öğrenirse adamın işine gelmez ve ablanı bırakır yada kadın adamın donuna kasar alır aldatıldığını için mahkemede, ablanda donuyla ortada kalmış adamı ne yapsın o da terk eder

Yazık, yaş 34 bekarsın, başkasına ait sadakat yoksunu bir adam için zaten çok da genç olmayan yaşından veriyorsun.

Akıllarını nereye bırakıp da seviyorlar anlam veremiyorum.
Ertelediklerine, kaybettiklerine baktığında ahh aptal kafam diyecek bir gün ama geç olacak maalesef.

Hayır otur iki kuruşluk beyninle düşün bugün karısını aldatan yarın beni aldatmaz mı diye.
Ama yok onu aldatmaz. O kusursuz bir kadın, hem de onu çok seviyordur kesin.

Allah hidayet versin ne diyelim.

Ben olsam adamın karısına güzelce duyururum.
Fotoğraf, adres falan veririm hatta.

Görürüm ben o aşkı o zaman. Reziller!

Adamin ayrilmasini saglamaktan baska yolunuz yok bence. Kadinlar boyle durumlarda aptala bagliyorlar, gozleri hicbir sey gormuyor. Ama bir sekilde adamin karisini haberdar eder ya da soylemekle tehdit ederseniz zaten ablanizdan kacacak yer arayacaktir

Adamın karısına üzülüp ayrılmaz ablanız ama adamın ne kadar serefsız oldugunu anladığı an kendıne üzülüp ayrılır

Adamın eşine üzüldüm ablanın yaptığı da hiç etik değil ayıp!

Bu arada kimsenin evliliği kimsenin ilişkisi kimseyi ilgilendirmez anne babanızı da sizi de... Iki yetişkin insan herkes kendi davranışlarının sonuclarını göze alır öyle hareket eder. Sonucta herkesın ahlak anlayışı deger yargısı aynı degil

Eşini çocuğunun annesini aldatan ,sevgilisini hayli hayli aldatır. Umarım ablan bi an önce rüyadan uyanır.
Çok üzücü..

ablan en buyuk zararı kendıne verıyor şu an senın yapacagın bir sey de yok kardeş yuregı işte allah yardımcın olsun.

X