Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım demek ki adam parayı düşünüyor veya bahane yaratıyor,eğer gerçekten göze alsaydı hemen ayrılırdı,evli olduğu kadının hakkı o paralar ayrıca kadın bunu öğrense tazminatla o adamın mal varlığın tamamını alabilir ayrıca ablana dava açsa kazanır emsal örnekleri var.Seviyor. Hem de saplantili hastalikli bi sevgi. Adamin ona bagirmasi hosuna bile gidiyor gibi geldi. Ben adamla da tanistim ve adama dedim. Cocugun var dedim. Ablam yanimdaydi. Acik acik konustum. Sen karini sevmiyor olabilirsin ama cocuguna yapiyorsun dedim. Bu konusmadan itibaren ya ayril ya da karinin cocugunun yanina don dedim. Yok mallarin bi kismi karisinin ustuneymis yok bi sure daha ayrilamazmis. Masadan kavga ederek kalktim. Terk ettim ortami.
Bence ismini belirtmeden adamin eşine ulaş ve apacik deliller sun,adamin ayrilmama nedeni karisinin ailesinden cekiniyor olmasida olabilir,ogrenirlerse gorusmeyi kesebilirYazdikllariniza bi sure cevap veremeyebilirim biraz isim var ama gelince her yazilani okuyacagim. Umarim saglikli bi karar vermemde yardimci olursunuz da bu is en az zararla noktalanir