Ablam hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

Offff Ben burda yıldım bence bu kadar umursamazlık,saygısızlık ve bencillik sizin iyi düşüncelerinizi suiistimal den başka birşey değil... direk ablanizla oturup konuşun kimse kimseyi taşımak zorunda değil... muhtacligi yok maaşı var bir isi var elbette artık hayatinizdan cikmaliii

Ablanıza yardımcı olayım derken hem kendinize hem eşinize haksızlık etmişsiniz. Evlilik hayatınızdan çalmışsınız. Ablanız eve hastalık getirmiş, bebek gelecek, yeniden aynı şeyin olmayacağının garantisini kimse veremez, yani çocuğunuza da haksızlık ediyorsunuz. Bunun adı iyilik değil, biliyorsunuz değil mi?

Ablaniz orayı kardeşinin evi olarak benimseyememis, tam bir otel modunda..
Gel yemek hazır.
Ye, kaç...
Hizmetçisi var..
Onunla mi ugrascam diyor ama adamın evinde kalıyor oda ayrı..
Neyse , okulu uzatabilir ayrı eve ciksin..
Ev arkadaşı bulsun kendisine bu kadar iyiliklerinize rağmen hala küsüp alınır ise kendi bilir..
Artık bebek olcak..
Evde düzen değişiyor.
Ben yetisemiyorum.
Hem iş, hem ev .
Yemek bulaşık derken zor oluyor sakayla karışık ablacim bunları sen yapcan artık de o kaçar

2000 TL üzeri maaşla 1000 TL kira verse bile neden tutunamasin ki. Tutunanlar nasıl tutunuyor. Bir o mu o şartlarda yaşıyor. Üstelik tek başına masrafı olmaz bile idareli olanın. O hamile olduğunuz halde ki olmasaniz bile size aciyor mı siz neden aciyorsunuz. Ben bulaşıkları annem yıkıyor eriniyorum diye ben bile acimiyorum hiç diye vicdanim sizliyordu. Ki evin diğer yerlerini temizlediğim halde. Bir de ben abimin evinde bile 2 geceden fazla kalamayip eğitim alıyordum yarım bıraktım. Sadece 3 ay bile kalamamıştim. Bulaşıkları falan yikiyordum. Ama yine de yük olduğumu hissetmiştim. Ablaniz baya bencilmiş.

Evet butun emegınızı hiç eder cunku ablanız gercekten...

Bence saglıgınız herseyden daha onemlı ve sız vıcdanen verdıgınız sozu tuttugunuz ıcın rahatsınız ıyı nıyetınızı yaradan bılıyor emegımızı hıc eder dıye hem evlılıgınızden hem saglıgınızdan hem maddı manevı sıkıntıya deger mı

Ben olsam konusur gonderırdım kotu olacaksa olsun

Bencilmiş bayağı. Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal, işin zor. Git desen vicdan yapacaksın sonra. En iyisi temizlik vs yüzünden kavga çıkar kendiliğinden gitsin. Yükten başka bir şey değil. O nasıl abla öyle?!!

Odayı çocuğa ayıracağınızı, artık evde ağlama sesi vs olacağı için onun da rahat edemeyeceğini filan söyleyin. Ve zaten iki yıl için söz vermişsiniz.

Ablaniz 15 yaşında bir ergen gibi davranıyor..Hiç evlilik söz nişan gibi durumları yokmu bu ablanın? Hayırlı bir yuvası olsada yemektir temizlikte biraz ogrense..Ozamn sizi çok daha iyi anlayacaktır.

Bunu ablanız başta olmak üzere ailenizin düşünmesi lazım. Eşiniz istememekte çok haklı. Kim eşinin kardeşini senelerce evde ister ki? Ki sizde artık baya bunalmışsınız. Hiç yardım etmemesi falanda kabul edilemez bence. Annenizle falan konuşsanız?

Öz annesi olsaniz bu kadar cekersiniz herhalde Eşinizde babasi degil kusura bakmasin.yükden baska birsey insan bir mahcup olur minnet duyar bune yahu gercekten varmi böyle bir abla.Daha fazla sana annelik yapamiyacagim ayir evini de.Yada aileni ara eşim artik rahatsiz oluyor de kizlarini alsinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…