- 10 Aralık 2015
- 1.013
- 1.465
-
- Konu Sahibi knickerbockerbande
Çok konuştum herşeye bahanesi zamanım yok. Başka yerde olsan yine yapacaktın simdi de yap ki eşimle de sorun olmasın. Herşeyi görüyor ailemizi böyle tanitiyorsun falan diyorum ama yine aynı yine aynı zaten çoğu zaman offf falan deyip dinlemiyor.ablanızla açık açık konuşun.o artık misafir değil evi ortak paylaşıyorsunuz dolayısıyla bir iş bölümü olmalı.küsme ihtimalini düşünüyorsanız küserse küssün.
Keşke ben de böyle bir ablaya sahip olsaydim. Ayni evi paylasma konusu disinda birbirimizi cok severiz ama benim icin ev ici davranislarinda fedakarlik yapmamasi ve dusuncesizce davranmasi hep niye dedirtiyor. Ben de esimin ablasina cok ozeniyorum ama benim de boyle iste ablam.eşiniz ve siz fazlasıyla iyi niyetlisiniz.. siz kırmamaktan yanlış anlamasından falan korkarken,ablanızın umrunda değil hiçbir şey.o nasıl düşünmüyosa siz de düşünmeyn daha fazla,yapmanız gerekeni bir an önce yapın.
kendimi düşünüyorum,evli kardeşimin yanında kalıcam ve ablanız gibi davranıcamben eve ne alacağımı şaşırır kardeşime de yardımcı olmak adına elimden gelenin fazlasını yapardım
bence deyin artık eşini bahane edip akşam rahat edemiyor senin yanında falan ayrı ev tutsan artık desen kullanıyor seni kullandırma artık senin işin düşse yaparmı hem annen hem ablan yuvanı bozma eşini dinle benceÇok konuştum herşeye bahanesi zamanım yok. Başka yerde olsan yine yapacaktın simdi de yap ki eşimle de sorun olmasın. Herşeyi görüyor ailemizi böyle tanitiyorsun falan diyorum ama yine aynı yine aynı zaten çoğu zaman offf falan deyip dinlemiyor.
Eşimle evlendigimizden beri bir kez dahi tartışmadık ama bu konuda ben ağustosa kadar susarım ama sonrası için sen konusmazsan ben konusur ve seninle de tartışırım dedi. Şimdi hiç konusunu bile açmıyor hatta ben kızsam boşver az kaldı diyor... gelecek ay konuşacağız umarım kimseyi de kırmadan, o kadar emeğimizi sıfırlamadan durumu açıklarız..aileniz madem endişeli ablanızın olduğu yere taşınsınlar eşinizle aranız açılacak bunu düşünün derim ,diyelim ki görümceniz sizde kalıyor 2 senedir nasıl davranırdınız o şekilde davranın zaten üzerinize düşeni yapmışsınız ,bundan sonra da yapmayın ark.ları yokmu ev tutsun kalsın onlarla birlikte küçük çocuk değil ki baksın başının çaresine ,ailenize durumu siz güzelce anlatın
Eşimin ablası böyle olmazdı eminim ama olsa da başta katlanırım desem de yaşarken oyle olmadığını anlardım. Gelecek ay yapacağız konuşmamızı güzelce olsa bari... annem simdiden esime karşı cepheli o istemiyor diye..aileniz madem endişeli ablanızın olduğu yere taşınsınlar eşinizle aranız açılacak bunu düşünün derim ,diyelim ki görümceniz sizde kalıyor 2 senedir nasıl davranırdınız o şekilde davranın zaten üzerinize düşeni yapmışsınız ,bundan sonra da yapmayın ark.ları yokmu ev tutsun kalsın onlarla birlikte küçük çocuk değil ki baksın başının çaresine ,ailenize durumu siz güzelce anlatın
Seni çok iyi anlıyorum. Vicdan yapıyorsun , benim yüzümden ablamın hayatı kötüye giderse diye üzülüyorsun. Çok zor gerçekten hele evliyken. Yakında başıma gelecek şey bu benim de. Kardeşim istifa edip yanına geleceğim diyor sürekli. Bir kadın bulsa evlense diye dua ediyorum.