Ablam hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

ablanızla açık açık konuşun.o artık misafir değil evi ortak paylaşıyorsunuz dolayısıyla bir iş bölümü olmalı.küsme ihtimalini düşünüyorsanız küserse küssün.

eşiniz ve siz fazlasıyla iyi niyetlisiniz.. siz kırmamaktan yanlış anlamasından falan korkarken,ablanızın umrunda değil hiçbir şey.o nasıl düşünmüyosa siz de düşünmeyn daha fazla,yapmanız gerekeni bir an önce yapın.

kendimi düşünüyorum,evli kardeşimin yanında kalıcam ve ablanız gibi davranıcam ben eve ne alacağımı şaşırır kardeşime de yardımcı olmak adına elimden gelenin fazlasını yapardım

ablanızla açık açık konuşun.o artık misafir değil evi ortak paylaşıyorsunuz dolayısıyla bir iş bölümü olmalı.küsme ihtimalini düşünüyorsanız küserse küssün.
Çok konuştum herşeye bahanesi zamanım yok. Başka yerde olsan yine yapacaktın simdi de yap ki eşimle de sorun olmasın. Herşeyi görüyor ailemizi böyle tanitiyorsun falan diyorum ama yine aynı yine aynı zaten çoğu zaman offf falan deyip dinlemiyor.

Verdıgın sozu zaten tutmussun
Bence ablan senın ıyı nıyetını fazlasıyla kullanıyor
Ben olsam acık acık verdıgım sozu tuttum benımde duzenım olsun artık sende kendı hayatına bak artık evmı tutarsın naparsan artık bı an once yap derdım.

Bunları yapan eşinizin ablası olsaydı ? valla zaten siz evlisiniz sizin evinizde bu kadar uzun kalması da doğru değil ki sizi kullanıyor resmen ben olsam kiraysa eviniz payima düşeni verirdim ya da aylık pazar market neyse illa ki yardımcı olurdum eşiniz çok sabırlıymış kusura bakmayın ama ablanız çok yüzsüz hadi parası yok diyelim insan utancından temizlik yapar aileniz le konusun eşim rahatsız oluyor Yuvam bozulcak diyin en kısa sürede gönderin ...

aileniz madem endişeli ablanızın olduğu yere taşınsınlar eşinizle aranız açılacak bunu düşünün derim ,diyelim ki görümceniz sizde kalıyor 2 senedir nasıl davranırdınız o şekilde davranın zaten üzerinize düşeni yapmışsınız ,bundan sonra da yapmayın ark.ları yokmu ev tutsun kalsın onlarla birlikte küçük çocuk değil ki baksın başının çaresine ,ailenize durumu siz güzelce anlatın

Keşke ben de böyle bir ablaya sahip olsaydim. Ayni evi paylasma konusu disinda birbirimizi cok severiz ama benim icin ev ici davranislarinda fedakarlik yapmamasi ve dusuncesizce davranmasi hep niye dedirtiyor. Ben de esimin ablasina cok ozeniyorum ama benim de boyle iste ablam.

Bence bugun bı cınnet gecırıp ablanızla tartısın
Kac kere konusmussunuz zamanım yok demış
Verın nosunu sızın doktorunuzmuş gıbı konusup evden bı an once gıtmesı ıcın konusayım okadar sinirlendımkı.

Kım olursa olsun kendını ezdırme bence soz verdın dıye tepene cıkmış

bence deyin artık eşini bahane edip akşam rahat edemiyor senin yanında falan ayrı ev tutsan artık desen kullanıyor seni kullandırma artık senin işin düşse yaparmı hem annen hem ablan yuvanı bozma eşini dinle bence

Sinir bozucu bir durum eşinin yerinde olmak istemezdim..
Eşinizin kardeşi olsaydı bunu yapan dayanabilir miydiniz?
Konuşun bir an önce baksın başının çaresine koskoca kadın!

Ayrıca bebeğin doğunca daha çok gözüne batacak haberin olsun.
Anlattığına göre o zamanda yardım etmez ablan sana...

Eşimle evlendigimizden beri bir kez dahi tartışmadık ama bu konuda ben ağustosa kadar susarım ama sonrası için sen konusmazsan ben konusur ve seninle de tartışırım dedi. Şimdi hiç konusunu bile açmıyor hatta ben kızsam boşver az kaldı diyor... gelecek ay konuşacağız umarım kimseyi de kırmadan, o kadar emeğimizi sıfırlamadan durumu açıklarız..

Seni çok iyi anlıyorum. Vicdan yapıyorsun , benim yüzümden ablamın hayatı kötüye giderse diye üzülüyorsun. Çok zor gerçekten hele evliyken. Yakında başıma gelecek şey bu benim de. Kardeşim istifa edip yanına geleceğim diyor sürekli. Bir kadın bulsa evlense diye dua ediyorum.

adam haklı tabiki ağustos a kadar zaman vermiş size kendiniz konuşun ailenizle eşiniz araya girmesin erkekler araya girince sonuçları pek iyi olmuyor anlayışsız kardeşiniz yüzünden eşinizle aranızı açmayın

Bugune kadar nasil sabrettiniz gercekten inanilir gibi degil.Sabrinizdan dolayi tebrik ederim.Madem o sizi 1 gr umursamiyor siz de ayip olur vs. birakip acik acik konusucaksiniz.Artik ayri bir eve cikip kendi hayatini kurmali.Kac yasinda kadin bakicisi degilsiniz.
Bu ne rahatlik ya cok sinir oldum

Üzüldüğüm tek şey
Siz, eşiniz, bebeğiniz ve kedi.

Böyle asalaklara ablanız dahi olsa taviz vermeyin. Aranız bozulsa da söyleyin. Abla artık beraber olmuyor aile yaşantım kalmadı. Bana hiçbir şekilde yardımcı olmuyorsun. Bu yüzden ayrılman lazım. Deyin olsun bitsin. Bu hikayede mutlaka birisinin kalbi kırılacak. O siz olmayın. İçiniz rahat olsun.Herşeyi en güzel şekilde yapmışsınız artık bebeğinizi düşünmenin vakti. Bebek olunca ağlamasın diye sizi bile evden çıkartır ablanız. Lütfen konuşun ve yolları ayırın. Kardeş de olsa bu kadar taviz verilmez. Şu an suistimal ediliyorsunuz.

Eşimin ablası böyle olmazdı eminim ama olsa da başta katlanırım desem de yaşarken oyle olmadığını anlardım. Gelecek ay yapacağız konuşmamızı güzelce olsa bari... annem simdiden esime karşı cepheli o istemiyor diye..

Nasıl bir abladır, sen hamilesin çalışıyorsun işten gelip ev işi yemek yapıyorsun o yorgun ...otelde bile böyle hizMet yok.
Bence ailenle konuş onlar ayrı bir eve çıkmasını söylesinler . Sen düşün düşün bile stres olursun
Eşin de sana kıyamıyordur çok iyi sabretmiş.
Ablan ev arkadaşı bulacak onla eve çıkacak başka yolu yok o seni düşünmüyorsa sen de onu düşünme herkesin kendine göre bir hayatı ve hesabı var. Yarın Bi gün çocuk olunca daha da stres olursun sana yardım edecek biri gibi durmuyor kayınvalidem gelecek de evde yer yok artık de bişey de olmaz böyle yazık sana sen iki canlısın üstelik çok üzüldüm ya çok düşüncesiz ve saygısız bir ablan varmış

yahu sizler olmasanız napıcak bu kardeşler seninki erkek birde hiç bulaşma şimdiden yolunu bul

ablama kapiyi gosterir gule gule derdim.utanmaz arlanmaz sizi kullnan bir abla abla boylemi olur.insanin dusmani yapmaz bunu.gitsin ev tutsun baksin basinin caresine.boyle ablami olur birde hamilesin o nasil rahatlik oyle.alirdim esimi yanima ablamida karsima bizden bu kadar isyeyen kuser isteyen darilir yok siz cok iyi niyetlisiniz esinizide tebrik ederim cok iyi bir esiniz var kiymetini bilin benim esimde boyledir masallah.ablaniza kapiyi gosterin uygun bir dille annenuzi araya koyun ama ablanizdaki sorumsuzluk ve yuzsuzluk cok cok fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…