- 6 Şubat 2016
- 256
- 167
-
- Konu Sahibi knickerbockerbande
Eşimin ablası böyle olmazdı eminim ama olsa da başta katlanırım desem de yaşarken oyle olmadığını anlardım. Gelecek ay yapacağız konuşmamızı güzelce olsa bari... annem simdiden esime karşı cepheli o istemiyor diye..
Eşimin ablası böyle olmazdı eminim ama olsa da başta katlanırım desem de yaşarken oyle olmadığını anlardım. Gelecek ay yapacağız konuşmamızı güzelce olsa bari... annem simdiden esime karşı cepheli o istemiyor diye..
Bu esimin aklından geçti. Biraz arkadaşında kalsın hastalik gecene kadar dedi de temmuzda sınavı var. Zaten çalışmadı dogru düzgün ama simdi ben yollasam bu şekilde, çalışmadığını unutur, çalışamadığımdan puanım düşük geldi der. O kadar zaman sustuk sonuna gelmişken mahvetmeyelim diyoruz.Bence bugun bı cınnet gecırıp ablanızla tartısın
Kac kere konusmussunuz zamanım yok demış
Verın nosunu sızın doktorunuzmuş gıbı konusup evden bı an once gıtmesı ıcın konusayım okadar sinirlendımkı.
Kım olursa olsun kendını ezdırme bence soz verdın dıye tepene cıkmış
cephe almaya hiç hakkı yok biliyorsunuz değil mi ? eşiniz sabır üstü sabır göstermiş adam iki yıldır evde hareketlerine dikkat ederek yaşamak zorunda kalmış ve kendi evinde anneniz ne bekliyor ömür boyu ablanıza bakmanızı mı ?. annem simdiden esime karşı cepheli o istemiyor diye..
Bu esimin aklından geçti. Biraz arkadaşında kalsın hastalik gecene kadar dedi de temmuzda sınavı var. Zaten çalışmadı dogru düzgün ama simdi ben yollasam bu şekilde, çalışmadığını unutur, çalışmadığımdan puanım düşük geldi der. O kadar zaman sustuk sonuna gelmişken mahvetmeyelim diyoruz.
Kıskançlık hiç bilmez aslında hatta ceyizimin bir kısmını annem ablamin paralarıyla aldı ben öğrenci olduğum sıralar ama ev işleri ve is paylaşımı konusunda fazla șımartıldığı kesin. Annem çok taviz verdi ve veriyor o da bunun normal olduğunu düșünüyor çünkü hep böyle gördü.Sanirim tüm aile ablanızı çok şımartmışsınız . Anne babanızın çoktan olaya müdahale etmeleri gerekirdi . Dünya onun etrafında dönmüyor , oldukça bencil biri sanirim ve bu davranışları da kesinlikle bilinçsiz değil . Sadece her zaman onu on planda tuttuğunuz için , O da her koşulda önce benim keyfim diyor .
Ablanız hala okuyor daha ne yapacağı belli değilken ,siz bir duzen kurmuşsunuz , iş , evlilik hayırlısıyla şimdide bebek geliyor . Farkında olmadan sizi kıskanıyor bile olabilir
İşte en çok bu yüzden üzülüyorum yoksa burnu sürtsün derim ama hayatının kendi farkında olmasa da kritik zamanları bunlar hep. Benim yüzümden kötüye gider diye susuyorum.Seni çok iyi anlıyorum. Vicdan yapıyorsun , benim yüzümden ablamın hayatı kötüye giderse diye üzülüyorsun. Çok zor gerçekten hele evliyken. Yakında başıma gelecek şey bu benim de. Kardeşim istifa edip yanına geleceğim diyor sürekli. Bir kadın bulsa evlense diye dua ediyorum.
Anneniz hem eşinize hem de size büyük haksızlık yapıyor . Nasıl bir vefasızlık , kıymet bilmezliktir bu . Annenizle konusun ondan destek beklerken bu şekilde davranmasının sizi üzdüğünü nedenleriyle beraber anlatmayı deneyin .Eşimin ablası böyle olmazdı eminim ama olsa da başta katlanırım desem de yaşarken oyle olmadığını anlardım. Gelecek ay yapacağız konuşmamızı güzelce olsa bari... annem simdiden esime karşı cepheli o istemiyor diye..
Buna artık bir dur demelisiniz çünkü artık eşinizle aranızda problem haline gelmiş . Hamilesiniz ve bebeğin ilk ayları çok stresli geçebilir . O zamanlar insan başka sıkıntı kaldıramayacak halde olur . Ablanızla o günleri stressiz geçirmeniz çok zor . Aile huzurunuz için bi an evvel çözüm bulmalısınız .Kıskançlık hiç bilmez aslında hatta ceyizimin bir kısmını annem ablamin paralarıyla aldı ben öğrenci olduğum sıralar ama ev işleri ve is paylaşımı konusunda fazla șımartıldığı kesin. Annem çok taviz verdi ve veriyor o da bunun normal olduğunu düșünüyor çünkü hep böyle gördü.