Ablam hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

2 sene boyunca istemiş zaten ses etmemiş kocan daha ne yapsın aileniz de tuhafmış kusura bakmayın dediğim gibi görümceniz v.s falan olsa anneniz çingar çıkarırdı şimdiye

Annen senin mutluluğunu hiç düşünmüyor sanırım ...

Boyle durum benimde basimdan gecti.. Dayı oglu kalmisti benim yanimdada.. Seni cok iyi anliyorum.. Okulu bitinde dersane icin kalacakdi arkasindan kpss derken baya bir atlatacakti .. Esim artik köye ne zaman gideceksin dedi , oda hayirdir ne gelecek koyden demis.. Esim tekrardan ben bisi istemiyorum koyden, ne zaman gideceksin demis.. Hemen bileti aldi giti... Aklini kulanmadi, neymis atanasiya kadar baba si bakacakmis ne gerek varmis işe girmeyi.. Aklini kulanip iş bula bilirdi ve kendisini coktan düzenini kurmus olurdu.. Baya oluyor beni aramisti iş ariyorum diye, hic bişi demedim, cunku ben ona iki sene sanş vermistim... Bide aksamdan sonra gidiyordu okula ve haftada 2 veya 3 gun okulu vardi..

Sanirim tüm aile ablanızı çok şımartmışsınız . Anne babanızın çoktan olaya müdahale etmeleri gerekirdi . Dünya onun etrafında dönmüyor , oldukça bencil biri sanirim ve bu davranışları da kesinlikle bilinçsiz değil . Sadece her zaman onu on planda tuttuğunuz için , O da her koşulda önce benim keyfim diyor .
Ablanız hala okuyor daha ne yapacağı belli değilken ,siz bir duzen kurmuşsunuz , iş , evlilik hayırlısıyla şimdide bebek geliyor . Farkında olmadan sizi kıskanıyor bile olabilir

Bu esimin aklından geçti. Biraz arkadaşında kalsın hastalik gecene kadar dedi de temmuzda sınavı var. Zaten çalışmadı dogru düzgün ama simdi ben yollasam bu şekilde, çalışmadığını unutur, çalışamadığımdan puanım düşük geldi der. O kadar zaman sustuk sonuna gelmişken mahvetmeyelim diyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
kendi başının çaresine baksın. kırılcak mı diye umursamayın bile. bugün uyuz yarın daha önemli bir hastalık gelebilir. bebeğimi riske atamam diyin. ev arkadaşı bulsun çıksın gitsin. okulda bitmiş.benim de alanım dardı. 2. niversiteyi hem çalıştım hem okudum. dgs de 18. oldum türkiye genelinde. bu arada evlendim, vs iş hayatım hiç aksamadı hep çalıştım. herkes kendi sorumluluğunu kendi alsın küçük de değil

başaracak insan her türlü zor şartta başarır. hiç düşünmeyin

anneniz de tuhafmış gerçekten. benim de kızkardeşim sadece yaz stajı için bir kaç ay kalacaktı bizde. annem yeni evliyiz diye hiç sıcak bakmamıştı. üstelik evde zatn kayınvalidem olmasına rağmen. zaten yalnız kalamayacaktık.

önce kendinizi düşünün aileniz bile olsa.

Kıskançlık hiç bilmez aslında hatta ceyizimin bir kısmını annem ablamin paralarıyla aldı ben öğrenci olduğum sıralar ama ev işleri ve is paylaşımı konusunda fazla șımartıldığı kesin. Annem çok taviz verdi ve veriyor o da bunun normal olduğunu düșünüyor çünkü hep böyle gördü.

Kızma ama ablandan nefret ettim çünkü nefret edilesi bir insan.

Senin ve eşinin ise sabrınıza hayran kaldım, benim kardeşim geldiğinde 3. gün kalk bakalım yardım et diyoruz çünkü biz uğraşırken oturması batıyor

İşte en çok bu yüzden üzülüyorum yoksa burnu sürtsün derim ama hayatının kendi farkında olmasa da kritik zamanları bunlar hep. Benim yüzümden kötüye gider diye susuyorum.

siz annesi babası gibi olmuşsunuz resmen, kendini annesinin evinde yaşıyor sanıyor ama farkında değil sizin evinizde misafir aslında. böyle olaylara insanlar nasıl giriyor ben anlamıyorum, şahsen en yakınımı bile 2-3 gün dışında evimde misafir etmem ki 2 sene çok ama çok uzun bir zaman. abla ekstra rahat bir insan, ona da ayrı şaşırdım.

bence karşınıza alıp konuşacaksanız, gerekirse eşinizi öne atacaksınız yada bunları olduğu gibi annenize anlatın, anneniz konuşsun onunla, "eşimle aram bozulacak" falan diyin. eşiniz çok bile sabırlı bir insanmış. şaşırdım gerçekten.

Anneniz hem eşinize hem de size büyük haksızlık yapıyor . Nasıl bir vefasızlık , kıymet bilmezliktir bu . Annenizle konusun ondan destek beklerken bu şekilde davranmasının sizi üzdüğünü nedenleriyle beraber anlatmayı deneyin .

Hepsini okuyamadim tabi ki. Ablanizi nufusunuza mi aldınız bu ne ya insan kendi çocuğu olsa kabul etmez kizim bi sofra kur bi kaldır vi ev süpür çamaşır katla der bide hamilesiniz nasıl katlaniyosunuz buna şaka gibi

Buna artık bir dur demelisiniz çünkü artık eşinizle aranızda problem haline gelmiş . Hamilesiniz ve bebeğin ilk ayları çok stresli geçebilir . O zamanlar insan başka sıkıntı kaldıramayacak halde olur . Ablanızla o günleri stressiz geçirmeniz çok zor . Aile huzurunuz için bi an evvel çözüm bulmalısınız .

Ayrıca annenize, bana, toruna ne zaman sıra gelecek , bizi ne zaman düşüneceksin diye sorun bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…