Ablam hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

Ablanız çok anlayışsız çok ayıp yaptıgı.sonuçta el oğlu var bukadar itici davranıp sizide zor durumda bırakmamalı

Ablan gibi olan insanlardan aşırı nefret ediyorum. Sorumsuz , iyi niyeti suistimal eden, vurdum duymaz. Allah onları bildiği gibi yapsin insallah.
senin yerinde olsam daha fazla bende kalmasını asla müsade etmezdim. Doğrudan derdim abla artık kalman doğru değil aile huzurum bozuluyor diye. O da hak etmis oluyor sonuçta. Küçük kız çocuğu mu sanki hiç bir şeye elini sürmuyor. Sana da yazik hamile halinle çalıştığın halde o kadar işi yapmak zorunda misin sanki? Hanfendiye bak yan gelip yatma derdinde. Ayıp yani ayıp. Ben olsam bir gün bile katlanmam

Gerçekten pes diyorum..biran önce güzel bir dille konuşun onunla konuşamıyorsanız anne ya da babanıza anlatın durumu(insallah anlayışlıdırlar),onlar söylesinler sizi araya katmadan.mesela benim annem olsa kızım ablanın bebeği olmasına az kaldı yükü artıyor sen başka bir yerde devam et sana başka bir yer ayarlayalım hem 2 sene kalıcaktın sadece ablan olsa hiç sorun değil ama enişten var neticede deyip ikna etmeye çalışmalı diye düşünüyorum

Valla ablandan abla falan olmaz bence eşin kovmadan swn konuş çünkü adamda bi yerde ters bişe söler gerçekten ablan aşırı sorumsuz bi ew arkadaşı olsa bunun yüzde birini yapamazdı ailende garip geldi bana sen değil onlar demeli artık ablan ayrı ewe çıksın sende evini yurdunu bil el oğlu bi yere kadar idare eder die ki ablanın hiç idare edilecek yanı yok annene söle böle böle de bana da yazık eşime karşı zor durumda kalıyorum de

Ablanın maaşallahı var. Otel gibi kullanıyor evi. Ben bile ablama oturmaya gitsem yemek de yaparım evini de temizlerim. Keza sizinki iki yıldır orda.

Ablanın karakterini sevmedim. Eşim artık başbaşa kalmak istiyor de çık işin içinden.

Isin gercekten cok zor simdi bisey diyecek olsan 2 senelik cektigin zorluk sikinti cop olacak kimse o kadar sene bakti sikintisini cekti demeyecek evden kovdu diyecek insanoglu boyle yaptigin iyiligi degilde isine geleni algiliyo. Sesini cikarmasan huzurun kalmayacak. Allah yardimcin olsun

Ablanız da çok rahatmış ben size hak verdim.Konuşun o bunları yapmaya utanmıyor da siz söylemeye mi utanacaksınız çekineceksiniz.

abla değil sanki el epey şimartmışsiniz
gerekeni yapmışsiniz artık kendine ev tutsun ev üstüne ev olmuyor ablaniz. çok bencilmiş parasıda çok kıymetli hiç oturup bunları neden ablanizla konuşmadiniz bence konuşun korkmadım sonra ne yaptın ki oluyor. çok pasif davranmışsıniz oda bunu kullanmış anlayamaz ya roller karışmiş

Cok iyilik yapmıssiniz .Ama sonunda yine kotü olacaksinız .Bir an once kötu olun .Daha fazla sıkınti cekmeyin .Ne biçim abla bu ergen gibi tööbe yarabbim.

Peki aileniz bişey demiyor mu bakarken birlikte aynı evde kalmanız normal de evlendikten sonra niye sizle kalmaya devam etti insan rahat etmez yani eniştenin yanında ki benim ailem izin vermezdi .....ailenizle konuşun açık açık onlar söylesin artık orda kalman uygun değil diye ki ne öyle yabancı gibi evi kullanmak abla değil kuma olsa öyle davranmaz

Ben olsam alır karşıma kalbini kıra kıra açıkça konuşurdum. Siz küçüklüğünüzü biliyorsunuz da büyük büyüklüğünü bilmemiş.

Çook haklısın, ablan bencil düşüncesiz kaba bir insan, sen yapacagını yapmışsın, seneye kendine ev arkadaşı bulup çıksın, sağlıkçılarda ev arkadaşı olma durumu yaygındır, bulabilir kolayca, kimseyi araya sokma. Eşinle birlıkte konuş, biz planımızı ıkı sene kalcaksın diye yapmıştık,yaz sonuna kadar kendine düzen kur diye söyle, diğer konulara girme, bunca fedakarlığın boşa gider senden kötüsü olmaz

Tek bir sey aklima takiliyor!!!? Yav arkadas evliliginizde evinizde 3. Bir kisi sizi hic mi rahatsiz etmiyor? Ama ediyor iste canim. Annenle konussan ablanin durumunu anlatip esinle artik mahrem bir hayat surmek istedigini anlatsan

Ablanıza acayip gıcık oldum. İnsan otelde kalsa gördüğü insanlara selam verir bu ne terbiyesizlik hem evinde kalsın hem afra tafra yapsın. Valla eşiniz inanılmaz sabırlıymış. Benim ablam olsa ve bana bu şekilde davransa eşimden önce ben derim yeter artık diye. Ailenizle konuşun onlar usülünce söylesin, neden direk bana söylemedin diye küserse çok yorgundun hiç vaktin yoktu abla onunla mı uğraşacaksın diyin. Ayyy sinir boğdu beni empati yaptım da. Ben hamileyken kendime tahammül edemiyorum kimseyi çekemem.

Bir durum asla tek taraftan dinlenmez. Buna inanır, bunu yapar, bunu bilirim. Sizin tarafınızdan anlatıldığı kadarıyla tahammül sınırlarını zorlayan bir abla imajı var. Bir de hamileyseniz basit durumlar bile gözünüze batar hale gelebilir, bu gayet normal. Karşı taraftan anlayış beklediğimiz dönemdir bu. Tavsiyem düşüncelerinizi ablanıza sakince aktarın. İçinizde biriktirip patlamayın.

Çünkü siz ablanizi aşırı rahat ettirmissiniz orası sizin eviniz kuralları baştan koymaliydiniz.
Kendi odasını kendi temizlemeli ne bileyim yemek olayını halletmeli mesela.
Diyelim ki bi arkadaşıyla çıktı eve onu bu şekilde kim idare eder ki ?
Işte sizde baştan idare etmeyecektiniz o alışmış ekmek elden su gölden yaşıyor.
Mesela belirtin kuruyemiş yemek olayını ben kendime göre aldım iki canlıyım va.deyin sizi çok pasif gördüm ben.
Ev de istenmekte çok haklısınız esinizi o ne sürün ailenize anlatin durumu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…