Ablam hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

cok cok cok sinir bozucu bir durum..calisiyorum diye iyice herseyden elini cekmis..en dayanamadigim insan tipi keske basta boyle birseye kalkismasaydiniz .bilmiuormuydunU ablanizin. ukadar vurdumduymaz oldugunu..bence al karsina konus ..buyuk ihtinalle siz kotu olucaksiniz ailenizde kizacak size ins ole olmaz ama bole durumlarda hep bu sonuc olur ..

Okurken ben sinirlendim. Yanimda olsa ben dayanamaz kovardim onu.
Ailenize esinizin artik onu istemedigini, evliliginizin sIkIntIya gitdigini falan soyleyemez misiniz? Ben olsam esime ne kadar guvensem de ablamla esimin ayni evde kalmasini istemezdim. Ben kalsin desem ailem hayir derdi. Daha cok yeni evlisiniz. Bir de bebek geliyor. Esiniz iyi bile katlanmis. Bebek olunca hic birseye yetisemeyeceksiniz. Siz annelik bile yapmissiniz ablanizaama artik bundan sonrasi fedakarliktan cikmis. Eger ailenize durumu anlatmazsaniz evliliginiz tehlikeye girebilir esinizle araniz bozulabilir. Daha fazla tahammul dogru olmaz.

okurken yoruldum bitse artık diye bekledim hem dertlerden hem suskunluktan

Eşinizi çok çok taktir ettim. Adam maşallah sabır taşıymış. Aynı şekilde ablada görümcede olsa katlanılmaz. Hem öyle aile hayatı olmazki bana göre.. üçüncü bi kişi yanında rahat asla hareket edilemezmiş gibi geliyor bana. Bence ailenizde hatalı burada uyarmalıydılar çoktan. Birkaç arkadaş ev tutabilirlerdi geçim neymiş öğrenirdi hem.. ablanızla da ailenizlede konuşum. Bebeğiniz doğunca daha beter olucak herşey birde o lohusa halinizle.. düşünemiyorum kendimi yerinizde

Biran önce gönderin ablanızı evden. El olsa utanır sıkılır hamile der evinde kalıyorum der elinden gelen desteği gösterir. Ama akraba böyle işte maalesef. Durduk yere ilaç kullanıcaksınız bide gerçekten kovma sebebi.. kovmayın ama gitmesi gerektiğini söyleyin

Sen ablana bakmak zorunda değilsin ki boş yere vicdan yapmişsın...annesi değilsin annesi olsan bile bu yaştaki kadın kendi işini kendisi yapmalı...bence çok yüz vermişsin ablana

Ablanda cok galesizmis be hem hamilesin sana yardimci olmasi gerekiyo ne kadar sen soz vermis olsanda insan azcik utanir sen yemek yaparken temizlik yaparken bence hemen konusmalisin yoksa cok yipranirsin soyleyemiyosan annenle konus bi sekilde halletmelisin bu sorunu

Okurken yoruldum ruhum daraldi.
Bir de hani abla olunca farklı oluyor kirmamak için elinizden geleni yapıyorsunuz değil mi?
Emin olun sizin yerinizde başkası olsa coktaaaan tavrını koyup evden yollamıştı.
Fazla sabirlisiniz maşallah.
Hamile olarak iyi bile dayanmissiniz.
Ben olsam anneme söylerim uygun bir dille artık kalmaması için bir çözüm ararız. Annen derse sorun olmaz sen söylersen tavır alır büyük ihtimal.
Gerçekten düşüncesiz biriymiş üzüldüm;(
İnşallah sorun büyümeden çözülür

Bence siz onun ablası olmuşsunuz.Bu kadar tahammül etmeyin. Verin eline vileda toz bezi.Haydi yardıma.Bugün yemekler senden.Olmadı postalayın evden.

Bu nedir yaa evladı olsa bu kadarına katlanamaz alır karşısında konuşur insan çalışıyorsa tutsun bi ev baksın kendine koca kadın ne zamana kadar sırtınızdan geçinecek yemek Yok temizlik Yok yardım Yok otel olarak kullanıyor evinizi beş kuruş destekte bulunmadan çok ayıp bence yaptığı hiç nezaket denen bişey Yok ablanızda

Şiştim.
Ablaniz baba evinin maddi rahatlığını ve öğrenci evinin serbestliğini toplu şekilde sizin evinizde bulmuş. Pes
Söylemeden gecemiycem, eşiniz seçik sabirliymis.
Bu uyuz muhabbetini ailenize açın ve ablanizi gonderin

ay kıyamam ben sana çok güzel yazmışsın sıkılmadan okudum sen o kadar merhametlisin , kusura bakma ,ablan kabul ediyoruz sen laf söylersin fakat başkAsı söyledimi gücüne gider ammavelakin ablanda bir o kadar merhametsizmiş ben acıdım sAna yahu

Artık eşimle yalnız kalmak istiyorum dersin olur biter.uzatma söyle böyle diye yoksa is çok dallanir budaklanir.
Ablana soylenecek söz çok aslında da..

Bence o bahane ile ablanızı evden yollayın artık . Nasıl ayakta duracağına da o karar versin .
Eşimiz maşallah çok sabırlıymış .
Anlattıklarınızda tek Zihnme oturmayan gece dışarıda başka şehirde ama bize haber vermiyor deyişiniz oldu. Nihayetinde çocuğunuz değil .. ama bunun dışındaki her meselede haklısınız Allah aşkına kırmıcam diye de düşünmeyin bence kırılması gerekirse kırılır yani bu şekilde de siz çok kırılıyorsunuz

Eve uyuz getirme olayına kadar bir derece hazmedilirdi.. Bebeğe zarar gelse umru olmayacak Allah korusun!!
Bu ne rahatlık.. Önce bebeğiniz evliliğiniz. Gönderin artık .

Bi kısmet bulunda gönderin.
Bebeginizide Allah analı babalı büyütsün bir avazda inşallah

Hatayi bastan yapmissiniz bu kadar uzun sure kimse kimseyi evinde agirlayamaz illa patlak verir hele ki ablaniz gibi sorumsuz biriyse
Size yük olmaya gelmis besbelli
Cagirin bir yardimci ev icin.
Ailenize de anne ablam beni hamile halimle cok yoruyor lutfen soyle yanimizdan ayrilsin deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…