Ablam hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

Çok kullandırmışsınız kendinizi anne de böyle işe yaramaz ablayı sizin üstünüze yıkıp kurtulmak istemiş. Neyse ki şimdi herşey yoluna girmiş. Konuyu okurken her satırda yok artık diye diye yoruldum.

Ay icimde kalmasin bu davranislari sergileyen abla degil eli ayagi tutan calisan para kazanan cocugun olsa iki cift laf edersin. Ailenin alinmasi da cok tuhaf o yasa gelip sorumsuz olan kim olursa olsun uyarilmali. Hersey gecip gitmis zaten saglikla mutlulukla buyutun bebeyi

Offf lohusa depresyonu çok üzüldüm ve annenizin anlayışsızlığına hayret ettim. Ama siz bi ailesiniz eşinizle size bişey olmasın her şey daha da iyiye gider inşallah

Ayyy benim erkek kardeşim böyle bende yeni evliyim geldi çöktü evime valla hepsini okuyadim ama siz anladığım kadarıyla çok sabirlisiniz ben laf sokuyorum yeme vizede bırak utanmıyor musun diyorum yok utanmıyor yine ne bulsa yiyor içiyor yatıyor

ay annene de sinir oldum şu an
yuh diyorum yaa
kocaman kadının ne işi vardı zaten yeni evli çiftin evinde densiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…