- 12 Mayıs 2014
- 285
- 121
- Konu Sahibi Sliimshady
Ters anlayacagin bir dille soylemek istemem.. Bu sitede gelin-görümce-kaynana ilişkilerine dair binlerce başlik var. Gözlemlerim ve tecrübelerime dayanarak şunu soyleyebilirim, sen ve annen pek çok ailede oldugu gibi dogal bir kalkan oluşturmuşsunuz abin için. Kizin sifati "gelin adayi" oldugu icin zaten 1-0 yenik basliyor.
Kiz gercekten kotu biri de olabilir, iyi biri de. Bunu bilemeyiz. Ama yapmamaniz gereken sey annenizle birbirinizi doldurmak. Yarin evlilik oldugunda her sey daha da beter olur boyle devam ederseniz. Annenize daha fazla onyargi ve olumsuz dusunce katmayin. Kizin annenizi aramasi kotu bir sey degil. Baska biri de hic aramadigi icin "ay ne soguk" da der. Yani her seyi olumsuz dusunmemek lazim.
Bana gore bilincaltinizdaki dusunce "bu kiz kotu, kotu seyler yapti eskiden" değil, "hiçbirimiz mukemmel degiliz, bu kiz da şansi hakediyor" olmali.
Iste ben annemi doldurmamak icin icimden gecenleri tam olarak anlatamiyorum zaten o ilk olarak bu konuyu bana acti.
Ilerde esi olabilir bu durum oldugundan ben anneme fazla bisey anlatamiyorum
Ama insanlik hali bi olay oldugunda soyluyorum boyle oldu diye.
Ben gercekten gelin gorumce oladak hic bakmadim bu olaya hep abimin evlenmesini istedim daha oncede tanistigim bi kiz arkadasi oldu, belki bende abimi kiskanma gibi bir sey vardir desem o kiZida sevmeyebilirdim.
Ozelestiride yapiyorum tabi ki.
Belki hata bendedir diyorum Ama gercekten hataminbulamiyorum.