Abimin kiz arkadasi.

Yani kizin karakterinden bagimsiz olarak bence durum zaten bicimsiz. Garip bir durum, abin sandigin kadar mukemmel degil bence, evet kiz garip ama abinin kafasi da garip.
Baska kiz yok mu, abinle nerde tanismislar, abine bu durum garip gelmiyor mu?

Bulundugumuz yer cook buyuk bir yer degil arkadaslar vasitasiyla tanismislar.
Abim benim on yargili yaklastigimi bu yuzden annemide doldurusa getirdigimi dusunuyor.
O yuzden her zaman ben suclu duruma dusuyorum ama gercekten onyargimi yenmeye ozen gosterdim tanisirken ve kiza saygisiz ya da itici bi davranista bulunmadim.

Mesela cok civik davranmasi gibi.
Daha kiz arkadasi olmasina ragmen surekli annemi arayip annemi gormeye falan geliyormus tabi ki guzel birsey ama annem bu durumdan rahatsizlik duyuyor.
Annem davranislarini yapmacik bir de yakisiksiz buluyormus.
bana kız değil de siz kızın her davranışının altında bir şey arıyormuşsunuz gibi geldi. şurada kızın hakkında "haaa evet" diyeceğimiz tek bir şey yazmadın.
hem anneni ayrıca ayıpladım kendisinin de kızı olan bir kadın olarak başka bir kıza "cıvık" dememesi lazımdı çok ayıp.

Ben kizi ogrendigimde on yargilarimi atarak kizla yeniden tanismis gibi davrandim. Abimi asla kucuk dusurmemek icin hep cok saygili oldum ona karsi.
tabi ki benim sevgilim degil ama sonucta ciddi dusundugu bi kiz.
Ilerde bir suru sorun yasamasindan korkuyorum bu kizla.
Sen belki kızın açığını bulmaya çalıştıkça abin sana kızalabilir korumaya alabilir arada sen kalirsin abin kendi görsün ne gorecekse

Kız abini gerçekten seviyordur, geçmişinden pişmandır ve bu yüzden seni bir tehdit olarak görüyordur.

Abine asla söyleme. Evliliğe giden bir yolda, ilişkinin zaten limoni olduğu bir gelin adayiyla sen kötü olursun. Görümce damgasi yersin. Zaten etik olarak da abine soylemen dogru degil bence. Belki de her seyi konustular, abinin her seyden haberi var? Bilemezsin bunlari..

Tek yavsiyem, madem aranizda soguk ruzgarlar var kizla ve evlilige gidiyor iliski, git kizla konuş. Geçmiş senin geçmişin, ilişki sizin iliskiniz, brn asla karismam de mesela.. Belki araniz hic ummadigin kadar duzelir. Ve unutma insanlar hatalariyla vardir, ders alir, olgunlasir ve degisir. Önyargili olmamalisin..

Dedigin cok mantikli evet.
Konusmak isterim benDe. Ama bazi insanlari bazen hissedersiniz ya guvensizligini bu oyle birsey.
Konusurum iyi de olurum evet ama sonrasinda beni abime annemi abime kotuleyip, beni kotu durumuna dusurmeyecegini bilemiyorum.

bana kız değil de siz kızın her davranışının altında bir şey arıyormuşsunuz gibi geldi. şurada kızın hakkında "haaa evet" diyeceğimiz tek bir şey yazmadın.
hem anneni ayrıca ayıpladım kendisinin de kızı olan bir kadın olarak başka bir kıza "cıvık" dememesi lazımdı çok ayıp.

Bazen davranislar hareketler mimikler bazi seyleri anlatir.
Burda anlatamadigim seyler onlar.
Annem direk civik bi kiz demedi ben anlattiklarini ozetle civik buldugunu soyledim.
Civiktan kastimda yani biraz daha yayvan davranisli. Oturaksiz.

Annem direk civik bi kiz demedi ben anlattiklarini ozetle civik buldugunu soyledim.
Bazen insan tanimasa bile hisseder nasıl bir karaktere sahip olduğunu ama siz yinede aralarina girmeyin bence abiniz sizi cephe almış şimdiden abiniz kendi görür tanidikca

bazı insanları içimiz almaz, bu bazen haklı bir önsezidir, bazen de haksızdır. şu durumda yapacağın iki şey var ya panndora panndora 'nın dediği gibi bir uzlaşma yoluna gideceksin ya da uzak duracaksın. ama sakın ha sakın abinle kız arasına girmeye çalışma.
kızın gerçekten pişman olup olmayacağını bilemeyeceğin gibi arkadaşınla arasında senin bilmediğin şeyler de yaşanmış olabilir.

Hiç karışmayın bence, kabak başınıza patlar, iftiracı kıskanç kötü görümce diye adınız çıkar abinizle aranız bozulduğu ile kalır. İlerde başka sebepten ayrılırlarsa siz ayırdı olursunuz.
Bu konularda anne babanızın müdahil olması daha doğru onlara çaktırmadan anlatın abinizle yüz göz olmak yerine
Abiniz görmüyorsa fark etmiyorsa kendi sorunu. Ya da görüyordur ama sorun da etmiyor olabilir.

Merabalar
Evet benim de basimdaki dert baska bir dert.
Abimin sevgilisi!

Simdi kizlar abim iyi bir ise sahip hos ideal bir erkek.
Bu kizsa karakteri oturmamis degisik birisi.
Kiz, normal bir arkadasimin eski sevgilisi abimin yeni sevgilisi.

Abim evlenecegi bi kiz oldugunu ciddi oldugunu falan soyledi bu kizla bizi tanistirdi. Aileler falanda tanisti.
Ailesi cok muazzam bir aile.
Ama bu sahis acayip sinsi benden nefret ediyor ve surekli abimin yaninda benim erkek arkadasimdan veya abimin hoslanmayacagi konulardan konusuyor.
Anneme cok iyi davraniyor ama annemde bazi harkeetlerinden rahatsiz.
Ben Abime ilk ciktiklarinda ona hic bu durumdan hoslanmadigimi soyledim.
Ya cildircam gercekten!

Asil onemli olansa kizin benim arkadasima yaptiklari ve cok temiz bir gecmisinin olmayisi.
Arkadasimi aldatmasi gibi bazi durumlarda var.
Bunlari abime nasil anlatirim basil soylerim bilmiyorum ama ne zaman agzimi acsam ben insanlari iyi analiz ederim sen bosver deyip konuyu degistiriyor.

Napcagimi gercekten bilmiyorum.
Kimseyi de kirmak istemiyorum
Aklimdan bir turlu cikmiyor napabilirim ki
Kızın sana neden böyle davrandığı ortada. Ağabeyine onu ispiyonlamandan korkuyor, o yüzden sana çamur atıyor önce, sonra ben böyle böyle yaptım diye iftira atıyor diyecek. Bence ağabeyinle bir an önce konuş.

bazı insanları içimiz almaz, bu bazen haklı bir önsezidir, bazen de haksızdır. şu durumda yapacağın iki şey var ya panndora panndora 'nın dediği gibi bir uzlaşma yoluna gideceksin ya da uzak duracaksın. ama sakın ha sakın abinle kız arasına girmeye çalışma.
kızın gerçekten pişman olup olmayacağını bilemeyeceğin gibi arkadaşınla arasında senin bilmediğin şeyler de yaşanmış olabilir.

Ben zaten aralarina girmek derken asla aralarini bozmak icin turlu seyler uretmem ama bu durum her gun aile icinde ve ben her gun huzursuz oluyorum annemde huzursuz oluyor.
Arkadasim cok yakin bi arkadasim aralarinda olanlara ben bazilarina sahit oldugum icin cok net konusuyorum.
Yoksa arkadasim bana yalanda soyluyor olabilirdi kizi suclayamazdim gormedigim bir seyle.

Bilmiyorum.
Kizin nasil bir kiz oldugunu gercekte, yPtiklarini anlatmamali miyim?
kendisi görmeli diye düşünüyorum çünkü sen bişey dediğinde sevmediğin için yapıyosun dicek ki ztn bnmleyken nasıl davrandığı önemli gibi bi düşüncesi var abinin göze batar iyice bişey dersen

Hiç karışmayın bence, kabak başınıza patlar, iftiracı kıskanç kötü görümce diye adınız çıkar abinizle aranız bozulduğu ile kalır. İlerde başka sebepten ayrılırlarsa siz ayırdı olursunuz.
Bu konularda anne babanızın müdahil olması daha doğru onlara çaktırmadan anlatın abinizle yüz göz olmak yerine
Abiniz görmüyorsa fark etmiyorsa kendi sorunu. Ya da görüyordur ama sorun da etmiyor olabilir.

Evet dedigin gibi suan bile ben kotu gorumce damgasi yedim burda bile anlamadim ki.
Ya hic karismicam ya da tam karisicam noluyosa olsun dicem bilmiyorum.

Kızın sana neden böyle davrandığı ortada. Ağabeyine onu ispiyonlamandan korkuyor, o yüzden sana çamur atıyor önce, sonra ben böyle böyle yaptım diye iftira atıyor diyecek. Bence ağabeyinle bir an önce konuş.

Olabilir o dediginizde.
Konusup konusmama da surekli kararsizim napcagimi bilemiyorum

Dedigin cok mantikli evet.
Konusmak isterim benDe. Ama bazi insanlari bazen hissedersiniz ya guvensizligini bu oyle birsey.
Konusurum iyi de olurum evet ama sonrasinda beni abime annemi abime kotuleyip, beni kotu durumuna dusurmeyecegini bilemiyorum.

Ters anlayacagin bir dille soylemek istemem.. Bu sitede gelin-görümce-kaynana ilişkilerine dair binlerce başlik var. Gözlemlerim ve tecrübelerime dayanarak şunu soyleyebilirim, sen ve annen pek çok ailede oldugu gibi dogal bir kalkan oluşturmuşsunuz abin için. Kizin sifati "gelin adayi" oldugu icin zaten 1-0 yenik basliyor.
Kiz gercekten kotu biri de olabilir, iyi biri de. Bunu bilemeyiz. Ama yapmamaniz gereken sey annenizle birbirinizi doldurmak. Yarin evlilik oldugunda her sey daha da beter olur boyle devam ederseniz. Annenize daha fazla onyargi ve olumsuz dusunce katmayin. Kizin annenizi aramasi kotu bir sey degil. Baska biri de hic aramadigi icin "ay ne soguk" da der. Yani her seyi olumsuz dusunmemek lazim.

Bana gore bilincaltinizdaki dusunce "bu kiz kotu, kotu seyler yapti eskiden" değil, "hiçbirimiz mukemmel degiliz, bu kiz da şansi hakediyor" olmali.

Bazen insan tanimasa bile hisseder nasıl bir karaktere sahip olduğunu ama siz yinede aralarina girmeyin bence abiniz sizi cephe almış şimdiden abiniz kendi görür tanidikca

Beni tek uzen de bu zaten hic karismasamda kiz beni oyle bir yansitiyorki sanki hic dersinde isinde gucunde olmayan surekli gezip tozan bi kiz gibi yansitiyor.

annen samimiyet kurmasa kız gelip anneni görmez sık sık. Ne var ki bunda gelip görmesi ziyaret etmesini nasıl sorun yapıyor annen yada sen? kesinlikle karışmamalısın

Ben zaten aralarina girmek derken asla aralarini bozmak icin turlu seyler uretmem ama bu durum her gun aile icinde ve ben her gun huzursuz oluyorum annemde huzursuz oluyor.
Arkadasim cok yakin bi arkadasim aralarinda olanlara ben bazilarina sahit oldugum icin cok net konusuyorum.
Yoksa arkadasim bana yalanda soyluyor olabilirdi kizi suclayamazdim gormedigim bir seyle.
arkadaşın hala yalan söylüyor olabilir, sen kızın aldattığını görmediysen yine de inanma.
kız sen tepki verdiğin için devam ediyor olabilir iğnelemelerini bir süre duymazdan gel, eğer o da işe yaramazsa bir iki kere abinin yanında da olsa tersle bir daha yapmaz bence.
ya da kızla açıkça konuş. abimle ilişkine karşı değilim, ikiniz de yetişkinsiniz beni alakadar etmez de o şekilde davran. kız zaten senin dediğin gibi biriyse abin de kör değilse eninde sonunda görecektir.

X