Abimin kiz arkadasi.

Bence seni ilgilendirmiyor ..Heleki kizin gecmisi .. burnunu fazla sokuyorsun
hareketlerini sevmiyor olabilirsin ama abin istemedikce ayrilmak zorunda degil

benim esiminde ailesi bana bayilmiyor hareketlerimi sevmiyor .. sevmek zorundada degil ..
hatta esim benimle nikah kiydiginda annesinin haberi bile yoktu ogrenip oglum evlenmissin hayirli olsun diye aramisti..
kimseyi ilgilendirmiyor anlayacagin ONLAR ARASINDA MUTLUYSA

oyuzden otur oturdugun yere ..

Beni belki ilgilendirmeyen kismi aralarindaki iliskidir ama bize karsi davranislari ara bozma cabalari alttan alttan yaptiklari yani bunlara goz yumamiyorum malesef.

İşte abin biraz ben bilirim havasında oldugu için sen kötü olursun sonra oda tehlike kız zaten mal mal konuşuyomuş onun hoşuna gidicek bi duruma düşme

Tepkiniz bunlarsa kıza belli edin, çözüm ağabeyin kızdan ayrılması değil, bir erkekte olması gereken davranışı sürdürüyor. Kendine bir yanlışı yoksa ilişkisine devam eder, sırf kız kardeşinin kuruntuları için ilişki bitirmez, bitirmemeli de.

Sadece siz farkedebiliyorsanız aslında sorun yok. Başka birine zaten anlatamasınız bu durumu. Diğer herkesin "sen ne uyduruyorsun?" diye bakacağı bir hal bu..

Siz bir seyin hirsini benden mi cikariyorsunuz uslubunuza dikkat eder misiniz lutfen?
Ben burda gercekten bi sorunum var saygi cercevesi icinde sorunumu anlatmisim saygisizlik yapmaniza gerek yok.

görümce "detected". abiniz bir birey sizden bağımsız sizin hoşunuza gitmeyen kararlar veriyor olması o kararın yanlış olduğunu göstermez... evleneceği kız içinde sizden onay almasına gerek yok. abinizin ilişkisini bozmak için burada yardım istiyorsunuz resmen..

Bunu sadece annemle paylastim doldurmak amacli olmasin diye bir sure soylemedim.
Ama annemde biseylerden rahatsiz olmaya baslayinca bende soyledim.
Belki tek ben hissetseydim kuruntuluyum dersim ama cok acik.

Beni belki ilgilendirmeyen kismi aralarindaki iliskidir ama bize karsi davranislari ara bozma cabalari alttan alttan yaptiklari yani bunlara goz yumamiyorum malesef.
peki şöyle sorayım:
sen kıza kötü davrandığın için mi kız bunları yapıyor, yoksa kız bunları yaptığı için mi sen kıza kötü davranıyorsun.
arkadaşınla olan durumundan yola çıkarak diyorum ki bence ilk seçenek daha ağır basıyor. değilse bile. görme, duyma, önemseme, gerekmedikçe muhatap olma, abinin sevgilisi senin değil.

Abimin kendi kafasi sadece su yonde benleyken bana bi yanlis yapmadiysa sorun yok yaparsa biter kafasinda.
Ama iste her sey de onun dusundugu gibi olmuyor.

Yani kizin karakterinden bagimsiz olarak bence durum zaten bicimsiz. Garip bir durum, abin sandigin kadar mukemmel degil bence, evet kiz garip ama abinin kafasi da garip.
Baska kiz yok mu, abinle nerde tanismislar, abine bu durum garip gelmiyor mu?

Acık acık söyleyin abinize.Kabul ederse kendi bileceği is etmezse yine bilecegi is.
Sizde lafınızı esirgemeyin.Baktınız abinizin hosuna gitmeyen seylerden konusuyor.Sizde onun eski sevgilisinden bahsedin abinizde anlar heralde kendisi kasınıyor cünkü

Ben kizi ogrendigimde on yargilarimi atarak kizla yeniden tanismis gibi davrandim. Abimi asla kucuk dusurmemek icin hep cok saygili oldum ona karsi.
tabi ki benim sevgilim degil ama sonucta ciddi dusundugu bi kiz.
Ilerde bir suru sorun yasamasindan korkuyorum bu kizla.

Siz bir seyin hirsini benden mi cikariyorsunuz uslubunuza dikkat eder misiniz lutfen?
Ben burda gercekten bi sorunum var saygi cercevesi icinde sorunumu anlatmisim saygisizlik yapmaniza gerek yok.

Ne hirsim olsun
Evlenme karari verirken sana soran olmus mu ? Yok
Seni ilgilendiriyor mu ? Yok
Abin rahatsiz olursa veya isterse kendi ayrilir zaten
En az senin kadar beyni vardir onunda
Zorla milletin huzurunu kaciranlara garezim var evet

Annenizin rahatsız olduğu şeyler ne?

Mesela cok civik davranmasi gibi.
Daha kiz arkadasi olmasina ragmen surekli annemi arayip annemi gormeye falan geliyormus tabi ki guzel birsey ama annem bu durumdan rahatsizlik duyuyor.
Annem davranislarini yapmacik bir de yakisiksiz buluyormus.

Annenizin rahatsız olduğu şeyler ne?
çok sorgucu gördüm seni kelebek, üşenmeden her detayı soruyorsun

eğer kızın genel hali tavrı buysa yapabileceğin bir şey yok. karışmayıp abinin zamanla anlamasını bekleyeceksin.

Kız abini gerçekten seviyordur, geçmişinden pişmandır ve bu yüzden seni bir tehdit olarak görüyordur.

Abine asla söyleme. Evliliğe giden bir yolda, ilişkinin zaten limoni olduğu bir gelin adayiyla sen kötü olursun. Görümce damgasi yersin. Zaten etik olarak da abine soylemen dogru degil bence. Belki de her seyi konustular, abinin her seyden haberi var? Bilemezsin bunlari..

Tek yavsiyem, madem aranizda soguk ruzgarlar var kizla ve evlilige gidiyor iliski, git kizla konuş. Geçmiş senin geçmişin, ilişki sizin iliskiniz, brn asla karismam de mesela.. Belki araniz hic ummadigin kadar duzelir. Ve unutma insanlar hatalariyla vardir, ders alir, olgunlasir ve degisir. Önyargili olmamalisin..

peki bu kız sizin abinize anlatıcağınızı hiç tahmin etmiyor mu?sizi bile kötülemeye çalışırken alttan alttan bence kafasında mutlaka bir planı vardır kendi haklı çıkartacak hiç karışmayın derim ben.sizin durumunuzda zor anlıyorum sizi ama bırakın abinize o görsün anlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…