- 10 Ekim 2014
- 31.534
- 141.009
-
- Konu Sahibi Sliimshady
aslında oluyor.
kız geçmişinde hata yapmış olabilir, ya da yaptıkları sence hata olabilir ama abini gerçekten abinin hayatındayken ne yaptığı ilgilendirir.
üzgünüm ama seni ise hiç ilgilendirmez. abin üzülmesin diye sen bildiklerini anlatırsın ama anlattıklarınla ne yapacağı abinin vereceği bir karar senin değil.
Benim acigimi arar gibi.
Abim benim iliskimi biliyor ama onla fazla konusmam bu konulari.
Iste hatirliyo musun sizi surda gormustum soyleydiniz boyleydiniz
Ama o cocukta bi sinsilik var cart curt tarzinda bi abinin kardesi icin soylediklerinde hoslanmayacagi seylerden konusuyor.
Ama bunu oyle tatli tatli alttan alttan soyluyor ki sadece ben fark ediyorum.
Bence seni ilgilendirmiyor ..Heleki kizin gecmisi .. burnunu fazla sokuyorsun
hareketlerini sevmiyor olabilirsin ama abin istemedikce ayrilmak zorunda degil
benim esiminde ailesi bana bayilmiyor hareketlerimi sevmiyor .. sevmek zorundada degil ..
hatta esim benimle nikah kiydiginda annesinin haberi bile yoktu ogrenip oglum evlenmissin hayirli olsun diye aramisti..
kimseyi ilgilendirmiyor anlayacagin ONLAR ARASINDA MUTLUYSA
oyuzden otur oturdugun yere ..
Bende konuyu anlamaya çalışıyorum zaten normal arkadaşım diye not yoktu arkadaşımın eski arkadaşı yazmışsınızNormal bir arkadasimin demisim ama..
Tepkiniz bunlarsa kıza belli edin, çözüm ağabeyin kızdan ayrılması değil, bir erkekte olması gereken davranışı sürdürüyor. Kendine bir yanlışı yoksa ilişkisine devam eder, sırf kız kardeşinin kuruntuları için ilişki bitirmez, bitirmemeli de.
Sadece siz farkedebiliyorsanız aslında sorun yok. Başka birine zaten anlatamasınız bu durumu. Diğer herkesin "sen ne uyduruyorsun?" diye bakacağı bir hal bu..
peki şöyle sorayım:Beni belki ilgilendirmeyen kismi aralarindaki iliskidir ama bize karsi davranislari ara bozma cabalari alttan alttan yaptiklari yani bunlara goz yumamiyorum malesef.
Arkadasimin eski arkadasi olunca sevgilim olmuyo arkadasim dedigim kisi ama neyse karisiklik olmus orda pardonBende konuyu anlamaya çalışıyorum zaten normal arkadaşım diye not yoktu arkadaşımın eski arkadaşı yazmışsınız
Abimin kendi kafasi sadece su yonde benleyken bana bi yanlis yapmadiysa sorun yok yaparsa biter kafasinda.
Ama iste her sey de onun dusundugu gibi olmuyor.
Bunu sadece annemle paylastim doldurmak amacli olmasin diye bir sure soylemedim.
Ama annemde biseylerden rahatsiz olmaya baslayinca bende soyledim.
Belki tek ben hissetseydim kuruntuluyum dersim ama cok acik.
peki şöyle sorayım:
sen kıza kötü davrandığın için mi kız bunları yapıyor, yoksa kız bunları yaptığı için mi sen kıza kötü davranıyorsun.
arkadaşınla olan durumundan yola çıkarak diyorum ki bence ilk seçenek daha ağır basıyor. değilse bile. görme, duyma, önemseme, gerekmedikçe muhatap olma, abinin sevgilisi senin değil.
Siz bir seyin hirsini benden mi cikariyorsunuz uslubunuza dikkat eder misiniz lutfen?
Ben burda gercekten bi sorunum var saygi cercevesi icinde sorunumu anlatmisim saygisizlik yapmaniza gerek yok.
Annenizin rahatsız olduğu şeyler ne?
çok sorgucu gördüm seni kelebek, üşenmeden her detayı soruyorsunAnnenizin rahatsız olduğu şeyler ne?
eğer kızın genel hali tavrı buysa yapabileceğin bir şey yok. karışmayıp abinin zamanla anlamasını bekleyeceksin.Ben kizi ogrendigimde on yargilarimi atarak kizla yeniden tanismis gibi davrandim. Abimi asla kucuk dusurmemek icin hep cok saygili oldum ona karsi.
tabi ki benim sevgilim degil ama sonucta ciddi dusundugu bi kiz.
Ilerde bir suru sorun yasamasindan korkuyorum bu kizla.