Abimin kız arkadaşı

Kızın garanti işi olmaması ve babasının borcunu ödüyor olması sizi ilgilendirmez ve bu bir eksiklik değil. Çalışmayadabilirdi. Kız bankamatik değil sonuçta evlendikten sonra belki isterse çalışmaz da.
Onun dışındaki meselelerde haklısınız gerçekten sıkıntılı bir annesi var anlattıklarınıza göre. Ve abiniz de kız da olgun insanlar değiller demek ki. Bu meseleyi yönetemiyorlar.
Anneme laf edilecek dil uzatılacak olsa kayıtsız kalamazdım tabii ki. Ama onun dışında yerinizde olsam karışmazdım. Çünkü bu olay size patlar. Abiniz yetişkin sonuçta kendi kararı üzülseniz de engel olamazsınız kafaya koyduysa.

Nişanlılıkta bu kadar şeyleri yapanı evlendiğinde annesiyle neler yapar kestiremiyorum. Rabbim korusun böyle insanlardan ama abin de bunları görüp evleniyorsa yapıcak bişey yok 30 yaşındaki insana çok müdahil olamazsınız. Zamanın da abimde nişanı atamadı şuan mutsuz.

Miami beklentisi fazla kaçmış durumlar uymuyorsa iş bitsin abiniz üzülmesin yerinizde olsam tepkisiz kalırdım ki hep böyle yaptım kimsenin kararlarıyla ilgilenmem.

işin trajikomik yani istemedik bile daha kızı.. Gözümüzün önünde yakacak kendini demek ki el mahkum..

işin trajikomik yani istemedik bile daha kızı.. Gözümüzün önünde yakacak kendini demek ki el mahkum..
Nasıl daha ortada resmi bişeyler olmadan yüz göz oluyor. Hoş sizin için iyi olmuş daha erken göstermiş gerçek yüzlerini. Umarım abinizde döner yol yakınken

Hayret yani 30 yaşına gelmiş kardeşiniz sizin yüzünüzden evlenememiş besbelli
Kız evi naz evi kardeşin tabiki para harcayacak rahat bırakında bir yuva kursun konu sahibi sende az fesat değilsin yani yazık yahu erkek kardeşine

Para harcanır da ailenin evinde göremediğini sâfi koca evinde görebilmek için evlenilmez. Küçük sinek mide bulandırır bunlarınki artık at sineği oldu.
Siz daha istenmeden anneniz bilezik istedi mi?
İnsanların hayatlarında yaşadıkları talihsizlikleri boşanmış bu,dul diye kınadı mı?
Bütün gün sevgilinizin annesi sizi gezdirdikten sonra akşam evine kalmaya davet etmedi diye ilgilenmediler bizimle dedi mi? Lütfen gerçekçi olun biraz..

abin tanışmış ama konuda abiden başka herkes var
bırakın bir adam baksın karar versin çocukmu bu
müdahale etmeyin
görmüyormu yaşananları abin
bu ne şiddet bu celal
sanki abine gelin değil sana yenge derdine düşmüşsün :)

Yalniz ayni durumda bir erkek olsaydi ve 1000 liradan 5 yıl ailesinin borcunu ödeyecek olsaydı amaninn yikilirdi buralar..oyle seymi olur erkek mi kalmadi sal ipini gitsin o sizin paraniz niye onlara veriyorsunuz vs vs bu ögutler havada uçuşurdu..adil olalim biraz..

Vaziyet böyleyken bende abimin böyle bir eşi olsun istemem ama tek laf bile etmem bununla ilgili, Çünkü hayat onun hayatı, Karar onun kararı.. Birde ne kadar engel olmaya çalışırsanız Sizin verdiğiniz kararı kabullendirmeye çalışırsanız zararlı çıkarsınız.. Abinize destek olmak istiyorsanız sadece dinleyin.Yorum yapmayın . .. Anneniz hakkında bu kadar kötü yorumlar yapan kıymetli dengesiz dunurlerle görüşmek zorunda değilsiniz... Bu sizi bağlar...

Bu dediğinizin gerçek hayatta karşılığı yok çünkü.
Nedeni basit, kadın evi geçindirmekle yükümlü değil.
Dünyanın her yerinde bu böyle.
20.yy dan kalma kadını ucuz iş gücü olarak değerlendiren kapitalizmin, idealize edilmiş eşitlik yalanlarına kapitalist toplumlar bile inanmıyor artık.
Bir kadının çalışmama çocuklarını büyütme hakkı vardır.
Bunları mezun olur olmaz çalışmaya başlamış, emeğin kutsallığına inanan 10 yıldır çalışan bir kadın olarak yazıyorum.

Son düzenleme:
Can sikin

Hayir canim kadın erkek eşittir..o yuzden şartlar ve imkanlarda aynıdır.. ayni durumu burda bir kadin kocasi icin anlatiyor olsaydi yikilmisti buralar

Kızı

Kızın niyeti pek parlak gelmedi bana. Aynı birebir aynı şeyleri yaşadık çünkü abimde. Kızın annesi gereksiz samimiyet abimle kıza eve yemeğe gelince yatak bile hazırlamış o derece bi samimiyetsizlik kızını verme çabası.. günah da almak istemem ama böyle gördüm umarım öyle değildir...

Valla kusura bakmayin gercek hayat farkliysa o zaman herkes gercek cevap versin..yok seni ilgilendirmez bıdı bıdısını yapmasin..kendi abisi olsa yine boyle sakin cool olacaklar zaten..hee hee yavv

Siz kendi kızınızı çalışmayan ya da borç batağındaki biriyle evlendiririniz, kızınız ev geçindirir o zaman ne diyeyim.
Erkek evi geçindirmekle yükümlü ve herkes ona göre cvp veriyor zaten.
Aslında cevap içinde. Erkeğin ailesini hiç de ilgilendirmez kızın çalışıp çalışmaması borcu ve aylık miktarı. İlgilendiriyorsa da maddi beklentileri var demektir. Oğlumuzun parasını yiyecek kaygısı vardır.
Paylaşılamayan şey oğul ya da erkek kardeş değil maddiyat oluyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…