Abimin kız arkadaşı

Yahu saf zaten abim ben hiiiç tanıyamamışım bu zamana kadar erkekler belli dönemlerde saflaşıyor diye duyardım doğruymuş vallahi

Hepside çooookkk fenalar sen emin ol geçen burda bi uye konu açmış gorumcem geliyor diye..en son 1,5 yıl önce gelmis evine gelip haftasonu kalıp gidecek..gorsen psikolojisi yerle yeksan olmuş..kardeş hayirdir adam senle evlendi diye ailesiyle boşanmak zorunda mi?işte dogrulari konustugum icin hep ban yiyorum

Sitede 2 gun takiliyorum bir hafta banliyim..ama yinede vazgecmiyorum gerceklerimi konusmaktan

cok guldum ya cunku insanlar empati yapamiyor valla esim ailem.hakkinda buradaki kadinlar gibi dusunse yuzune bakmam ne aile birligi kalmis ne duzeni herkes cooll

cok guldum ya cunku insanlar empati yapamiyor valla esim ailem.hakkinda buradaki kadinlar gibi dusunse yuzune bakmam ne aile birligi kalmis ne duzeni herkes cooll

He he yavv bunlar çok anlayislilar asla karismazlar geline..abi yada kardesleride evlenince abicim artik sen evleniyorsun görüşmeyelim esin rahatsiz olmasin diyolardir..hatta ve hatta tühh niye abimle bu konuşmayı yaptimki benim buna söz hakkim yoktu derler..cok iyiler burdaki pıyemseslerr..

Valla bu adar kotu ve art niyetli insanlarin geline neler yapacagini tahmin bile edemiyorum hahaha :)

Burada konu açıyorsan her yazılanada takmaya caksın ozaman sende çok takmışsın gibi
Her kafadan düzgünde bozukda ses çıkacak beklediklerini üyelerin hepsi söylemez canısı

Burada konu açıyorsan her yazılanada takmaya caksın ozaman sende çok takmışsın gibi
Her kafadan düzgünde bozukda ses çıkacak beklediklerini üyelerin hepsi söylemez canısı
Yaşadığım bir olayı anlatmadım ki onay bekleyeyim, soru sordum eleştiri aldım ütopyanızda mutluluklar size:))

Valla kardes kuru kalabalık mi degil mi bilmem ama yorum yazanlar yillardir evli barkli ve aile dünür iliskileri konusunda fazlasiyla tecrübe sahibi olmus kisiler. Ki bdv de gunde ne kadar konu aciliyor.
Evet tecrubesiz ve cahilken boyle bir olay yasasam ev basardim ortaligi birbirine katar bu evlilik olamaz uleynn diye bagirirdim.
Fakat yillar olaylar gosterdi ki insanin en kıymetlisi kendisiymis. Canını uzmeye degmiyor is olacağına variyor. Siz varsanız herşey var. Insanlar kendi hatalarının faturasini size yikmaya o kadar hevesli ki. Bu en yakininiz evladiniz da olsa boyle. Karismak kendine zarar vermekten yipranmaktan baska ise yaramiyor. Üstüne olay basiniza patliyor. Iyi olur allahtan kotu olur sizden bilirler denir hep. Abisi 30 yaşında koskoca bir erkek, bizim bildiğimizden daha fazlasini biliyor kiz hakkinda akil sahibi bir insan. Bu durumda ayrilmiyorsa ne yapilabilir.
Anne babasi etkili olabilir kismen o da abisi dinlerse.

Allah uzak etsin böyle gelinden, dünürden. Sanane abinin derdi diyen arkadaşların nasıl aile bağları var anlamadım. Kız para mı sakınıyo abisi için ailesi için endişeleniyo ne var bunda?

Ay malesef kuzum insanlar daha senin konunu doğru düzgün okumadan önyargılarını almışlar önlerine. Konuyu okurken daha yorumlara bakmadan görümceliğin tutmuş derler diye düşünüyordum.
Kaygılarında haklısın. Ama abinin bence net bir tavır koyması lazım artık. Seviyor mu sevmiyor mu? Ya da devam ederse sonrasında doğabilecek dengesizliklerle başa çıkabileceğini düşünüyor mu diye? Bende bir söz hazırlığındayım. Ama o da olsun bu da olsun. Ben babamın borcunu öderim sen çeyiz yap demiyorum. Bunlar tek taraflı girilecek sorumluluklar değil zaten.
Kızın annesi de geldi. Çirkefliğiyle bastırmaya mı çalışıyor nedir? Madem anneniz kötüymüş keşke kızını ayrılmaya ikna edip sizi kurtarsa. Abin olmazsa sevgilisine ne hediye ne maddi birşey yapmasın. Altın, düğün, borç muhabbetinde ortak yapmayı aksinin olmayacağını söylesin bence koşarak uzaklaşırlar.

Allah uzak etsin böyle gelinden, dünürden. Sanane abinin derdi diyen arkadaşların nasıl aile bağları var anlamadım. Kız para mı sakınıyo abisi için ailesi için endişeleniyo ne var bunda?
Ay anlatamadım derdimi valla ya. Çok sıkışırsam 100 tl anca isterim abimden o da 3-4 ayda bir.. Zaten kendim evleniyorum düğünüm için bile beklentim yok abimden; Ayşe’yle değil Fatma’yla evlense maaşı elime sayacak sanki bende çok merak ediyorum bunların aile yapısını:))

Okuyarak yorum yaptığınız için Allah razı olsun ya.. Bana ve aileme ters gelen şey bu insanlar tanışma aşamasında biz hiç yorum yapmadan izlerken annesi pistte taklalar atıyor. Daha istemeye gideceğimiz zaman belli değil ama istedikleri bilezik belli. Benim düğünüm önce olacağı için abim bana masraf yapar diye korkuyor kız ama çeyizi yok. Tabii ki eleştireceğim abimin hayatı için endişeleniyorum çünkü. Başına böyle bir şey gelen varsa onlar nasıl bir yol izlemiş diye merak ettiğim için konu açtım ama buradaki hanımlar maşallah:))

Kiz bunlarin kocalari 100 lira verse bacılarına evden atarlar adami:))

Allahim aileme şükrediyorum gercekten ve yengemede canim o benim..abim ve babam ortak is yapiyolar düğünümde babam abim ve yengem ayri ayri bilezik taktilar..yengem benden daha hevesliydi ceyizime bisey alacagim icin..

Maalesef canım, ne hasetliğin ne fesatlığın ne de görümceliğin kalmıyor :) Benim de erkek kardeşimin bir tanesi evlendi bizde ara ara sıkıntılı bir süreçten geçtik. Bizden talepleri oldu ama bölgesel adetler olur ya kız tarafı şunu alsın erkek tarafı bunu diye. Bizimkiler sağolsun pek birşey almamak adına direndiler.
Aslında olağan şeyler sen abine abin sana birşeyler alabilir. Aday adayı hanfendi ve ailesi bundan tedirgin olmasa keşke. Ayrıca şimdi pistte olan anne sonra ne taklalar atar bir bilseniz
Abinizin kesinleştirmesi lazım bazı şeyleri. Belli ki sizinle konuşup paylaşıyor. Siz ciddi ciddi konuşursanız farkına varır belki.

Allahim aileme şükrediyorum gercekten ve yengemede canim o benim..abim ve babam ortak is yapiyolar düğünümde babam abim ve yengem ayri ayri bilezik taktilar..yengem benden daha hevesliydi ceyizime bisey alacagim icin..
Ben kendi kanaviçelerimi onunla paylaşacaktım hatta söyledim ona da aman dert etme diye ertesi gün kalktı sizin düğün bizim aramıza girecek abin masraf yapacak diye Haspam abim açar gözünü inşallah

Ben ona kız tarafından çok sıkıntı yaşayacağını söyledim,babamda uygun bir şekilde iletti.. Tekrar fikrimi sordu geçenlerde ben söyleyeceğimi söyledim artık saygı duyuyorum bana danışma bu konuları dedim öyle şey mi olur söyleyeceksin tabii ki fikrini dedi.. Akşama görüşeceğiz bakalım kısmet artık..
Bi de istemede konuşulur bunlar tabii ki istemeseler de altın yapıcaz ele güne karşı fakat sevgili bunlar daha yahu altın konusu konuşulacak dönemde değiller ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…