Abimin kız arkadaşı

Ben olsam karışmazdım. Hatta yorum bile yapmazdım. Eğer sizin etkinizde kalıp, ayrılırsa sonra kafa dengi birini de bulamazsa sizi sorumlu tutar. Eski manyak sevgili kıymete biner. Mutluluğuma engel oldunuz diyebilir.

Herşeyi anladım da Mıami konusunu anlamadım valla saçma geldi sanki Antalyadan Kıbrıstan söz eder gibi çok doğalmış herkes gidiyormuş gibi kız nasıl Miami de tatil istiyorum diyebiliyor ki mantıksız sonuçta. Siz ailesiyle görüşmek zorunda değilsiniz mesafe koyun buyur etmesin anneniz az görüşsün ama gerisi çeyizi olmaması falan tamamne ağabeyinizi bağlayan şeyler kendisi bilir karar verir

Ya karışmayalım tamam da abi de goz göre göre manyak ana kıza gidiyor.
Kimse abisini sokakta bulmuyor ya ne bileyim.
Duygusal bi boşlukta falansa abin eğer gerçekleri net göremiyor olabilir veya gerçekten saf biriyse intihar blofunu yemiş olabilir.30 yaşında evet ama erkekler malesef bazı konularda aşırı saf.
Açıkçası annen ve sen gözünü acın bence ayrıl demeyin ama olabilecekleri anlatın ilerde.
Anneyle gorusmemek çözüm değil bence ben kizin annesinden kopacağını sanmıyorum hep sorun yaratacak bu anne.
Hadi bunları atlattınız diyelim ilerde torun olunca falan gene bir sürü sıkıntı giderek artacak.

Bir de hanımlar herkese önyargıyla yaklasmayin görümce diye.
Maaşını vs.bilebilir gelinin bunda ne var ki yaptığı iş belliyse aldığı da bellidir zaten insan düşünür abisinin geçim derdini vs.bana anormal gelmedi can bu ya kardeş .

Karışmayın karışmayın diyorsunuz da burda müdahale edilmesi gereken bir durum var. Görümcelik zaten yapamazsın daha evli değiller. Ama ben senin yerinde olsam abimle konuşur bu işi bozarım arkadaş. Kardeşimin göz göre göre kendini ateşe atmasını izleyemem. Ha evlenirsw eğer o zaman size laf düşmez kendi kararıdır çekilirsiniz kenara. Ama gördüğünüzü söylemeniz sizin kardeş olarak göreviniz.

dengesiz bir kiza benziyor.
sahsen 'ben olsam karismazdim' diye bisey diyemem, karar kardesimin elbette ama gozumun gordugu dengesizlikleride goz ardi edecek degilim. karar tamamiyle kendi karari olmalidir, ama dengesizce davranislari ve bunun getirecegi riskleride goz onunde bulundurmasi gerekir. baski yapmadan dogru mesafeden bakip fikrini belirtmen bence senin kizkardes olarak gorevin.

Kız ve ailesinden çok abinizde sıkıntı var
Hem de çok fazla.

1. si kızla konuştuğu herşeyi size anlatması .. Kızın nereye balayına gitmek istediğinden size ne de size anlatıyor, ya da borcu varmış , yok maaşı şu kadarmış . Bunları neden ve niçin biliyorsunuz. Siz sormamalısınız , o anlatmamalı.
Ben de görümceyim , kardeşimin nasıl tanıştığını dahi bilmiyorum , ben hep ilk tanışmaları merak ettiğim için kardeşime sormuştum, o "bizim özelimiz" dedi ve başka da hiçbir şey sormadım.

2. si evlenme kararı alıp almayacağını karşısındakini sevip sevmediğini bile bilmiyor . Kız acıtasyon yapıyor hemen fikri değişiyor , muhtemelen çocukluğundan itibaren ona duygu sömürüsü yapılarak yetiştirildi ki böyle git gelli .

Çok fazla yüz göz olunmuş. Sevgili arası muhabbetler aile de olsa anlatılmaz. Sonra evleniyorlar, kötü kesimleriyle kalıyorlar. Sonra bir sürü sorun. Ayrılmaları en uygunu.
Aracılık eden de madem öyle etmeseymiş. Hem aracılık et, hem de inşallah olmaz de.

Kız tek kuruş bile eve vermek zorunda değil abin o kızı alıyorsa bakmak zorunda net
Bu ne biçim muhabbetler ya
Bilezik istiyormuş tabi isteyecek
Siz bedavadan iş kapatmak derdine düşmüşsünüz kızın garanti işi yok cümlesi midemi bulandırdı
Lütfen karışmayın abiniz koca adam kendi kararını kendi versin

Kız tek kuruş bile eve vermek zorunda değil abin o kızı alıyorsa bakmak zorunda net
Siz bedavadan iş kapatmak derdine düşmüşsünüz kızın garanti işi yok cümlesi midemi bulandırdı
Bu insanlar birbirini tanıma aşamasında güya, her şey yolunda giderse yaza isteyeceğiz o zaman konuşulması gerekmiyor mu bu konunun? Tabii ki üzerimize düşeni yapacağız o zaman. Bende nişanlıyım, istemede ailem “gücünüz ne kadarına yeterse” diyip geçti bilezik konusuna. Sizinle aynı düşüncede olamayacağım maalesef,yorumunuz için teşekkürler.

Kız ve ailesinden çok abinizde sıkıntı var
Hem de çok fazla.

1. si kızla konuştuğu herşeyi size anlatması .. Kızın nereye balayına gitmek istediğinden size ne de size anlatıyor, ya da borcu varmış , yok maaşı şu kadarmış . Bunları neden ve niçin biliyorsunuz. Siz sormamalısınız , o anlatmamalı.
Ben de görümceyim , kardeşimin nasıl tanıştığını dahi bilmiyorum , ben hep ilk tanışmaları merak ettiğim için kardeşime sormuştum, o "bizim özelimiz" dedi ve başka da hiçbir şey sormadım.

2. si evlenme kararı alıp almayacağını karşısındakini sevip sevmediğini bile bilmiyor . Kız acıtasyon yapıyor hemen fikri değişiyor , muhtemelen çocukluğundan itibaren ona duygu sömürüsü yapılarak yetiştirildi ki böyle git gelli .
Bu konular bizim yanımızda konuşulduğu için biliyoruz. Asgari ücret alıyorum 1000tl babamın borcunu ödeyeceğim 5 sene daha diyip sonra anneme “x anne balayına miamiye gitmek istiyorum” dediği ve annemi normalde hiç aramayıp abimle kavga edince yine arayıp “x anne kendime zarar vericem” ayrılmasın nolur dediği için biliyoruz. Abimin ilk ciddi ilişkisi bu o yüzden böyle olduğunu düşünüyorum...

Siz görümcecilik yapmayın .

30 (OTUZ ) yaşındaki abiniz bilir ne yapacağını ..
Ne yapacağım diye bana da soruyor abim.. durum değişmiyor. Bile bile ateşe yürümesine de gönlüm razı değil bana abi değil baba oldu o en çok ben isterim mutlu olmasını. Siz kardeşinize tepkisiz mi kalırdınız? Yorum yapmış olmak için yapmayın lütfen

Ne yapacağım diye bana da soruyor abim.. durum değişmiyor. Bile bile ateşe yürümesine de gönlüm razı değil bana abi değil baba oldu o en çok ben isterim mutlu olmasını. Siz kardeşinize tepkisiz mi kalırdınız? Yorum yapmış olmak için yapmayın lütfen
Yorum yapmak için mi
Güldürme tatlım beni .
Hem kendşn diyorsun akıl verincede seviyorum sevmiyorum ayakları yapıyor diye

Ee demek ki sence yardım diye adlandırdığın yardımın pek işe yaramıyor
Destek ve köstek çok farklı şeyler

Bu insanlar birbirini tanıma aşamasında güya, her şey yolunda giderse yaza isteyeceğiz o zaman konuşulması gerekmiyor mu bu konunun? Tabii ki üzerimize düşeni yapacağız o zaman. Bende nişanlıyım, istemede ailem “gücünüz ne kadarına yeterse” diyip geçti bilezik konusuna. Sizinle aynı düşüncede olamayacağım maalesef,yorumunuz için teşekkürler.
Sizi ilglendirmez
Abiniz istiyorsa olmazsa sizi suçlar sonra

Hic yorum yapmayin o toplara girmeyin bence. Abin vazgecse zaten vazgecerdi. Belli ki seviyor kizi. Sonra siz kotu olursunuz. Gerci her halukarda siz kotu olacaksiniz artik. Abinle gez dolas mutlu ol son anlarinizi yasiyor gibi yasayin bence. O kizla evlenirse sizle bir daha zor gorusur

Hangi devirden zaman makinesiyle geldiniz hanımefendi. Kim kimi alıyor? İki insan evlenmeye karar verirse güçleri yettiğince beraber yapar her şeyi ve evlenirler. Hayat kurmak budur. Erkek kadına bakmak zorunda ne demek ya asıl benim midem bulandı. Bilezik istemek falan ne keko muhabbetler bunlar. Pes yani.

Aracı olan kişi niye sonradan ağız değiştirdi ki? Madem problemli o da konuşsun abinle.
Çünkü kızın annesi abime
Hangi devirden zaman makinesiyle geldiniz hanımefendi. Kim kimi alıyor? İki insan evlenmeye karar verirse güçleri yettiğince beraber yapar her şeyi ve evlenirler. Hayat kurmak budur. Erkek kadına bakmak zorunda ne demek ya asıl benim midem bulandı. Bilezik istemek falan ne keko muhabbetler bunlar. Pes yani.
Mal alıyoruz o bilezikleri de mal bedeline sayıyoruz demek ki hanımefendi onu anlatmaya çalışmış :işsiz:

bunlarla akraba olunmaz vazgeçsin ağabeyin yolun başındayken arsız insanlara benziyorlar,rabbim herkesi kendi ayarında insanlarla karşılaştırsın inşallah

X