Abimin kız arkadaşı

ilk adımı erkek atmalı, hevesli olmalı bu konularda. sanırım kız tarafı iş ciddileşsin diye dedesine kadar taşımış olayı :)

Siz keko deyin istediğinizi deyin
Bu bizim geleneğimiz
Bu kadar
Kadın erkek eşit falanda değil
Bu zırvalıklar işe yaramaz
Genelde kadın çalışıyor ve sömürlüyor bu ülkede ev işi kadının işi olarak görülüyor
Siz eşitlik diye yırtının durum bu gerçek bu
Evinde hizmetçilerle yaşayanlar için konuşmuyorum tabi

ayrılsın ya . bu ne deliylemi ugrasacaksınız miami tatilmiş . intihar lafına bakmasın can kıymetlidir

Ben de Miami’de balayi istiyorum
Konu ile ilgili dikkatimi ceken nokta bu oldu

Kız abinizden ayrılırsan intihar ederim diye söylüyorsa, o zaman abiniz kızı kendinden soğutacak. Arayıp sormayacak, cimrilik yapacak, bir de ailemle beraber oturacağız deyince kız ardına bakmadan kaçar.

Size hak veriyorum, insan aile bireylerinin mutlu olmasını istemesi en doğal hakkı. İnsan kardeşiyle dertleşemeyecekse kime derdini anlatacak. Ben o hatayı yaptım hala pişmanım

Ekleme için çok üzüldüm.
Abin ve kız arkadaşı konusunda haklısın.
Abinin ömür boyu mutsuz ve böylesine kötü bii kadınla evlenmesine göz yummaman lazım,ki paragöz olan,abinin malına mülküne göz dikenler gelininiz ve annesi.
Ne yap et bu işin olmamasını sağlama bence.
Ayrıca enişte çalışsın ödesin demiş terbiyesize bak,demekki abin için de; "en pahalılarını iyilerini aldırıyım da ödesin enayi" tarzında düşünüyor. Yazık diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…