Abimin kız arkadaşı

Abiniz bu evliliği yaparsa ailecek sıkıntı yaşarsınız gibi geldi Sizde bir fesatlık,art niyet falan göremedim ancak ağzınızdan çıkacak tek kelime bile görümce işi bozdu durumuna getirir

Sapla samanı birbirine karıştırmayın kadın erkek eşitliği bu değil. erkek kadını hem işi olsun hem ev işi yapsın diye kullanamaz öyle bir dünya yok. Maaş kartı vermek falan benim yazdıklarımla ne alaka? Kadın da sanki malmış gibi kendine değer biçemez. Bilezik istemek bedavaya gitmek deyimi bilmem ne kesinlikle keko işi. Bınların hepsi denge işi iki tarafta özveride bulunacak o kadar.

Abiniz bu evliliği yaparsa ailecek sıkıntı yaşarsınız gibi geldi Sizde bir fesatlık,art niyet falan göremedim ancak ağzınızdan çıkacak tek kelime bile görümce işi bozdu durumuna getirir
Valla yaşayacağız kesin.. Ben bir şey söylemesem de kötü olacağım o yüzden bir olay daha olursa tam bir görümcelik yapmayı planlıyorum ömür boyu üzüleceğine abim üç ay üzülür kör kütük aşık da değil çünkü kendisi de dile getiriyor ama basireti bağlanmış gibi ayrılamıyor da

“İşine gelmeyince kadın-erkek eşit,işine gelince erkek tabii yapacak” bu ablaların mottosu
Nişanlıyım,kayınvalidem bile “kızım çalışırsan kendine araba alırsın,koca eline bakmak çok zor. Kuaföre gidebilirmiyim diye soracağına kuaföre gideceğim der çıkarsın” der hep bana :)) Kayınvalidem de beni bedavaya almaya çalışıyor herhalde, ailem bilezik konusunda şunu bunu isteriz de demedi onlar da bedavaya verdi tüh ucuza gittim

Ben sizi suçlamasından çekindim ama her şeye rağmen evlenirlerse de hepiniz üzüleceksiniz. İnsanın başına gelince çok iyi anlıyor,anneciğinizle size üzüldüm ben İnşAllah abiniz gerçekleri görür

Valla ben evlenirken nişan bohçası bile yaptırmadım asla çarşıya çıkmam dedim kv ile. Kına mına da yapmadım. Bütün çeyizimi kendim aldım. Eşim de eşyalarımızı aldı. Düğün yapmak istemedik ama aileler istedi diye onlar yaptı biz karışmadık. Asla ben şunu bunu istiyorum demedim ne istediysem kendim çalışıp aldım. Ve evet çalışıyorum öğretmenim, eşim de bana her konuda yardımcı oluyor maaş kartı mı da istemiyor bazı bakış açıları çok tuhaf bildiğin erkeklere yamanma çabası.

Vallaha öyle, eylülde evlenicem, balayını hiç düşünmedim bile temel ihtiyaçları alalım balayına sonra da gideriz olmazsa nişanlım da seviyor gezmeyi.. Bizim gelin babasının borcunu ödüyor miamiye balayı istiyor yahu abim 3bin tl maaş alan kredisi bitmemiş evi olan memur kız tutturmuş miami abimi güzel kapakları diye düşünüyorum artık bu yorumlardan sonra

abin böyle ikilemdeyse evlenmesin bugün bunları yapan yarın neleri yapmaz tabiki istekleri olur ilk kez evleniyor ama sevgi olduktan sonra insan oluruna gider abinin evliliği hiç sağlıklı olmayacak şimdiden belli

abiniz de konun içindeyse, ayrılmayı uygun görüyorsa ayrılır.
iyi ki de görümcelik yapmıyorsunuz. yok kızın çeyizi yokmuş vs. ne bileyim
benim de nişanlım sen istediğini al dese, istediğin yere balayına gideriz dese, elbise beğen alcam dese alırım yani görümce mi takarım ( ki iyi ki yok.)

Bence altın meselesi çok da konuşulacak bir mesele değil doğrusu. Şu kadar alınsın dayatılmasına karşıyım. Neticede herkes evladına ya da eşine elinden gelenin en iyisini yapmak ister. Eminim sizin ailenizde en iyisi olsun diye zaten kendini zorlayacaktır.

Kızın annesi biraz degisik sırnaşık geldi. kızınıda o ögretiyor gibi. daha evli degiller. evlenmeden önce tabiki gördügün yanlislari abine söyleyeceksin.abine iyi gelmiyecekse olmaz sen bunla yapamazsin diyeceksin. bu kötü birsey degil. asıl yanlisi gorup susmak olmaz. ortada evlilik yok cocuk yok. bence haklisin.

ama ne nisanlisi ne sözlüsü. oyle olsa zaten konu sahibi haksiz ama bunlar sadece sevgili. ve ayilan bayilan 30 yasina gelmis kendini bilmez anne agzina bakan bi kiz var. ben konu sahibine hak veriyorum

Bunlar nişanlı değil:)) Sözlü de değil:)) Bana bir kere düğün planlarım için olumlu konuşmayıp “abin sana masraf mı yapıcak hııı” diyip 3000tl maaş alan adama büyük nişan,10bilezik,otel düğünü(dediği otel 100kişi yemekli 35000tl) balayına miami bikbikbik. Bunlar sevgiliyken konuşulacak şeyler mi mantıklı düşünün bi ya. NOT:Abimden aile olarak 5 kuruş almıyoruz:,)

abin ne diyor kız arkadaşı böyle derken ?

Tabii ki yapacağız. Bunlar adetlerimiz herkes bütçesine göre yapar. Bende nişanlandım ailem bilezik,altın diye tutturmadı nişanlım abimden 2000tl fazla maaş alıyor,evi kendisinin ben balayını düşünmedim bile daha evlenicem ayol adam kapaklanmaya gitmiycem. Sözlü olsalar hadi bi nebze deriz de 6 aylık sevgililer daha

abin ne diyor kız arkadaşı böyle derken ?
Bu konuşmayı annem,kızın annesi ve ben varken söyledi isteklerini. Annemde elimizden geldiğince her şeyini güzelce yapıcaz kızım diyip kapattı konuyu annesi bileziği söylediğinde annem bunları istemede konuşuruz x hanım şuan zamanı değil dedi. Benim düğünümle ilgili olan konuyu biz yalnızken söyledi. Ben kötü görümce olduğum için abime söylemeye tenezzül etmedim bile :))

abini kulağına hiç mi gitmiycek yani ? takılar vs. alınırken gelin böyle istedi demiycek mi?
bence doğrusu gelin ve damat kendi arasında konuşmalı. damat biz şunları düşündük demeli, gelin eksiğini fazlasını söylemeli. böyle çok yüz göz olunuyor.
ben de 6 aydır sevgili olduğum kişiyle, yaza evlenicem. biz de sevgiliyken her şey konuşuldu mesela. isteme bir sebepten geç olacaktı çünkü. onun için soruyorum. ben şunu alın asla demedim. şu kadar bilezik demedim. sağ olsun düşünmüşler fazlasıyla ama diyemem yani.
dolandırıcı çıkmasın bunlar

Babası tanıdık allahtan değiller Kızla tanıştıktan sonra abim beni arayıp beğenmedim dedi kız zorla dedesine davet etmiş abimi benim saf abim de beğenmediği kızın ailesiyle tanışmaya gitmiş Kızın annesi tuhaf her gün annemi arıyor, dünürüm dünürüm diye yahu abime sen evlenme teklifi ettin mi diyorum yoo diyor. Analı kızlı sarmışlar bizimki de beyni yokmuş gibi gel-git akıllı bi öyle bi böyle Ben 2 senelik sevgilimle evleneceğim biz de konuştuk ama altını değil. Evinin tadilatını konuştuk uyguna nasıl hallederiz diye annemle kayınvalidem denk geldikçe eşyalarımızı aldı(yorganlar,halılar) Eylülde evleniyoruz hala balayını konuşmadık bile evlendikten sonra bir ton borç ödeyeceğime çocuk doğana kadar bana hep balayı diye düşünüyorum şahsen

Abimin kulağına bu akşam gidecek bu arada, ailece konuşacağız bakalım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…