- 19 Şubat 2021
- 4.692
- 11.238
- 38
Ben de dinle alakalı olabilir diye düşünmüştümkonuyu takipteyim de yazmadan geçemedim, Hindularda kast sistemi var ya, hangi sınıf olduğunu unutmuşum ama üst sınıftakiler et yemezler ve yiyenler asagi sinif olduğu için onları aşağılarlar, dizideki kayinvalide ondan ayiplamistir, galiba brahmanlar yemiyordu, yanlışım varsa biri düzeltir.
Bak sen minnoş görümceke neler de düşünürmüşbence fotoğrafı rujlu dudakla öpün tam inandırıcı olsun
Olsun yenge dava açar özel hayatın gizliliğine müdahale ve iftiradan
Çalışıyor mu ki? Çalışmıyor bence. Arabasını alsınlar altından, böylece abi aylık benzin masrafından da kurtuluray tazminat ödeseler ana kız ne güzel olur ya :)
kızın maaşına haciz gelsin mesela
Çalışıyor mu ki? Çalışmıyor bence. Arabasını alsınlar altından, böylece abi aylık benzin masrafından da kurtulur
Annesi nasıl izin vermiş ki çalışmasınaay hatırlamıyorum sanki eski konuda çalışsa da abi ödüyordu. benzin ve kartını.
Bir de hiç erkek arkadaşı olmadan “her erkek düşünür, her erkeğin içine kurt düşer” falan diyorSiz çok Türk filmi izlemişsiniz bence
Kız yazık erkekleri bizim başımızda gestapo gibi bişey sanıyor herhalde. Sürekli her hareketimize dikkat ediyoruz beylerimiz bir şeyden şüphelenip de bizi boşamasın diyeBir de hiç erkek arkadaşı olmadan “her erkek düşünür, her erkeğin içine kurt düşer” falan diyor. Bir erkekle romantik ilişkisi olmamış, tabi her erkek düşünür sanır.
Kız yazık erkekleri bizim başımızda gestapo gibi bişey sanıyor herhalde. Sürekli her hareketimize dikkat ediyoruz beylerimiz bir şeyden şüphelenip de bizi boşamasın diyezavallım ya
Babası ve abisi böyle insanlar değilken bunu düşünmesi ilginç geldi bana. Evde böyle gördüm diyebileceği bir şey değil. Annesinin düşünceleri bunlar bence tamamen. Buradaki yorumlarında da hiç kendine ait bir düşünce göremedim. Hep “biz” diyor, fiillere çoğul çekim uyguluyor, hiç ben dediğini görmedim. Annesiyle siyam ikizi gibi olmuşlar, annesinin karakteri kendisini yutmuş. Yani sanırım bu yaşta bir genç kadının kendine ait orijinal düşünceleri olmaması en acısı.Kız yazık erkekleri bizim başımızda gestapo gibi bişey sanıyor herhalde. Sürekli her hareketimize dikkat ediyoruz beylerimiz bir şeyden şüphelenip de bizi boşamasın diyezavallım ya
Ben de dinle alakalı olabilir diye düşünmüştüm
Kast sistemi de olabılır haklısınız
O an çok saçma komik gelmişti
Ahahhahahaha lütfen olsun böyle bişey.Nolmuş? Abiyi mi boşatacaklarmış? "Giriyoruz duruşmaya gelin şu adliyedeyiz siz de görün" deyip bi de adliye önünde ekmesin analı kızlı ikisini? Bu kez de ellerinde kutlama için getirdikleri konfetilerle kalıyorlarmış. Ay yürek dayanmaz.
Yengenin eski kocasıyla fotoğrafını koyacakmış eve. Abi de bunu görünce hemen boşayacakmış hanımını. Her erkek boşarmış böyle bir durumdaNolmuş? Abiyi mi boşatacaklarmış? "Giriyoruz duruşmaya gelin şu adliyedeyiz siz de görün" deyip bi de adliye önünde ekmesin analı kızlı ikisini? Bu kez de ellerinde kutlama için getirdikleri konfetilerle kalıyorlarmış. Ay yürek dayanmaz.
Anne aşırı baskın bir karakter. Baba ilgilenmeyerek, kendi dünyasına gömülerek kendini kurtarmış. Abi muhtemelen para kazanmaya başladığı anda kendi evine çıkarak kendini kurtarmış. En zayıf halka bu kız olduğu için anne bütün egemenliğini onun üzerine kurmuş. Annenin maşası, güdümlü füzesi şu an. Başka bir fonksiyonu yok.Babası ve abisi böyle insanlar değilken bunu düşünmesi ilginç geldi bana. Evde böyle gördüm diyebileceği bir şey değil. Annesinin düşünceleri bunlar bence tamamen. Buradaki yorumlarında da hiç kendine ait bir düşünce göremedim. Hep “biz” diyor, fiillere çoğul çekim uyguluyor, hiç ben dediğini görmedim. Annesiyle siyam ikizi gibi olmuşlar, annesinin karakteri kendisini yutmuş. Yani sanırım bu yaşta bir genç kadının kendine ait orijinal düşünceleri olmaması en acısı.
Anne aşırı baskın bir karakter. Baba ilgilenmeyerek, kendi dünyasına gömülerek kendini kurtarmış. Abi muhtemelen para kazanmaya başladığı anda kendi evine çıkarak kendini kurtarmış. En zayıf halka bu kız olduğu için anne bütün egemenliğini onun üzerine kurmuş. Annenin maşası, güdümlü füzesi şu an. Başka bir fonksiyonu yok.
Şeytanın aklına gelmez bunlarYengenin eski kocasıyla fotoğrafını koyacakmış eve. Abi de bunu görünce hemen boşayacakmış hanımını. Her erkek boşarmış böyle bir durumda