Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de dinle alakalı olabilir diye düşünmüştüm
Kast sistemi de olabılır haklısınız
O an çok saçma komik gelmişti

Bir de hiç erkek arkadaşı olmadan “her erkek düşünür, her erkeğin içine kurt düşer” falan diyor . Bir erkekle romantik ilişkisi olmamış, tabi her erkek düşünür sanır.
Kız yazık erkekleri bizim başımızda gestapo gibi bişey sanıyor herhalde. Sürekli her hareketimize dikkat ediyoruz beylerimiz bir şeyden şüphelenip de bizi boşamasın diye zavallım ya

Kız yazık erkekleri bizim başımızda gestapo gibi bişey sanıyor herhalde. Sürekli her hareketimize dikkat ediyoruz beylerimiz bir şeyden şüphelenip de bizi boşamasın diye zavallım ya

Nolmuş? Abiyi mi boşatacaklarmış? "Giriyoruz duruşmaya gelin şu adliyedeyiz siz de görün" deyip bi de adliye önünde ekmesin analı kızlı ikisini? Bu kez de ellerinde kutlama için getirdikleri konfetilerle kalıyorlarmış. Ay yürek dayanmaz.

Babası ve abisi böyle insanlar değilken bunu düşünmesi ilginç geldi bana. Evde böyle gördüm diyebileceği bir şey değil. Annesinin düşünceleri bunlar bence tamamen. Buradaki yorumlarında da hiç kendine ait bir düşünce göremedim. Hep “biz” diyor, fiillere çoğul çekim uyguluyor, hiç ben dediğini görmedim. Annesiyle siyam ikizi gibi olmuşlar, annesinin karakteri kendisini yutmuş. Yani sanırım bu yaşta bir genç kadının kendine ait orijinal düşünceleri olmaması en acısı.

Ben de dinle alakalı olabilir diye düşünmüştüm
Kast sistemi de olabılır haklısınız
O an çok saçma komik gelmişti

Aslında ilk tahmininiz doğru, dinle ilgili.

Hinduizmde inekler kutsal sayılır hatta öyle ki anne statüsünde görülür. Bırakın kesmeyi ittirseniz birinin saldırması riski var.

Müslümanlar tamamen farklı yerlerden alışveriş yapıyor.

Burada önemli olan hangi hayvanın kesildiği, tavuk falansa belki kastla ilgilidir.

Bu çağ da 27 yaşında genç bir kadının derdi abi-yenge ikilisi olmamalı. 2019 da açmış olduğunuz konuyuda okumuştum, o günden bu zamana kadar insan da hiçbir gelişme olmaz mı? Tüm dünya bir virüsün etkisi altında sosyal, ekonomik, eğitim ve iş hayatını değiştirdi siz ana kız bir adım ilerleyemediniz yazık

Ahahhahahaha lütfen olsun böyle bişey.

Yengenizin eski eşinin fotoğrafı farzedelim ki evde bir yerlerden çıktı, abiniz evlendiği kişinin daha önce evli olduğunu bilmiyor mu? Zaten kaldıramayacak bir yapıda olmuş olsaydı baştan evlenmezdi değil mi? Konu sahibi çok yanlış düşünceleriniz var. Ne malum sizin de daha önce evlilik yapmış bir beyle evlenmeyeceginiz? Ben bir hareket yapmadan önce düşünürüm ki acaba benim başıma gelse ne hissederim diye

Yengenin eski kocasıyla fotoğrafını koyacakmış eve. Abi de bunu görünce hemen boşayacakmış hanımını. Her erkek boşarmış böyle bir durumda

Anne aşırı baskın bir karakter. Baba ilgilenmeyerek, kendi dünyasına gömülerek kendini kurtarmış. Abi muhtemelen para kazanmaya başladığı anda kendi evine çıkarak kendini kurtarmış. En zayıf halka bu kız olduğu için anne bütün egemenliğini onun üzerine kurmuş. Annenin maşası, güdümlü füzesi şu an. Başka bir fonksiyonu yok.

kendine ait fikri bile yok. ezberlediği cümleleri tekrarlayıp duruyor.
eski konuda arada kabul ettiği fikirler olmuştu en azından, bu konuda o da yok.
herkes gider mersine, arkadaş gitmiş tersine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…