Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan kendine yapılandan ders alıp gelinine daha iyi davranması gerekmez mi abla?
İçine tüküreyim intikamlarının
Kesinlikle öyle acı bir yaşam olduysa bunu gelinine elbette yaşatma hakkı olmamalı olamazda zaten.
İnsanlar kinliyse yada başka sebebleri varsa belkide haz alıyor bu durumdan.

Kesinlikle öyle acı bir yaşam olduysa bunu gelinine elbette yaşatma hakkı olmamalı olamazda zaten.
İnsanlar kinliyse yada başka sebebleri varsa belkide haz alıyor bu durumdan.
Benim kvye kvsi çok çektirmiş
yeni doğum yaptığında kovalarla su taşıtmış kadın bel fıtığı olmuş daha 18 yaşında
Ben öyle olmayacağım dedi ama dolaylı yoldan tüketti beni sağolsun

Hatta şunuda belirteyim aile büyüklerimizle yaşadığımız sıkıntılar varsa bile,ileriki yaşlarda bizlere ders niteliğinde olması lazım.
İnsanın başkasına yaptığı 7 ceddinden çıkarmış derler
o aldığı ahları kaçıncı kuşaktan torundan çıkacak Allah bilir

Yaşadığını yaşatmaması lazım.
İlerde sen gelinin olunca yaparmısın bu eziyeti.
Yapmazsın çünkü geçmişte yaşadın bir başkası yaşasın istemezsin.
Bunun için bizlere ders bunlar aşağıyada bu örneği verdim.

Hatta şunuda belirteyim aile büyüklerimizle yaşadığımız sıkıntılar varsa bile,ileriki yaşlarda bizlere ders niteliğinde olması lazım.

Bir de hiç erkek arkadaşı olmadan “her erkek düşünür, her erkeğin içine kurt düşer” falan diyor . Bir erkekle romantik ilişkisi olmamış, tabi her erkek düşünür sanır
Hatırladığım kadarıyla abininde yenge hanımla evlenene kadar hiç sevgilisi olmamış anne nasıl eziklediyse çocuklarını sadece kendine bağımlı olsunlar istemis

Kız için çok üzüldüm. Herhangi bir kadın için kızının kayınvalideye çekmesi ona benzemesi de çok sinir bozucu bir şey zaten. Hani o babaanne kendi ayakları üzerinde duran, dünyada önemli bir şey başarmış bir kadın olsa birebir ona çeksin istersin de, böylesine çekmesi insanı hayattan soğutur.

Ben de 17-18 yaşlarındayken annemin yansımasıydım tamamen. Annem böyle baskın da bir karakter değildi üstelik. Annemin sevdiği şeyler kutsalımdı, müzik film ve hatta giyim zevkim birebir onun yansımasıydı. Üniversiteye başlayıp ailemden ayrı yaşayınca geçti bunlar. Kendi düşüncelerimi oluşturdum, kendi zevkimi keşfettim. Hâlâ tek tük sevdiğim şeyler var “aay annem bunu çok severdi” diyerek. Nostaljik değeri var artık o şeylerin gözümde. Ben üniversiteye başlayana kadar kendime kıyafet alışverişi bile yapmamıştım anneme sormadan danışmadan .

Zenginmide acaba merask ettim şimdi:))
Geliri iyi muhtemelen. Evlenmeden önce eve yardım ediyor kardeşinin kredi kartını araba masrafını falan karşılıyormuş. Bir de yazlık almış aileye ama kendi üstüne yapmış. Anne en son oğlan evlenmeden yazlığı üstüne alma derdindeydi ama oğlan vermedi.

Geçiştirmiş sizi anlamamışsınız.
Çok iyi yapmışlar yani bravo.
Bizde sıkıldık gelelim ne demek? Niye böyle zorla kendinizi de dahil ediyorsunuz ki insanların tatil planına?
Birde koştur koştur gitmişsiniz.

Yazlıkta varsa durumu iyi demek ki.
Anne acayip uyanıkmış,bide evi üstüne istiyor oğlan akıllılık etmişte yapmamış bunu.

Abinize bravo o anda yapılacak en doğru davranışı sergilemiş. Bir salın artık şu oğlanları. Bırakın eşiyle dostuyla nasıl eğlenmek gezmek istiyorlarsa öyle yapsınlar. Hep öyle olur zaten evlenince erkekler değişir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…