Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocukluktan itibaren öyle yetişir öyle kodlanırsanız, kendinize ait düşüncelerinizde olmazsa kim baskınsa oradan taraf olursunuz.
Yine eskilere gideceğim :) dedemin hemşehrisi bir kadın vardı, oğulları sessiz tiplerdi, kızıyla kendi de ağzı laf yapan türden, büyük oğlanı köyden bir kızla evlendirdiler ki sessiz olsun, kayınvalide eteğinde dolaşsın.
Gelin büyükşehire gelince biraz açıldı, kayınvalidenin nasıl biri olduğunu anlayınca da mesafe koydu, bir kızı oldu sonra, kayınvalide kız torununu alıp alıp kendi evine götürüyordu, neyse uzatmayayım bu kız torun valla yalan olmasın 6 yaşında falan, babaanne torunun kollarına bilezikleri de takmış dedemlere geldiler, ah anacım duymanız lazım torun bildiğiniz babaanne olmuş, bilezikleri şangırdata şangırdata annesini çekiştiriyor, babasına annemin sözünden çıkmayan pısırık diyor, babaanne aferin kızım dedikçe çocuk coşuyor, çocuktur düzelir demiştim ama büyüdüğünde de hep babaanneyle gezip boyundan büyük dedikodu yapıyordu çünkü öyle gördü öyle yetişti.
Çok afedersiniz genelleme olmasın ama evlenince kocacım kocacım diye gezenler çoğunlukla böyle insanlar, o zamanda eş kıymetli oluyor çünkü.

Aklınca intkam alacağını zannetmiş,yazık böyle insanlara ..
Hayat ve ikili ilişkiler hakkında zerre fikri yok kızın. Sadece annesinin nuh nebi zamanından kalma fikirlerini biliyor ve ona göre aksiyon alıyor. Akıllı yenge ve abide işe yaramıyor tabiki.

Hayat ve ikili ilişkiler hakkında zerre fikri yok kızın. Sadece annesinin nuh nebi zamanından kalma fikirlerini biliyor ve ona göre aksiyon alıyor. Akıllı yenge ve abide işe yaramıyor tabiki.
Anne aklını çeliyor herhalde bu konuda,okumadım içeriğinide neler olduğunuda çok bilmiyorum.

Ben de dinle alakalı olabilir diye düşünmüştüm
Kast sistemi de olabılır haklısınız
O an çok saçma komik gelmişti
dogru düşünmüşsunuz kast sistemi de Hinduzimin getirdiği birsey, gerçi resmi olarak yasak zannediyorum kast su anda ama en eski inanç sistemlerinden birini insanların yasayisindan uzaklaştırmak pek mümkün değil. bu arada etin tavuk inek manda olması farketmiyor her türlü eti yemiyorlar. ineğin kutsallığından farklı bir rituel bu.

baska dinden biri bu yasaklara uymaz elbette, hindulari bağlar. amaaan nerden nereye geldik de mi? heryerde kötü kayinvalide gorumce var yani.

İftira atmak olmaz. Ama gerçek olan bir şey karşısına çıkabilir

Mesela eski eşi ilgili bir fotoğraf gibi

Ne farkı var, fotoğrafı siz koymuş olacaksınız.

İnsanın yüreği kötü olmaya görsün; iftira da atar, fotoğraf koyup fitne de çıkarır, yuva da yıkar.

Mide bulandırıcısınız, Ana, kız kendi kötülüğünüz ve fitnazlığınız içinde debelenip duruyorsunuz.

Bu düşünceleriniz gerçek mi? Kendi zekanızla burada eğleniyor musunuz bilemem
ama keser, sap, hesap olayı,
Eğer gerçekse
o hesap size dönerken çok pis yanmalı dönmeli, çatlaya patlaya dönecektir

Karı koca Başbakan tatil yapmak istiyor kaynana yamanmasa olmaz mı sonra da gelin kötü annenizin ne işi var karı koca ile tatilde siz suçlusunuz gelininiz ve abiniz yüzde yüz haklı

Gerçekten öyle mi görümce bendeki durduk yere ortalığı karıştırdığı için görümce benim gözümde şeytanın yeryüzü şubesi gibi bi şey :)

ben öyle kadınların anneliklerine de evlat sevgilerine de inanmıyorum. çocuğuna karşı bu acımasızlığı yapan sokaktaki insana neler yapar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…