- 19 Şubat 2021
- 4.692
- 11.238
- 38
Hint dizisi dediniz de aklıma ne geldiçok hint dizisi izlemiş sanırım
Ne kadar art niyetli kötü kalplisiniz ya hiç mi Allah korkusu yok kadının namusuna iftira atmayı düşünüyorsunuz. Senin gibi görümcen annen gibi kaynanan olsun o zaman kafanı duvarlara vurup durursun biz ne yaptık diye. Çok şey sıralamak istiyorum sana ama banlanmaya değmezsin umarım fakesindir
Hint dizisi dediniz de aklıma ne geldi
Kayınvalidemdeyim o da çok izler onları
Bende boş boş bakıyorum öyle
Sonra kadın gelini olacak kız için diyor ki hem kötü hem de et yiyor
Gelin vejeteryan değil diye istemiyor
Dedim sıkıntıdan yanlış duyuyorum herhalde yok baya doğru duyuyormuşum
Sonra et yemesine uzun uzun şaşırarark baktılar
Böyle bi anı işte
Reklam yasak.Reklam İçerikli Mesaj
Overlok makinesi ayağınıza gelmiş, halı, kilim, paspas
Bak sen minnoş görümceke neler de düşünürmüşFotoğraf çıkarsa düşünmez mi acaba hala unutamadı galiba diye bence her erkek düşünür
Reklam yasak.
Off bak bu şahane olur. Mis gibi dna örneği bırakır fotoğrafta.Bak sen minnoş görümceke neler de düşünürmüşbence fotoğrafı rujlu dudakla öpün tam inandırıcı olsun
Valla habire yükselişte.Konu verdikçe veriyor maşallah
Altın madeni mübarek
Örneğe gerek yok abi kral ya her şeyin farkındaOff bak bu şahane olur. Mis gibi dna örneği bırakır fotoğrafta.
En sinir oldugum kaynana gorumce tipi hadi anneniz oyle dedi siz niye anne belki basbasa kalmak istiyorlardir demediniz iyi yapmis abiniz ne isiniz var onlarin yaninda onlar ayri bir aileHerkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Olsun yenge dava açar özel hayatın gizliliğine müdahale ve iftiradanÖrneğe gerek yok abi kral ya her şeyin farkında
konuyu takipteyim de yazmadan geçemedim, Hindularda kast sistemi var ya, hangi sınıf olduğunu unutmuşum ama üst sınıftakiler et yemezler ve yiyenler asagi sinif olduğu için onları aşağılarlar, dizideki kayinvalide ondan ayiplamistir, galiba brahmanlar yemiyordu, yanlışım varsa biri düzeltir.Hint dizisi dediniz de aklıma ne geldi
Kayınvalidemdeyim o da çok izler onları
Bende boş boş bakıyorum öyle
Sonra kadın gelini olacak kız için diyor ki hem kötü hem de et yiyor
Gelin vejeteryan değil diye istemiyor
Dedim sıkıntıdan yanlış duyuyorum herhalde yok baya doğru duyuyormuşum
Sonra et yemesine uzun uzun şaşırarark baktılar
Böyle bi anı işte
Nasıl bir üst sınıfmış okonuyu takipteyim de yazmadan geçemedim, Hindularda kast sistemi var ya, hangi sınıf olduğunu unutmuşum ama üst sınıftakiler et yemezler ve yiyenler asagi sinif olduğu için onları aşağılarlar, dizideki kayinvalide ondan ayiplamistir, galiba brahmanlar yemiyordu, yanlışım varsa biri düzeltir.