Ya konuyu gördükçe geyik uzamış diye düşünmüştüm ama konu sahibi hepten cirkinlesip annesinin de kendisinin de kumasini ortaya dökmüş Allah böylelerinden korusun ne kolay yazmış kadının namusuna nasil iftira atabilecegini tiksindim yemin ediyorum
Isin komik yani bu ana kız Ruhsar dizisindeki kv ve gorumceye cok benzemiyor mu yaa
Bir de uyunacak zaman degil diyormuş köh(kaynana ozel harekat) allahim gece gece sinir oldum valla insallah gercek değilsindir ve ondan banlanmissindir
Ya konuyu gördükçe geyik uzamış diye düşünmüştüm ama konu sahibi hepten cirkinlesip annesinin de kendisinin de kumasini ortaya dökmüş Allah böylelerinden korusun ne kolay yazmış kadının namusuna nasil iftira atabilecegini tiksindim yemin ediyorum
Isin komik yani bu ana kız Ruhsar dizisindeki kv ve gorumceye cok benzemiyor mu yaa
Bir de uyunacak zaman degil diyormuş köh(kaynana ozel harekat) allahim gece gece sinir oldum valla insallah gercek değilsindir ve ondan banlanmissindir
Bu kadar kotu olabilmek bir yetenek ancak gerekli zekaya sahip olmadiklari belli yoksa neler yaparlardi o insanlara yazik vallaKonu sahibi bildiğiniz elinde liste, abime şöyle mi eziyet etsem böyle mi diye sorup durdu.
Hayır fotoyu geçsek başka dahi(?!) fikir bulacak, insanın kalbi kötü olunca iyiyi hayal edemiyor bile.
Abi vallahi iyi kurtarmış kendisini onlardan.Konu sahibi de yok ayıracağım diye umutlansın bakalım, o kadar yıllık abisi annesini kardeşini tanımaz mı?
Hele biz de diyoruz abi nasıl bu kadar dik duruyor. Dik durmazsa aile kuramayacağını çoktan anlamış, notu baştan vermiş.
Bir iki taktik denerler (gelin torunla gelene kadar sabretmeleri zor), abi kapıyı yüzlerine açmaz, sonra da gelin abimizi götürdü götürdüü diye ağlaşırlar.
Annem sabahın 4 ünde uyandırdı.Fotoğraf çıkarsa düşünmez mi acaba hala unutamadı galiba diye bence her erkek düşünür
YoksaAllah sabırlık versin sizde 2 kaynana var sanırım
Çok rahat ama değil mi ya karışan eden olmaması huzur bir başkaAyy nasıl içim rahatladıbizde eşim ve cocuklarım farklı şehirlerde yaşıyoruz yanımızda yakınımızda hiç kimse yok candan öte 2 komşum var cok şükür yetiyorlarda
Yok valla gerçekŞaka ?
Kıskanmış.Yok valla gerçekyaşlı kadın götür napalim dedim gittiler sevgililer günüydü şimdi insanlar şok olacak ogluma bakıyordu babannesi bizde kalıyordu sevgililer günü yemeğe gidelim diye gelmiş dersaneye eşim ben sınava hazırlanıyorum yanında babannesi kadın aştı suratını bunun şimdi sevgililer günumu var olmasa olmuyo yani yemeğe getiriyorsun burdaki yosmalar hep karı olmuş yemeğe geliyo vs dedi durdu
Eğer gerçekse abiyi bulup bu yazılanları göstermek isterdimNeden banlandı ki acaba ? Ne güzel burada abiyi yengeden ayırmak için fikir bulmaya çalışıyordu. UmarımMune fake olduğunu açıklar. Yoksa cidden bu anne kızın yapacaklarından korkmaya başladım. Fotoğraf koyacakmış bak sen yA
Siz çok Türk filmi izlemişsiniz benceFotoğraf çıkarsa düşünmez mi acaba hala unutamadı galiba diye bence her erkek düşünür
Yorumların hepsini okuyamadım ama aradığım yorum buOhhhhhhhhh canıma değsin
Ne kadar art niyetli kötü kalplisiniz ya hiç mi Allah korkusu yok kadının namusuna iftira atmayı düşünüyorsunuz. Senin gibi görümcen annen gibi kaynanan olsun o zaman kafanı duvarlara vurup durursun biz ne yaptık diye. Çok şey sıralamak istiyorum sana ama banlanmaya değmezsin umarım fakesindirFotoğraf çıkarsa düşünmez mi acaba hala unutamadı galiba diye bence her erkek düşünür
Yüzsüzlüğün bu kadarına pes doğrusu.Fotoğraf çıkarsa düşünmez mi acaba hala unutamadı galiba diye bence her erkek düşünür
Kızım sana ne yedirip ne içirdiler de böyle oldun sen? Kadının başından bir evlilik geçmiş, her yerden herşey çıkabilir geçmişe dair. Evlilik değil de bin yıllık sevgililik de olabilirdi. He canım aynen, abin de '' Aaaa karım eski kocasını unutamadı demek. '' diye koştur koştur boşanma protokolü hazırlattıracak avukata. Karısını elin herifi ile yatakta basıp affeden erkekler var, sen nerde yaşıyorsun Allasen.Fotoğraf çıkarsa düşünmez mi acaba hala unutamadı galiba diye bence her erkek düşünür
Bi de hayatında abi ve baba dışında erkek tanımamış, ikili ilişkilere dair zerre fikri yok gelmiş her erkek şöyle her erkek böyle. Yazık hasbelkader biriyle ilişki yoluna girebilirse onu da yürütemez bu.Kızım sana ne yedirip ne içirdiler de böyle oldun sen? Kadının başından bir evlilik geçmiş, her yerden herşey çıkabilir geçmişe dair. Evlilik değil de bin yıllık sevgililik de olabilirdi. He canım aynen, abin de '' Aaaa karım eski kocasını unutamadı demek. '' diye koştur koştur boşanma protokolü hazırlattıracak avukata. Karısını elin herifi ile yatakta basıp affeden erkekler var, sen nerde yaşıyorsun Allasen.
Fotoğraf çıkarsa düşünmez mi acaba hala unutamadı galiba diye bence her erkek düşünür
Kızım sana ne yedirip ne içirdiler de böyle oldun sen? Kadının başından bir evlilik geçmiş, her yerden herşey çıkabilir geçmişe dair. Evlilik değil de bin yıllık sevgililik de olabilirdi. He canım aynen, abin de '' Aaaa karım eski kocasını unutamadı demek. '' diye koştur koştur boşanma protokolü hazırlattıracak avukata. Karısını elin herifi ile yatakta basıp affeden erkekler var, sen nerde yaşıyorsun Allasen.