Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eğer zekası gereği eğlencesi buysa o daha da fena
insan kötülük düşünüp eğleniyorsa....

ben öyle kadınların anneliklerine de evlat sevgilerine de inanmıyorum. çocuğuna karşı bu acımasızlığı yapan sokaktaki insana neler yapar.
Bu tip kadınlar uzmanlar tarafından incelenmeli bence, hayatlarındaki tek aksiyon entrika, dedikodu.
Kendilerini geliştirmek namına hiçbir şey yapmıyorlar, eşlerine sarıyorlar, çocuklarına sarıyorlar, çevredeki kendi gibi olmayan kadınlara sarıyorlar, akılları farklı çalışıyor.
Ben çoğunluğu böyle olan kadınların olduğu bir semtte yetiştim, sayelerinde entrika masterı yaptım diyebilirim, geline iftirada burada yazılanlar hiçbir şey diyebilirim, gelinlerinin gebelik takibini yapıp üzerine senaryo kurup çevreye yayan kayınvalideler gördüm, evlilik gecesi kullanılan çarşafı alıp saklayan, geline bununla ilgili iftira atıp sonra herkesin içinde fırlatarak al tamam anladık da bakalım bu kan kimin diyen kayınvalidelere şahit olunca hiçbir şeye şaşırmaz oldum ama gerçekten incelenmeliler, ne yaşadılar da böyle oldular acaba?

AHhh ahhh ne çekiyorum bilseniz Allah ıslah etsin
Allah yardimcin olsun eminim çevremizde okadar cokki görümce zulmü ile yasayan bu daha zor acikcasi kv kp neyse de görümce ne arkadaş dost olmalı her zaman derim ne yapacak abiye (tövbe ) nikahı kiyacak ahhh bu anneler kızlarını yetiştirken toplum için değil sadece kendi düşüncelerine göre yetiştiriyor anne iyi ise yaşadık ama kötü kalpli ise konudaki gibi cahil bir anne geleceğin cadaloz kv sini yetiştirmiş

Ben elin kızından geçtim, kendi oğullarına bu hakareti nasıl edebiliyorlar? Allah düşmanın da ahlaklısını versin.

bence böylelerininki safi kötülüktür ancak. bu kadarını düşünüp planlamak için insanın içinde birşeyler olması lazım.

Ahretlik şöyle düşünüyorum bunları yapanlar mutlaka geçmişte kendisine yapılanlar olabilir.
Bir nevi intikam alıyorlar.

Şeytan ağzı açık izliyordur bunları
böyle insanlar varken şeytana ne hacet?

Ahretlik şöyle düşünüyorum bunları yapanlar mutlaka geçmişte kendisine yapılanlar olabilir.
Bir nevi intikam alıyorlar.
İnsan kendine yapılandan ders alıp gelinine daha iyi davranması gerekmez mi abla?
İçine tüküreyim intikamlarının

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…